HEAVEN & EARTH издават нов албум през юли, вижте видеото "Drive"

19 май 2021, 08:48 ч. 548 / 4 1
пред./следв.

   Американската хард/класик рок група HEAVEN & EARTH ще издаде петия си албум, озаглавен "V", на 16 юли. Той ще е първи за новия състав на бандата - Gianluca Petralia (вокали), Stuart Smith (китари), Lynn Sorensen (бас), George Barabas (клавишни) и Simon Wright (ударни).

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към първия сингъл. Парчето се казва "Drive". Траклист:

01. Drive
02. Beautiful
03. Never Dream Of Dying
04. Ship Of Fools
05. Poverty
06. Flim Flam Man
07. One In A Million Men
08. Little Black Dress
09. Big Money Little Man
10. Running From The Shadows
11. Nothing To Me
12. At The End Of The Day

 

 

още за:

Heaven & Earth


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Keeper of the seven keys 19.05.2021 13:41:37 отговори + 2 0
Джо Рета вече ми липсва. Много е странно да се разделиш с такъв прекрасен вокалист, който беше половината чар на тази иначе страхотна и много любима моя банда. Дано другите песни да са далеч по-хубави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".