(HED)P.E. с два концерта в България през август?

7 мар 2020, 14:59 ч. 1875 / 8 3
пред./следв.

   Калифорнийската пънк-рок/рап банда (HED)P.E. обяви продължително европейско турне през август и септември тази година. На обиколката ще бъде отбелязана 20-годишнината от издадения през 2000-та албум на групата "Broke".

   В разписанието присъстват не един, а два концерта в България. Събитията все още не са потвърдени от роден промоутър. Според графика на турнето, те ще бъдат в София на 25 август (клуб "Terminal 1") и на 26 август в Пловдив ("Download Bar"). Вероятно скоро новото гостуване на (HED)P.E. у нас ще има и официално потвърждение.

 

 

още за:

(Hed)P.e.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 7.03.2020 19:47:07 отговори + 4 3
Станаха като Хелоин ,Таря и УАСП,има ли турне ,веднага в БГ,но поне са яки,особено въпросният албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 7.03.2020 15:09:23 отговори + 3 6
Много досадна банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anto 7.03.2020 15:44:04 + 5 2
Не колкото такива коментари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".