Herman Rarebell и мн. др. на "Ямбол Рок Фест 2019" през септември

15 авг 2019, 08:14 ч. 4782 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За поредна година Ямбол Рок Фест дава среща на мега-легенди от световната рок сцена. В 2019-а рок-маратонът ще бъде в четири поредни дни от 12 до 15 септември, отново на сцената в централния парк на града. Организатор е община Ямбол, а концертите са с вход свободен за публиката.

Сензацията този път е The „Super Drumming“ Show с трима от най-големите имена сред барабанистите на рока. Проектът е на Пит Йорк – един от създателите на „Спенсър Дейвис груп“. В дръм шоуто ще му партнират Херман Реърбел („Скорпионс“) и Бернхард Велц (проекти с Джон Лорд, Иън Пейс и др.). Вечерта предвещава уникални емоции с култови парчета на „Спенсър Дейвис груп“, „Скорпионс“ и др., изпълнени едновременно от тримата барабанисти на сцената. В шоуто участват още Кайтнер Дока (китара), Дейв Маркс (бас), Ернесто Гези (клавир, „Готхард“), вокалните изпълнения са поверени на Мичъл Емс („The Voice of UK”). Концертът е на 14 септември, събота, от 21.30.

Програмата на Ямбол рок фест предлага още супер трибюти на: Whitesnake (13 септември, петък), Bon Jovi (14 септември, събота) и Kiss (15 септември, неделя). Хитовете на „Whitesnake“ ще прозвучат в изпълнение на „Bad Boys” - Тома Здравков, Иван Попов, Кирил Кожушков, Станислав Петров и Николай Николаев. В „Bon Jovi“ ще се превъплътят италианците от „New Jersey“, спечелили си славата като най-близки до оригинала. „Kiss Forever Band” (Унгария) пък са утвърдени като най-успешният и автентичен трибют на „Kiss“ в Европа.

Рок-маратонът стартира на 12 септември, четвъртък, с една от най-обичаните клубни групи у нас: Casual Threesome. Бандата ще забие заедно с Николай Воденичаров-Никеца и още звезди от „Гласът на България“: Мария Величкова, Деница Петрова, Калоян Николов.

Свободният достъп до концертите и култовите изпълнители отново превръщат Ямбол Рок Фест в гореща точка на фестивалния живот у нас през есента. В предишните му издания феновете се срещнаха с оригиналния китарист на „Whitesnake“ Бърни Марсдън, с Греъм Бонит и Дуги Уайт („Voises of Rainbow“) и още куп наши и световни рок-легенди.

Повече за програмата на Ямбол Рок Фест 2019 – на: www.yambol.bg.

-----------------------

Ямбол Рок Фест 2019
12 – 15 септември, Градски парк – Ямбол

ПРОГРАМА

12 септември, четвъртък
19:00 - „Туин Пийкс”
21:00 - „CASUAL THREESOME” и звездите от „Гласът на България“: Николай Воденичаров – Никеца, Мария Величкова, Деница Петрова и Калоян Николов

13 септември, петък
19:00 - „Seconday”
21:00 - WHITESNAKE TRIBUTE с „Bad Boys” (Тома Здравков, Иван Попов, Кирил Кожушков, Станислав Петров, Николай Николаев и Славин Славчев)

14 септември, събота
19:30 - BON JOVI TRIBUTE с „New Jersey” (Италия)
21:30 - THE „SUPER DRUMMING“ SHOW (Вечер на супербарабанистите) с:
Пит Йорк („Спенсър Дейвис“), Херман Реърбел („Скорпионс“), Бернхард Велц (Джон Лорд, Иън Пейс),
и със специалното участие на:
Kaitner Z. Doka (китара) – Jon Lord
Dave Marks (бас) – Larry Carlton, Albert Lee, Carl Palmer, Paul Carrack,
Mitchel Emms (вокали) – участник в „The Voice of UK”
Ernesto Ghezzi (клавири) – настоящ пианист на „Готхард“, свирил е с Дзукеро и Ерос Рамацоти.

15 септември, неделя
19:30 - „Ямбол Проджект и приятели”
21:00 - KISS TRIBUTE с „Kiss Forever Band” (Унгария)

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tutur 15.08.2019 21:47:13 отговори + 0 0
Херман рЕЪРбел... Научаваме 100 думи на английски и вече превеждаме безпроблемно! Съсипахте я тая Джърмани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок наистина он 16.08.2019 19:49:17 + 0 0
Ама и Раребел как звучи. Херман ПетроFF като пианото например щеше да е по-лесно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рок наистина он 15.08.2019 08:25:01 отговори + 4 0
Херман е прекрасен дръмър, но да видиш Пит Йорк от Спенсър Дейвис..... Gimme some lovin! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".