Холандците THIS ROUTINE IS HELL идват за концерт в София на 28 февруари

18 фев 2014, 20:41 ч. 256 / 6 4
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

THIS ROUTINE IS HELL са от Холандия. Музиката им е бърза, шумна и мръсни като живота, който живеем, но искрена и първична хардкор хлапетата, скрити във всеки от нас. THIS ROUTINE IS HELL идват за пръв път София, за да ни представят последния си албум "Howl", продуциран от култовия Кърт Балу (китарист в CONVERGE, записвал банди като DEFEATER, HAVE HEART, NAILS, BLACK BREATH, RISE AND FALL, GAZA, KVELERTAK).

Бандата ще бъде придружена от RUINED FAMILIES от Атина, Гърция. Техният звук може да бъде описан само с две думи – перфектен мрак. Задължителни за всички със сърца отворени за екстремен хардкор с кръст и блек метъл привкус.

Българският съпорт е поверен на LAPSUS LINGUAE и S.D.X. Преди тях ще чуем и един изненадващ дебют, който организаторите от "DIYconspiracy" пазят в тайна.

Мястото е "Grindhouse Skateclub", а денят 28 февруари.

Входът е 10 лв, а шоуто започва в 20:00 ч.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


митенс бавния 20.02.2014 16:33:40 отговори + 0 0
музиката ще е лошо и бързи като живота хлапета в нас поза вегани сХе до гроб щото е модерно позьори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

к 20.02.2014 02:26:56 отговори + 0 0
Второто изречение ме кара да строя магистрали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 19.02.2014 13:02:50 отговори + 0 0
Преводът е "невероятен"!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 19.02.2014 10:30:44 отговори + 0 0
жестока банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".