(HED)P.E. ще издадат нов албум през август

9 юни 2020, 09:20 ч. 1625 / 7 0
пред./следв.

   Американската пънк-рок/рап банда (HED)P.E. е завършила записите за новия си, все още неозаглавен студиен албум, който ще излезе на музикалния пазар на 21 август. Предстои парчетата да бъдат мастерирани.

   Ясен е списъкът с песни на творбата, като фронтменът Jared Gomes коментира, че това ще е последният диск на групата за известно време. Той не уточнява какво точно има предвид, като казва че ще обясни думите си на по-късен етап. Траклистът на бъдещия албум е както следва:

01. Firstblood
02. Watchitburn
03. Nodaysoff
04. Deathawaits
05. Lastcall
06. Oletimesake
07. Greedygirl
08. Nl4 (The Ballad Of C19)
09. WTP
10. Overdue


   В други новини, евентуалните концерти на (HED)P.E. в София и Пловдив на 25 и 26 август засега не са потвърдени. Преди и след тези дати бандата би трябвало да свири в Румъния и Словакия, но предвид пандемията от коронавируса нищо не е сигурно.

 

още за:

(Hed)P.e.Jared Gomes


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".