HELLOWEEN с ново видео от студиото

20 дек 2019, 16:15 ч. 1450 / 6 6
пред./следв.

   Германските метъл легенди HELLOWEEN разпространиха ново видео от студиото, в което работят по първи нов албум след реюниъна с вокалиста Michael Kiske и китариста Kai Hansen. Събирането с класическите членове на бандата се случи без фронтменът от 1994 г. насам Andi Deris да напуска.

   "Тиквите" работят усилено по уникална творба, която ще бъде с двамата вокалисти. По-долу може да гледате видеото с времетраене почти две минути:

 

 

helloween

още за:

Helloween


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 23.12.2019 14:30:05 отговори + 1 0
Признавам, не съм голям фен на Хелуин, но за сметка на това съм много голям фен на Джетро Тъл. Та, попадайки на тази новина за предстоящия албум (който явно ще бъде едно от събитията в света на метъла за последните години) и четейки коментарите, реших да поразуча по-подробно творчеството на бандата... И просвещавайки се из нета, попаднах на тоя прелюбопитен кавър на Тъл... Не съм предполагал, че една от водещите пауър-хеви метъл групи от студена, "мрачна" Германия може да има влияния в творчеството си от прог-блус-фолк рок група от меланхолична, "особняшка" Англия ... Бравос!

https://youtu.be/wjCTsfdCNO4
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Keeper of the seven keys 21.12.2019 13:18:59 отговори + 7 1
Страхотни двойни китари се чуваха отзад за фон! Пък макар и само за няколко секунди. Чудесно видео, в което научихме, че албумът ще се записва още около 2 месеца. Очаквам един малко по-дълъг албум и много-много разнообразен, в него да има абсолютно всичко. А дано съм прав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Димитър 21.12.2019 09:00:39 отговори + 11 1
Чудесни новини! Браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 20.12.2019 18:05:18 отговори + 18 2
Броя отсега дните ! Очаквам нeщо наистина епично и незабравимо ! Ака не по-добро, то поне от ранга на Keeper-ите ! HELLOWEEN FOREVER ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 20.12.2019 23:32:05 + 21 1
Заявката е за нещо велико. Но каквото и да е, те си остават най-големите за мен при тоталното ми уважение към всички други великани. Няма друга банда, която да направи такова нещо и да остави в миналото различията. Песни изпяти от бог Киске и Анди, написани от Вайки, Кай и Маркус няма как да не са велики. Дано дълго да радват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 22.12.2019 11:22:30 + 10 0
Не само за теб , а за всеки истински фен на метъла HELLOWEEN са просто недостижими на върха ! Стилово са най-разнообразната метъл банда на света , в музиката им има от всичко по много Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".