HELLOWEEN показаха и обложката на предстоящия си едноименен албум

12 мар 2021, 18:17 ч. 1480 / 21 10
пред./следв.

   Както ви съобщихме, HELLOWEEN ще издадат новия си, 16-и студиен албум на 18 юни. Едноименният диск ще бъде разпространяван на музикалния пазар чрез "Nuclear Blast".

   Уникалната творба ще бъде с участието, освен на Kai Hansen, и на емблематичния бивш вокалист на "Тиквите" Michael Kiske, плюс Andi Deris. Първият сингъл от предстоящия диск е 12-минутната композиция "Skyfall", която ще се появи на 2 април.

   След като вчера разкриха списъка с песни, днес "Тиквите" показват и обложката на очаквания с огромен интерес албум. Може да я видите по-долу. Тя е ръчно рисувана от берлинския художник Eliran Kantor (HEAVEN SHALL BURN, BLOODBATH, TESTAMENT, FLESHGOD APOCALYPSE и мн. други).

   През 2022 г. очакваме HELLOWEEN за втори път в България в олстар състава им. Концертът бе отложен заради пандемията от коронавируса (поръчай билет онлайн).

 

още за:

Helloween


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 13.03.2021 11:31:09 отговори + 5 6
Миш-маш, разочароваща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 13.03.2021 10:39:09 отговори + 7 0
Красива е много обложката , но лично аз очаквах нещо различно , а не компилация от няколко обложки на стари албуми. НО в крайна сметка , най-важно е съдържанието PUMPKINS UNITED ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rimisark 13.03.2021 08:27:04 отговори + 6 4
Четете между редовете, Хелоуин не са случайна група, със сигурност ще има много важни и интересни препратки за сегашното положение, какво наистина се случва в света и кой и как го управлява и за какво го използва. Защото идва края и те го знаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 13.03.2021 17:50:36 + 4 0
Абсолютно прав си. Заслужава си човек да гледа интервютата на Вайки и Анди през години, както и на Киске, и ще види, че те са повече от музиканти. Бих казал, че са истински философи и дори един вид метъл Оруели. Не знам защо винаги са минавали за веселяшка група заради 2-3 парчера от втория Кийпър. Но песните им често като текстове и послания са наистина пророчески. Ще видим какво ще излезе на 18 юни. За мен от години е важно в даден албум на която и да е банда да има 2-3 адски добри парчета, 3-4 силни песни, а останалото често е пълнеж. Хелоуинчо също бяха влезли в тази мелница. Но дано сега с Кай, Киске и Ковида да са им дошли идеи и енергия. Заглавията на парчетата изглеждат интересни, а не са някакви блудкави. Останаха 3 месеца, които на фона на 30 години чакане са нищо. Живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 13.03.2021 04:57:50 отговори + 11 0
Аз виждам закодирани Тръбите на Йерихон (препратка към Стените на Йерихон) и естествено Кийпъра. Часовника е може би The Time Of The Oath. Но други закодирани послания не виждам. Някой да подскаже. Или пък просто други няма. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 13.03.2021 08:25:11 + 4 0
Тези и ние ги видяхме Аз също не съзирам други на прима виста.. Ако музиката отговаря на това, което се забелязва, ще е доста добре, защото това са им едни от най-здравите албуми. Може би като видим обложката в по-голям формат, ще изникнат и някои други закачки.

Малко ми липсва мацката от “Better than raw”, но не знам как щеше да се впише в тази картинка
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 13.03.2021 03:53:29 отговори + 9 2
Уникална обложка!!!! Истински шедьовър!!!! Хелоуин винаги са се славили с готините си обложки, но тази наистина избива рибата! Може би моята им най-любима. Иронично или не, по този начин още повече ми се вдигнаха очакванията за албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 12.03.2021 20:03:53 отговори + 9 2
Последната обложка на Helloween, на която се изкефих значително, беше на Keeper of the seven keys - the Legacy (2005). Тази направо кърти. Нямам търпение да излезе албумът Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 12.03.2021 19:45:49 отговори + 16 0
Обложката ми напомня на онези хубави години, в които бяхме с единия крак в соца, а с другия незнам къде. Но метълът беше светлина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 12.03.2021 18:51:24 отговори + 14 0
Честно казано за първи път от години се вълнувам толкова много за албум на Helloween! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".