HELLION STONE и LEK CITY CASE с концерт в София на 27 ноември

5 ное 2021, 10:59 ч. 523 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Hellion Stone & Lek City Case свирят в клуб Mixtape 5 в София на 27 ноември

Hellion Stone и Lek City Case - две от актуалните банди от българската ъндърграунд сцена, обединени от предпочитанията си към тежки рифове с алтернативни класически и гръндж елементи и Projector Plus, се качват на една сцена в софийския клуб Mixtape 5 на 27 ноември.

Енергията на мощни авторски парчета, задвижена от жаждата на бандите за свирене на живо, гарантира безкомпромисен лайв в събота вечер. Билетите са в продажба в мрежата на Epaygo.bg.

Hellion Stone

Любимата алтернативна груув метъл банда издаде втория си дългосвирещ албум през май тази година и заради очевидни спънки за концерти на живо, още не им е омръзнал да го свирят пред публика. Бандата ще представи Scapegoat ¬– 12 авторски песни със стабилна основа – американски рокендрол и гръндж влечения. С него можете да се сдобиете като го поръчате от уебсайта на Hellion Stone или чрез съобщение във Facebook страницата на бандата. На живо можете да го намерите в Rebel Store и разбира се - на концерта с автограф от петимата.

Hellion Stone са:

Иван Попов - вокали
Стефан Стефанов - китара
Иван Стоянов - китара
Атанас Пангев - бас
Светослав Кънoв – барабани

Lek City Case

Специалните гости и съпорт за вечерта идват от Бургас. Lek City Case e пост-гръндж, саутърн рок група, родена през 2013. След три успешни сингъла и дебют в София това лято на Rebel Rebel, групата е готова и за столичната клубна сцена. В Mixtape 5 Lek City Case ще представят и ново попълнение в бандата – третия Иван – Иван Енев – на китара.

Lek City Case са:

Иван Петков – вокал
Иван Енев - китара
Александър Георгиев – бас
Иван Янков – барабани

Събитието ще се проведе според официално постановените противоепидемични мерки и ще се влиза със зелен сертификат и с билет от тук или на място.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".