HOLYHELL са готови да продължат напред

4 яну 2015, 14:34 ч. 745 / 13 4
пред./следв.

   След като през 2012 г. гостувалата три пъти в Каварна американска метъл банда HOLYHELL се раздели с мениджмънта си, музикантите излязоха в около двегодишна почивка. Сега те разпространиха съобщение, в което се казва, че най-сетне са готови да "продължат напред". Групата има планове за развитие през 2015 г. и, ако всичко бъде наред, повечето от тях би трябвало да се осъществят. Актуална информация ще може да бъде намерена на официалния сайт на HOLYHELL - holyhellband.com.

 

още за:

Holyhell


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 5.01.2015 12:33:28 отговори + 0 0
Прекрасна новина, всъщност. Само че горният линк препраща към фейсбука на групата.
Доколкото подразбирам, събрали са се с Райно, което е много хубаво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nest 5.01.2015 19:00:35 + 0 0
Решили са сайта да им се пренасочва към ФБ-то, какво толкова чудно има? Нито са първите, нито е нещо невиждано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

херо 4.01.2015 14:38:28 отговори + 9 1
Сигурно новият им мениджър е Кубрат Пулев. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 4.01.2015 16:18:05 + 4 0
Хаха, мани, мани, като прочетох това заглавие, веднага в главата ми проблясна следния виц:
"Прибрал се Кубрат Пулев, след мача с Кличко, в България и спира едно такси. Казва: "Карай към Младост 2"! Шофьора спира и пита "За тука ли си", а Кобрата отвърнал "Не, продължаваме напред!"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".