HELLOWEEN издават сингъла "Fear of the Fallen" на 21 май

4 май 2021, 09:17 ч. 749 / 7 0
пред./следв.

   След "Skyfall" германските хеви метъл легенди HELLOWEEN ще издадат още един сингъл от предстоящия си реюниън албум на 21 май. Заглавието на песента е "Fear of the Fallen", като парчето ще се разпространява чрез дигиталните музикални платформи.

   Както знаете, дългосвирещият едноименен албум, записан от олстар състава на HELLOWEEN, излиза на 18 юни. Текущо ви съобщаваме подробности за творбата. Дискът вече може да бъде поръчан предварително от "Nuclear Blast". Втората част на реюниън турнето на групата бе отложена за догодина и ще видим отново на живо седмината музиканти на 20 април 2022-ра в София (поръчай билет онлайн).

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".