HORIZON IGNITED вместо WILDERUN ще бъдат съпорт на концерта на KATAKLYSM и SOILWORK

13 мар 2023, 14:52 ч. 487 / 8 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Horizon Ignited заменят Wilderun като съпорт в концерта на Kataklysm и Soilwork

За съжаление се налага Wilderun да прекратят участието си в съвместното турне на Kataklysm и Soilwork, където те са техен официален съпорт. Тежки здравословни проблеми в семейството на член на групата са причината те да се приберат вкъщи, за да може той да е с близките си.

На тяхно място обаче ще влезе вече добре познатата ни финландска мелодет банда Horizon Ignited, които видяхме само преди няколко месеца в София, като част от концерта на Hypocrisy. Завладяващият и воден от китара мелодичен дет метъл на бандата от Коувола, подправен със закачливи метълкор елементи, ще се впише чудесно в лайн ъп-а на вечерта.

И така след малко повече от месец, на 20 април в София, клуб Mixtape 5 пристигат KATAKLYSM и SOILWORK със специален гост HORIZON IGNITED, а шоуто ще бъде открито от най-актуалната българска мелодет банда DEADSCAPE.

Билети на цена от 60 лв. могат да бъдат закупени в мрежата Bilet.bg (вкл. и магазини „На тъмно“), както и онлайн на www.sme.bilet.bg.

В случай, че има останали налични, билети ще се продават в на място в клуб Mixtape 5 на цена от 70 лв.

Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfasf 13.03.2023 15:37:02 отговори + 1 0
баси.. аз за тях бях най-много ;/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 13.03.2023 15:15:16 отговори + 1 0
Защо в Микстейп5? Не трябваше ли да е в Христо Ботев? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 13.03.2023 15:32:31 + 0 0
Прочети ПР-а от миналия месец, че ще е в Микстейп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

влади 13.03.2023 17:25:38 + 0 1
В Христо Ботев има спортно състезание. Жалко за Wilderun. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".