Хроника на викингското нашествие на AMON AMARTH в българските земи

19 ное 2011, 10:47 ч. 1023 / 8 254
пред./следв.
Вечерта на 18 ноември към висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" в София се стичаха орди от фенове, които сякаш бяха обхванати от берсерк и в очите им се четеше леко луд блясък и глад за музика. Една известна част от прииждащите дори нямаха билети за предстоящия концерт и до последно пред зала "Юбилейна" се намираха хора, които да търсят пропуски за шоуто. С напредването на вечерта обсадата пред входовете бавно се затваряше. Причината за настъпилата малка лудница беше пристигането в България на един от най-силните пакети от групи, които обикалят Европа тази есен - шведите AMON AMARTH, американците AS I LAY DYING и гърците SEPTICFLESH. Бандите идваха у нас след петседмичнo турне из Стария континент, в което голяма част от концертите бяха със статус "sold out". Софийската дата - също.

   Отварянето на вратите се позабави с около 30 минути, но като изключим това организаторите от "Force of Rock" се справиха отново на високо ниво, предвид обстоятелствата. Имаше гардероб, бар (който по някое време бе опразнен от нашенските войни и се наложи да бъде презареден), залата не беше натъпкана до пръсване и можеше да се намери място, на което да се диша свободно. Забраната за пушене като цяло се спазваше и над множеството липсваше онази тежка мъгла, която се образува на други концерти. По всичко изглеждаше, че има нужните предпоставки за една чудесна метъл вечеринка с чуждестранни гости.

   SEPTICFLESH се качиха на сцената около 20:00 ч. и веднага ни вкараха в месомелачката на разкошния им актуален албум "The Great Mass". Музикантите от южната ни съседка са добре познати у нас и имаше известна бройка фенове, които преди концерта споделяха, че идват основно, за да гледат тях. Тържественият симфоничен дет метъл хвърли мрачния си покров над присъстващите заедно със шестте удара, които SEPTICFLESH стовариха връз нас. След повторното си събиране преди четири години (бандата не беше активна между 2003 и 2007 г.) Spiros "Seth" Antoniou (бас и вокали), Sotiris Vayenas (китара), Christos Antoniou (китара) и Fotis Benardo (барабани) са във върхова творческа форма и студийните им албуми са съкрушителни. За половин час на публиката бяха сервирани сурови кървави късове само от актуалния диск (споменатият малко по-горе "The Great Mass", чиято страховита обложка красеше сцената ) и от "Communion" (2008 г.). Част от очарованието на групата на живо обаче се губи защото оркестралните партии, които звучаха на запис, не успяваха да създадат същата масивност и мащаб познат от дисковете на SEPTICFLESH. В настоящата ситуация гърците изнесоха и част от негативите на слота си на подгряваща група, изразени в по-лош звук и недотам отчетливи китари.

   Сетлист:
01. The Vampire from Nazareth
02. We, The Gods
03. Pyramid God
04. A Great Mass of Death
05. Anubis
06. Five-Pointed Star
SepticFlesh, Sofia
   Последното караше феновете да се чудят какво ще е положението с AS I LAY DYING и AMON AMARTH, защото при тях китарната магия е солта на музиката. Още с излизането на американския квинтет подозренията бяха отвени като листа от пронизващ есенен вятър. Да, групата е защитник на, в известен смисъл - загубени каузи - тези на отдавна утихналата нова вълна на американския метъл и на поизчерпания метълкор. Но трябва да им се признае, че от сцената имат способността да те накарат да забравиш такива разсъждения и да се съсредоточиш предимно в куфеене и в това да не бъдеш отнесен от някой съратник в поредното меле. Мошпитове, съркъл питове, че дори и един опит за "wall of death" оцветиха сета на момчетата около Tim Lambesis. Могъщото гласище на фронтмена беше стабилно подкрепяно от чистите включвания на басиста Josh Gilbert, за да се заковат някои от най-силните мелодични постижения на бандата от Сан Диего - "The Sound of Truth" и "Anodyne Sea". Китаристите Nick Hipa и Phil Sgrosso заслужават поздравления за страхотния синхрон, който имат помежду си и за това, че не загубиха нито секунда да се кротват по сцената, а често сами задаваха ритмичните движения с глава, които публиката да следва. Образцова акция на директния метълкор. След като бяха пред българската публика за около 45 минути и изпълниха 10 песни, AS I LAY DYING закриха с една от емблемите си - "94 Hours" - и се сбогуваха с феновете, като сред тях вече със сигурност имаше и доста нови.

   Сетлист:
01. Within Destruction
02. The Sound of Truth
03. Upside Down Kingdom
04. Through Struggle
05. An Ocean Between Us
06. Anodyne Sea
07. Condemned
08. Nothing Left
09. Confined
10. 9.4 Hours
As I Lay Dying, Sofia
   Приготовленията за сета на AMON AMARTH течаха с пълна сила, а българските орди скандираха, размахваха надуваеми чукове и се зареждаха с енергия, за да оцелеят през задаващия се музикален Рагнарок. Излизането на сцената обаче бе предшествано от един малък инцидент. По някое време от публиката полетя бира към озвучителния пулт и опръска част от апаратурата на техниците. Сериозни поражения върху апаратурата нямаше, но това принуди озвучителите да вземат думата и да предупредят, че ако случаят се повтори, концертът ще бъде прекъснат. За щастие инцидентът остана единичен и до края на шоуто всичко мина "по мед и масло".

   Преди да се втурнем в сета на викингите е добре да направим една вметка свързана със събитията около AMON AMARTH в последните няколко години. След като "Twilight of the Thunder God" издигна комерсиалната популярност на групата на ново ниво, а тазгодишният "Surtur Rising" я затвърди, шведите отиграха ситуацията по великолепен начин. Издадоха сборен албум за японския пазар и направиха кратко хедлайнинг турне в Щатите, в което свириха по два часа и половина. След това дойде настоящата дълга обиколка из Европа със сетлист, буквално циментиран до 16 песни, което им дава възможност да изпипат всеки елемент от него до съвършенство. И това си пролича.

   В 22:15 ч. светлините притъмняха. На сцената се очертаха пет снажни силуета. Огненият великан Сурт надигна огромният си меч от паното в дъното на подиума. И го стовари с разтърсваща сила в "War of the Gods". Johan Hegg изкара такъв рев от бездънното си гърло, че почти отмести с няколко сантиметра предните редици. В битката между AMON AMARTH и родните фенове шведите използваха своите оръжия за масово звуково поразяване, а нашенците им отвръщаха с численост и запас от енергия, която черпеха от музиката. И как няма да е така, след като човек трудно може да си представи толкова надъхваща гледка като тази на четирима развилнели се и куфеещи в синхрон викинги на фона на рифов мелодичен дет метъл. Туптящото сърце на AMON AMARTH несъмнено е ритъм секцията на басиста Ted Lundstrom и барабаниста Fredrik Andersson. Но внимание от тях се отмъква от циркулиращата кръв в музикалния организъм - китаристите Olavi Mikkonen и Johan Soderberg. Двамата струнници са тандем, от който всяка банда в стила може да взема пример. Извънредно чисти инструменталисти, чийто усет към епиката се е превърнал в запазена марка на AMON AMARTH. Рифовете им в някои песни бяха изпявани от публиката в един глас сред гора от синхронно поклащащи се ръце. Скандиранията на името на групата предизвикваха доволната усмивка на мистър Hegg, която украсяваше друг символ на AMON AMARTH - уникалната му брада. И докато сме отново на темата за вокалиста би трябвало да споменем, че той поздрави публиката на български (при това няколкото казани реплики звучаха доста добре), а и я остави да пореве на вратотрошачката "The Pursuit of Vikings". Последното беше особено любопитно тъй като Johan Hegg ги подкани с думите, че дори да не знаят текста би трябвало да пеят понеже "в дет метъла текста не винаги има значение". А пък после нека някой да твърди, че шведите се вземат твърде насериозно. Всъщност, трудно биха могли да се намерят пукнатини в музикалната броня на квинтета. Под тяхно ръководство публиката се би за победа или смърт, стана свидетел на унищожаването на света и на защитата на Константинопол. Освен дежурните митологични и исторически разкази, които все пак са специализираната тема на AMON AMARTH, но могат да се отнесат и към съвремието, имаше засегнати и злободневни теми като организираната религия ("Slaves of Fear"). Но те бяха по-скоро за разнообразие и за отдъхване от битките. Пък и осигуряваха време да се изнесат ранените от бойното поле. Иначе като малък недостатък може да се отчете, че във втората част на сетлиста (ако условно го разделим на две), около "Ride for Vengeance", "A Beast Am I" и "Embrace of the Endless Ocean", енергията сякаш поспадна, но бързо биде възстановена с "Free Will Sacrifice", "Asator" и завършващата за основния сет "Death in Fire".

   Естествено никой не повярва, че това ще бъде краят. Не и без да бъдем възнаградени с две от най-силните композиции на винкингите - "Twilight of the Thunder God" и лицеразмазващата "Guardians of Asgaard". Именно тази двойка се превърна в най-силния момент от вечерта и беше перфектния финален щурм, с който AMON AMARTH окончателно маркираха България като завладяна територия. А феновете се изнизваха от залата с доволни изражения, че са спомогнали за нашествието и повечето от тях вероятно с удоволствие биха повторили.

   Сетлист:
01. War of the Gods
02. Runes to My Memory
03. Destroyer of the Universe
04. Live Without Regrets
05. The Pursuit of Vikings
06. For Victory or Death
07. Varyags of Miklagaard
08. Slaves of Fear
09. Ride For Vengeance
10. A Beast Am I from katehizis
11. Embrace of the Endless Ocean
12. Free Will Sacrifice
13. Asator
14. Death in Fire
Бис:
15. Twilight of the Thunder God
16. Guardians of Asgaard
Whiplash


   В нашите фотогалерии може да разгледате и над 50 снимки от събитието.

Amon Amarth, Sofia
Amon Amarth, Sofia
Amon Amarth, Sofia
Amon Amarth, Sofia


Коментари   (254)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ligavsam 15.12.2011 20:43:29 отговори + 0 0
беше супер,направо се Размазах,ако дойдат пак ще ходя !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КЛЮЧОВЕ 12.12.2011 14:24:30 отговори + 0 0
ОТНОСНО КЛЮЧОВЕТЕ БРАТЛЕ ПИШИ МИ НА E-MAIL sick_dog@mail.bg ДА СЕ РАЗБЕРЕМ НА ``ЧЕТИРИ`` ОЧИ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 6.12.2011 11:53:53 отговори + 0 0
Какви са тея лъжи за това подобие на зала! Вътре човек можеше да умре от задух, тъпканица, не можеше да се излиза, нито помещението за пушеше побираше хора, нито гардероб имаше,ами едни неохранявани закачалки, тоалетната се плащаше. На мене по едно време ми стана толкова зле от дима от сцената, че щях да повърна! В тая "зала" не стъпвам повече, ако ще и Rammstein да напъхат там! Резил! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Garunda 2.12.2011 23:18:00 отговори + 0 0
Да ви кажа, пак добре, че поне се ПРОВЕДЕ, а не решиха 5 минути преди него, че трябва да го отменят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рагнарок 27.11.2011 23:11:31 отговори + 0 0
Какво ви интересува залата, важен беше концерта! Аз лично се размазах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sulfuras 27.11.2011 12:05:24 отговори + 0 0
@Nick еми да като сте били 400 човека. На Амон Амарт не се дишаше ама пак си изкарах супер . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.11.2011 16:27:08 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=ws8zz-KR26U Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Черно Море 24.11.2011 19:36:20 отговори + 0 0
Ха,дори и концерта на REDMAN беше по-добре организиран от това физкултурно мероприятие... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nick 24.11.2011 12:08:36 отговори + 0 0
Не Ви знам какво сте правили на Амон, ама Iced Earth си беше супер Залата идеална, мястото повече от достатъчно ... Имаше поне за още толкова хора ... В пъти по-добро от Христо Ботев и Фестивална, които са яко зле... Имаше си и пиене, вярно че само сандвичи не видях, ама пък за концерт 3-4 часа не са наложителни ... Готино си беше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 23.11.2011 22:49:09 отговори + 0 0
Ясно..,

Като се появи някаква реална идея и стане време за действие.., всички уж мераклии организатори млъкват или се изнизват...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 23.11.2011 17:28:43 отговори + 0 0
Анонимен,

За съжаление и ти мислиш материално.. Не ботушите или каската са щяли да спасят Левски и Ботев..., а народа.., ако го е искал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.11.2011 14:26:39 отговори + 0 0
сега седнете и обсъдете какво би станало, ако Левски беше с ботуши, а Ботев носеше каска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lyubo 23.11.2011 12:44:44 отговори + 0 0
Tusk, аз разбирам напълно какво имаш предвид, и на мен ми е не по-малко мъчно че няма добри условия за концерти в България, но този 1 лев за който говориш си го плащаме всички ние с данъците. Просто държавата и общините в повечето случаи изобщо не ги е еня за собствеността им и не инвестират нищо в нея - най-малкото виж колко общински сгради и терени в София пустеят. София давам за пример, защото Столична община е общината с най-голям бюджет. За по-бедните и малки градове няма какво да говорим изобщо! Ако тръгнем сами да правим кампании за събиране на пари и поддръжка на залите за концерти и други събития, значи оправдаваме бягството от отговорност на тези институции! Аз това имам предвид. Надявам се да не съм обидил никого с предните ми по-остри изказвания. Айде със здраве Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 22.11.2011 23:25:07 отговори + 0 0
А,.. и Lyubo,

Който приема музиката лично, и прави "всичко.. от чиста фенщина...", той не използва комерсиални примери и изказвания от типа на "това не е мое (тяхно) задължение", не сравнява залата за метал концерти с хотелска стая и кола от "rent-a-car", и няма психологията на човек който мисли: "Щом нема да е мое, нема да е и на вуте !"... Това имах в предвид когато отговорих на "Пияна Вишна". А това че и той се казва Влади.., незнаех.. Под Влади, имах впредвид човека, който даде идеята за тези "поглъщачи" на звука, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2011 21:35:24 отговори + 0 0
**************************************
Содом не заслужават това, но може би заради пълния резил с посещаемостта на Амон Амарт, може би точно на Содом ще е по-добре. След това повече никога на концерт на група събираща над 300-400 фена стандартно по концертите си в тази зала. Това не е бойкот, просто разум. Поне повечето от любимите ми групи попадат в диапазона. Покажете не боклуците, че не е редно да се смазват хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 22.11.2011 18:34:08 отговори + 0 0
Tormentor,

Някак си не е подходяшо да наричаш сума от порядъка на максимум 15 000лв. "милиарди".
Убеден съм че има начини парите от тези странични дейности, или поне част от тези пари, да се налеят в спестовен фонд, но..
Да, вярно е.., в държавата в която живеем нещата стават трудно..., но в крайна сметка ние феновете сме отражение на тази част от държавата, за която най - много ни пука, така ли е ? Хайде сега всички заедно да си припомним едно парче на Doro, заедно с пълния му припев, което се казва "All we are"...
Искам да те попитам лично теб и Lyubo, както и всички, на които им пука от по - качествения звук, и от терена на който се провеждат концерти , биха ли ви се откъснали от сърцето за въпросната инициатива за "поглъщачите" на звука, да кажем...1лв. ? Ако да, по сметката 1000 човека за концерт, Х 5 пъти годишно, са 5000лв. за година. За 3 години - 15 000лв. Ами ако все пак на всички ни се откъснат наведъж по 3лв., а не по 1лв... ?
Смятам, че всеки би приел, и само с един афиш за дарение, по времето на някой концерт, парите ще са налице..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 22.11.2011 15:42:35 отговори + 0 0
Поради същата причина отказвам да ходя на Gorgoroth, a представете си какво ще е на Sodom...?!!!!! Сами си го направихте, винаги е така когато се изгавриш с метал фена, после си ходиш сам по концертите.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.11.2011 14:50:09 отговори + 0 0
Не знам само къде беше това място, на което можеше да се диша. Дори не можах да издържа до края на концерта, щото щях да пукна от липса на въздух и жега. В тая зала за партийни събрания НЕ ТРЯБВА да се правят концерти. Това е опасно, бе хора!
И единствената причина, поради която не си взех билет за Iced Earth е, че беше в същата зала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 22.11.2011 14:24:45 отговори + 0 0
Примерно предполагам, че има вариант монтирането на поглъщащи плоскости да бъде оформено като подобрение или дарение и да бъде приспаднато от данъците на промоутъра или наема на залата, може примерно промоутъра който е направил подобрението да ползва безплатно залата за няколко концерта. Трябва само малко желание от министерство на спорта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tormentor 22.11.2011 09:54:59 отговори + 0 0
Frozen Tusk - 2011-11-21 17:09:50
Само от продажба на бира и стотинки за кенеф може да се спечелят достатъчно пари, стига да има по - предприемчиви хора, и такива които наистина влагат парите по предназначение, а не ги слагат в джоба си.

Принципно съм напълно съгласен, че трябва да бъдат осигурявани по-добри условия от наличните. Написаното по-горе обаче е пълна тъпотия. От тези 2 неща се печелят пари и то не лоши, но първо тези пари не са милиарди и второ - не се печелят от промоутърите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 22.11.2011 08:46:43 отговори + 0 0
не очаквай от днешните ученички каквото и да било подобие на мисъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lyubo 22.11.2011 08:33:39 отговори + 0 0
Frozen Tusk, мисли малко преди да се изказваш, защото това, което пишеш е нелепо! Vlady даде много точни сравнения, които не знам защо наричаш неадекватни! Фактът е че промоутърите са предприемачи и не е тяхно задължение да ремонтират и поддържат държавни и общински сгради, каквито са залите! Най-малкото тези зали се ползват далеч не само за концерти и то далеч не само за рок и метъл концерти... Защо да се бръкнат примерно Force Of Rock с 15-20 хиляди лева, които после държавата или общината никога няма да им възстанови, че и на всичко отгоре конкуренцията ще се възползва от по-добрите условия съвсем безплатно! Най-малкото, дори и някой да направи такава инвестиция, с концерти от по 1000 човека такива пари в близките години не могат да се избият! Всичко е въпрос на сметка, а не само на желание! Че имаме нужда от по-добри условия в залите е факт, но това не се решава на ниво предприемачи, а на ниво община и държава, защото става дума за сериозни инвестиции! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alex 22.11.2011 02:31:37 отговори + 0 0
Аз пък пропуснах и двата концерта. Amon Amarth не ги видях, защото билетите бяха разпродадени, а след като чух разказите на мои приятели за преживяното се отказах и от Iced Earth...още доста хора се отказаха, някои дори си продадоха билетите. Хората в нормалните страни правят фестивали с 70 и повече групи за 100 лв, а ние тука се излагаме...във всяко едно отношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 23:38:50 отговори + 0 0
Хайде да не се обиждаме на шопи, респ. на селяни, защото да не напомням, че по-голяма част от населението на София е от прованса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъкмо братното на об 21.11.2011 22:17:33 отговори + 0 0
...че дори и задмина новината за събирането и новия албум на Сабат, хе-хееех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Черно Море 21.11.2011 21:28:07 отговори + 0 0
Двайсетте фена на As I Lay Dying се изкефихме на макс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе! 21.11.2011 20:51:59 отговори + 0 0
Леле, каква полемика се вихри тука
Протести, бойкоти, търсене на права, че даже и дооборудване на зали. Браво! Ако със същия хъс целокупния български народ застанем пред парламента, може и да се доближим до гърците, хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 21.11.2011 19:18:25 отговори + 0 0
Май Фрозена ви бръкна там дето не щете а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 21.11.2011 18:25:02 отговори + 0 0
(: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъпоузен 21.11.2011 18:18:12 отговори + 0 0
баннете го тоя фроузен мъск Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.11.2011 18:15:01 отговори + 0 0
АЙДЕ МЛЪКНИ ВЕЧЕ!
НЯМА САМО ТЕБЕ ДА СЛУШАМЕ!
ТИ О*РА ЦЯЛАТА ТЕМА!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 21.11.2011 18:12:49 отговори + 0 0
Пияна Вишна,

Дълго време се чудих дали въобще да ти отговарям, защото примерите които използваш, представите с които боравиш, и логиката ти, са обидни и нямащи нищо общо визията на човек, който е почитател на метал музиката.
Катехизис,... ето такива трябва да ги триете най - вече, а не някой, затова че се е изпуснал да каже за някого, че се е о...л !
Виж сега приятелю.., ще направя жертвата да ти дам отговор, само заради възможността тази идея на Влади да се задържи малко по дълго във форума, и да има шанс да просъществува, понеже е интересна.
Така,... ако трябва да използвам твоите примери, въпреки че ми е крайно неприятно и обидно, ще ти кажа следното: Да, бих направил ремонт за своя сметка на такава кола.., ако рентиерите й са единствени в района, ако ремонта й не е прекалено скъп за целите които съм си поставил, и ако тази "кола" е в окаяно състояние, или неподходящо такова, пак по отношение на целите които съм си поставил. Още повече, не на последно място и за разлика от егоисти като теб, ще се замисля дали тази "кола" би вършела "работа" и на мои "Близки" хора...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 21.11.2011 17:40:21 отговори + 0 0
Frozen Tusk: Ти би ли похарчил пари да ремонтираш нещо, което не е твое и не ползваш само ти? Понеже не разбра примера ми с хотелската стая, ще опитам с друг. Внимавай!
Пример: Ако наемеш кола от рент-а-кар, би ли и направил ремонт за своя сметка?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 21.11.2011 17:09:50 отговори + 0 0
Пияна Вишна,

Ти май верно нещо си "пияна вишна".. Ти говориш тъпотии, не ние.. Я сметни колко са 5 - 6 пъти годишно, по 1000 човека, с билети по 40лв ? А пък аз мисля, че средната численост на концерти и присъстващи хора на тях годишно у нас ще се увеличават още повече в близко бъдеще. Ето, все повече и по - големи групи почнаха да идват у нас. На кого ще му излезе скъпо ? Инвестицията със сигурност ще си струва, ако техническото решение наистина ще постигне ефекта на предназначението си.
Само от продажба на бира и стотинки за кенеф може да се спечелят достатъчно пари, стига да има по - предприемчиви хора, и такива които наистина влагат парите по предназначение, а не ги слагат в джоба си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 21.11.2011 16:44:52 отговори + 0 0
@ vlady & Frozen Tusk: Абе вие редовни ли сте!? Усещате ли се какви тъпотии пишете? Това е все едно да направиш ремонт на хотелска стая, само защото я ползваш 5-6 пъти годишно за по 1 нощ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Katehizis.com 21.11.2011 16:44:51 отговори + 0 0
Ще кажем следното:

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. п. коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 21.11.2011 16:42:29 отговори + 0 0
Katehizis,

Айде да не махате коментари на хора..., какво ще кажете ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 21.11.2011 15:51:14 отговори + 0 0
@Frozen Tusk
Трябва да се монтират поглъщащи звука плоскости по стените на Христо Ботев, Фестивална и Универсиада за да се избегне ехото. Това няма да струва повече от 15 000 лв за Христо Ботев и Фестивална поотделно, за Универсиада може би до 20 000лв. Подобна инвестиция би трябвало да е посилна за промоутър, биха могли и да я разделят помежду си. Говорил съм с майка ми, която е строителен инженер и ми каза подобни цифри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 21.11.2011 15:50:35 отговори + 0 0
"И да се издушим, здраве да е" ((((:
"Eгаси" овчия народ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

InsArtTure 21.11.2011 15:40:44 отговори + 0 0
Понякога ми се иска целият портал да го няма, за да не чета коментари

Честно казано, верно беше адски задушно там. Ама препсувахме на място и това е. Няма нужда да ви държи по 1 месец след това. Кенефите си бяха ок. Чакането също. Блъскането...дето каза един по-надолу, ходете навън, за да не ви блъскат. А на тия пък на които им пречи погото, нямам НИКАКВА идея какво правят там.

Като изчета 20 коментара и направо ми се скапва следобедът.

Иначе ще е хубаво, ако може Содом да не са там. Ще се издушат пак хората. Ама е само желателно! И да се издушим, здраве да е. Егаси недоволния народ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 21.11.2011 15:25:53 отговори + 0 0
Unholy,

нещо си противоречиш приятелю ми се струва.. Как така условията хем ще са даденост.., хем в повечето случаи.. Или са даденост братле или не.., сещаш ли се..? А по повод това какво означава да се организира концерт с по - нормални условия, ще ти кажа веднага.
Ако сградата не разполага с достатъчно на брой кенефи се наемат химически. Тия химически тоалетни се поставят извън помещения като Юбилейна, щото иначе ще се издушим от смрад.. Бирата също може да се продава навън, за да не заемат баровете място в помещението. На феновете се осигуряват гривни, като за големите фестове. Това е !
Но въпреки тези условия зали като Юбилейна категорично НЕ СТАВАТ за да се канят по - големи групи в тях !
Бях чел едно интересно техническо разрешение на част от проблема по - долу:
"Монтирането на нужните поглъщащи плоскости надали ще струва повече от 10-15000лв еднократна инвестиция и е редно някой промоутър да се разбере с министерство на спорта и да направи такава еднократна инвестиция."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 21.11.2011 14:11:43 отговори + 0 0
@1349
Какво значи да се организира концерт с нормални условия? Те условията не се организират, те са даденост в повечето случаи. Не знам как се организира концерт в зала за 2000 човека с добра акустика и нормални тоалетни, гардероб, паркинг..
В зала Христо Ботев също се е налаго да газят хората пикня до глезените за да идат до тоалетна. Така че това не въпрос на организиране. Организатора избира между 4-5 коптора и избира, този, който е най-подходяш за даденото събитие. В случая, Юбилейна, очевидно е най-скоро пооправена и за това е на мода, но си има кусури.. естествено. ако не е Юбилейна, ще е някоя друга, която ще е с нейните си кусури - супер гаден звук, без тоалетни, без бар, на майната си, задух, прекалено голяма, прекалено малка и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 13:52:52 отговори + 0 0
тука е пълно с хора без работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъкмо обратното 21.11.2011 13:23:56 отговори + 0 0
MadHamish - 2011-11-21 12:43:47

Ами, то бълХарската идиотия няма граници.
Въобще не се изненадвам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГолямаЛамя 21.11.2011 13:11:14 отговори + 0 0
1349,

Абсолютно съгласен. Кво ми говорят, че билета бил 42 лева и т.н. Аз давам 30 кинта за отиване-връщане с влак и отделно за транспорт в града и храна за цял ден. Айде шопите да не ми се сърдят, ама имаме много добри зали в останалата част на България. Няма да е лошо да се експериментира.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 21.11.2011 13:07:53 отговори + 0 0
Мда, забравих, че софия е център на вселенатаИ ако не е там няма къде да е другаде...извинете хохохох Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

'убава.. 21.11.2011 13:02:48 отговори + 0 0
@ 1349:
Кое те навежда на мисълта, че в София като няма, в другите градове по-има?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 21.11.2011 13:01:07 отговори + 0 0
1349,
Групите също ще попътуват и ще опознаят България, нали? Напомням, че концертът се разпродаде броени дни преди датата. Логистиката е била отдавна уточнена с мениджмънта.
Прекрасно е, че всички впрягат фантазията си и предлагат кое от кое по-оригинални и вълнуващи решения, но... тц, не стават така нещата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 21.11.2011 12:47:56 отговори + 0 0
И още нещо, като няма зали отговарящи на нужните условия, направете концертите в другите градове Пловдив, Велико Търново, Варна. 100% ще има по - хубави места от този куптор. Тъкмо и от западна част на страната ще попътуват малко с влак да опознаят майка България Винаги има алтернатива!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 21.11.2011 12:43:47 отговори + 0 0
По-малката зала в "Армеец" не я дяват за концерти. И то по безумната причина, че паркета е евтин и лесно се разрежда. Откакто Блу Бокс умря, реално нямаме адекватна зала за до 1000 души. "Юбилейна" е шибан шкаф, абсолютно неадекватен за разпродаден метъл концерт, но... няма избор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 21.11.2011 12:34:26 отговори + 0 0
Какво значи, като не ви харесва си стойте вкъщи! Защо един път не се организира концерт с нормални условия питам? Щом има продажба на бира и алкохолсъответно трябвая да има и достатъчни помещения за облекчаване.Можели на 1000 човека да има 4 кенефа - може, може ли да се продава бира в стъклени бутилки които са опасни - може, може ли цялата организация да ти е скапана може.НО, ние трябва да сме доволни на това и да сведем глава пред великия организатор, който ни заплашва, че ако не ни харесват условията няма да има повече концерти. Е поне един път ние феновете трябва да се уважаваме за да ни уважават и организаторите и да се стремят да има нужните условия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъкмо обратното 21.11.2011 12:06:00 отговори + 0 0
В АРМЕЕЦ НАЛИ УЖ ИМАЛО и по- малка зала?
Ама не я дават ли, никой не си е направл труда да се опита да я наеме ли, не им се дават повечко кинти за наема ли, какво ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 21.11.2011 11:58:49 отговори + 0 0
Абе много ми е смешно това с организатора и местенето в друга зала. И в коя зала? След 95% от концертите в Христо Ботев, коментарите са "В тази зала никога повече!!"
За това, че нямаме читави зали като за 2-3 хиляди човека не е виновен никой промоутър. Отдавна съм на мнение, че ни трябва грамотно съоръжение с 1 голяма зала като за 10К и и някоя по-малка. За жалост направиха Армеец, но само с голяма зала и едва ли в следващите години ще се направи друга нова зала и подобни концерти ще са все в читалища, спортни зали, клубове.
Освен това от както се помня, за подобни концерти тръгваш с нагласата за касапница (в това число пого, стейдж, куфеене) и се връщаш прегракнал, смазан, с оплетена коса от куфеене и някоя друга синина. Да ходиш да гледаш концерт с бинокълче, да пляскаш след парчетата и да коментираш кой как си е изсвирил партията не го разбирам.
Коментари, че който иска пого, да си пусне групата в някой бар и да се блъска там, са олигофренски...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тъкмо обратното 21.11.2011 11:35:44 отговори + 0 0
разярена - 2011-11-20 22:30:42

Тъкмо обратното, въобще нямам нищо общо с хората от сайта! Аз съм именно от тези, на които им трият коментарите (И то- от много време насам), защото са "неудобни" или "по- експресивни",или... не знам, ха-ха. Независимо, че в повечето случаи са предизвикани от не по- малко неудобните, но неизтрити коментари на някои... Затова и го написах това. А за ника- точно тук- в тази новина, където не съм сложил някакъв ник, те са сложили последния, който съм употребил ( това си е тяхна работа и право), което ме накара да напиша коментара до теб, като потвърждение и доказателство на това, което казваш и ти (без заяждане нито стеб, нито с тях, просто го отбелязах) Не, че има нужда, де, то това се знае отдавна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 21.11.2011 11:29:53 отговори + 0 0
Христо Ботев е кънтилник отвсякъде. При добро желание може да се постигне приличен звук само в непосредствена близост до сцената на терена, по трибуните се чува само отражение. Същото важи и за Фестивална. Монтирането на нужните поглъщащи плоскости надали ще струва повече от 10-15000лв еднократна инвестиция и е редно някой промоутър да се разбере с министерство на спорта и да направи такава еднократна инвестиция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lyubo 21.11.2011 11:14:35 отговори + 0 0
storm, абсолютно си прав. И аз точно това се опитвам да им обесня ня мрънкащите!
Успешното провеждане на такива мероприятия си предполага определено ниво на култура на посетителите - не може да вандалстваш в кенефа, да пушиш вътре в залата като има около теб плътно 10 човека, да заливаш техника за хиляди долари (визирам инцидента с пулта) и да очакваш всичко да е по мед и масло! И естествено, какво да говорим за тези, които отиват на концерт за да изпият 5-6 бири и после да се оплакват как имало опашка пред кенефите! Аз си пийнах 1 биричка, изпиках си се на 2 пъти преди началото на концерта, и след това му се насладих на МАХ. Това все пак е концерт, а не на кръчма!
А относно цената на билета - ок, не е чак толкова по-ниска от тази в другите страни, но все пак е в най-долната граница! Така че не е толкова висока цената, колкото някои се опитват да я изкарат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 11:11:59 отговори + 0 0
"някакви си 2000 лв. "

да ги беше извадил ти а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Steeler 21.11.2011 11:01:32 отговори + 0 0
Уникално слаб организатор !!! Въпросния промоутър организира и концерта на Gamma Ray в "Blue Box" мин. година и по подобен начин нагъчка феновете тогава...както впоследствие разбрах е ставало въпрос за някакви си 2000 лв. за да се премести концерта в з. Христо Ботев и да се проведе в нормални условия. Глупаво звучат оправданията за лошия звук и акустиката в з. Христо Ботев - да вярно е че съм бил на концерти там с кофти звук, но концерта на Удо пък в сряда беше със страхотно озвучаване - значи при по добро желание - МОЖЕ !
Чух мнения че самите Амон Амарт не искали по голяма зала - ей т'ва вече ми звучи мега тъпо - надали шведите са искали на концерта им да присъстват по малко хора, да бъдат подложени на тест за издръжливост техните фенове или пък задължително да се тупаме в гърдите за "sold out" концерт...
Силно се надявам Гани, който видях че беше на концерта да преусмисли и премести концерта на Sodom & Vader в нормални условия в друга зала !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

storm1979 21.11.2011 10:39:46 отговори + 0 0
Драги коментатори, истината е че засега нямаме нищо - нямаме култура за масови мероприятия, нямаме позходящи места за това нещо. Иначе групите са си страхотни, това е безспорно Похвала за организаторите, които опитват да правят бизнес. Но хората са прави, иска се желязна организация. Не може няколко пияни и нечистоплътни мизерника да запалят с цигарите си залата. Аз съм пушач, но ми е писнало от подобни простотии ... Да чакаме да изгорят няколко стотици фенове ли? Вън тая сган и да си седи вкъщи, като няма акъл да се събира с хора ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добре бе... 21.11.2011 10:21:18 отговори + 0 0
Закво, дамусенезнае, некъв по-долу е разтеглил коментарите толко гнусно? Егати простотията е тва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 21.11.2011 09:39:19 отговори + 0 0
Фенски,само едно от всичкото ще те питам: Виждал ли си на концерти да продават бира в стъклени бутилки? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 21.11.2011 02:01:36 отговори + 0 0
ааа да и забравих, Бялата роза си беше лично решение на тонрежисьора на АА, която още преди концерта си беше приготвил (беше разучил за бг песен, която всички да са чували, без значение дали им харесва или не, вадете си извод за известните бг песни).
А за погото и концерта, само човек който не е бил в пого може да изръси подобна глупост...ми видех и си чух целия концерт перфектно. виж това за напиването не го приемам и е доста тъпо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 01:48:33 отговори + 0 0
Хич не ги разбирам тея, дето се дават 42лв. и се блъскат в погото...и кво видехте от концерта? Съберете се в некой бар и си пуснете въпросната група, пък се блъскайте колкото искате... или пък да се напиеш като к** и на другия ден да ти разказват колко е било яко на концерта...Ц... Ц... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.11.2011 01:43:26 отговори + 0 0
Страшен концерт с много слаба организация...няма к'во да се чопли още. И 3те банди размазаха...саунда беше страхотен...лично за мен, това ще си остане концерта на годината, макар че доста мой любими банди посетиха България тази година. Жалко, че AILD не свириха повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 21.11.2011 01:35:48 отговори + 0 0
Ейй значи много мрънкащи има по земята. Ама що не си мрънкате вкъщи, а не тук. Концерта закъснял, залата малка, звука зле, организаторите, тоалетните, гардероба, сет листа... абе на крива ракета, нали знаете. Иначе за всичко си има логично обяснение - закъснение - поради проблеми с хидравликата на камиона с техниката, свалянето и реденето на сцената се забави с 2ч. от последва и липсата на какъвто и да е саунд чек на двете съпортващи групи, като драмата с ASLD беше още по-голяма, след като тонрежисьора им не успя да си отвори файла със настройките на пулта. Залата си беше перфектна и понеже през цялото време обикалях, никой не може да ме убеди че не е можело да се диша, щом и в голямото меле можех да дишам, да не говорим че пък погото беше доста слабо за такива групи и тези дето са писали репортажа не знам къде видяха съркълпит щото аз такова чудо не видях. И до WCто си ходих няколко пъти спокойно... само сет листите бяха къси, а за АА само хора които не ги слушат могат да кажат че са свалили напрежението преди края аз лично на Embrace the Endless Ocean исках да излетя в космоса. Концерта беше един от най-яките концерти на които съм бил, а те са много. Респект и към групите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


разярена 21.11.2011 01:02:52 отговори + 0 0
Не знам кой е селянина в случая.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

G.CHAOC 21.11.2011 00:34:48 отговори + 0 0
КРАЙ!!! ТОВА БЕШЕ! СЕЛСКИТЕ БИТЪЛСИ СЕ ПОЧУВСТВАХА ГЕРОИ :-)Малцина знаят що е туй метъл и що е то да го има.Селяниии,стойте си у вас черупки мамини,хейтвайте..Вие сте от хората ,които едва ли им дреме дали ще има концерт на готина банда у нас. Омръзнал ви е живота от как сте се родили.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГолямаЛамя 21.11.2011 00:31:35 отговори + 0 0
Не само Аморфис и Удо, ами Бодом и Енсиферум също. Всичко беше перфектно в Универсиада, аз поне останах много доволен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 23:31:01 отговори + 0 0
florimel,

Ти явно не четеш по-долните отзиви, или пък се надяваш , понеже броя на коментарите се разрасна много, следващите след теб да вземат твоето мнение за чиста монета..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разярена 20.11.2011 23:06:20 отговори + 0 0
Не става дума само за чужбина, ами нека вземем скорошните 2 концерта на Аморфис и Удо, всичко беше на ниво, бях и на двата и останах много доволна. Не забелязах припаднали хора, не забелязах ужасна тъпканица. Дори звукът да не е бил на желаното ниво, според някои от вас, факт е, че хората останаха до края. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


florimel 20.11.2011 22:37:34 отговори + 0 0
Анонимни, знайни и незнайни герои,
Организаторите нито са ви заплашили с нещо, нито са ви обидили, нито са ви казали да отслабнете. В тези коментари всеки може да се представи за който си иска. Така че, да си имаме уважението. А който иска да ходи на концерти в чужбина го прави и без да псува българските промоутъри.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разярена 20.11.2011 22:30:42 отговори + 0 0
Уй Кноу, разбирам, че си от админите, няма да си слагам ник сега, ти ще ми го сложиш. За какво да си правя труда. Освен ако и това мнение не е удобно на някого....
xaoc, какви са тези заплахи? Нямало повече да организирате концерти, хаха, все едно сте единствени. За какво са ми вашите криво и калпаво организирани концерти, слаед като съм дала 42 лева за група, която не успях да видя???? По-добре не си правете труда, ако ще ни тъпчете като сърдели във физкултурни салони. Ей я Румъния, Ей я Гърция, концерти бол, имаме си и Каварна. Вместо да се извините на феновете и да си вземете поука, вие заплашвате!!! Долу ми пишат да сме отслабнали.... Нямам думи просто! Българска работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ghr 20.11.2011 21:37:07 отговори + 0 0
По-късно ще ти напиша мнението си и защо го написах така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 20.11.2011 21:29:25 отговори + 0 0
грешка за Хагард - там бяха АРТ на АБВ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 20.11.2011 21:25:10 отговори + 0 0
Е и още 100 да са организирали все тая - този беше провал откъм организация. Аз пък помня и Хагард в Пловдив. Тогава дори и автобуси пуснаха до там от София. Но какво от това, като бях пред припадък в онзи задух в дупката "Юбилейна". Физкултурни самончета и конферентни зали в София бол... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ghr 20.11.2011 21:19:14 отговори + 0 0
firewind/ELDRITCH/project arcadia, kamelot/firewind/forever slave, sabaton/rage, hammerfall/sabaton/bloodbound, circle II circle/manticora/burning black, gammaray/freedom call/secret sphere, sabaton/alestorm/steelwing, koorpiklaani/eluveitie, firewind, epica, pain of salvation/von hertzen brothers, amon amarth/as I lay dying/septicflesh, Iced earth/white wizzard
Това са концертите организирани от АБВпро/форс ъф рок
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 20.11.2011 21:07:38 отговори + 0 0
Най ми е кеф като ме заплашат, че повече няма да се организират концерти ако не ходим в такива дупки като тази зала Вие нормални ли сте бре? Една равносметка здравето или концерт в помещение с незнаен статут? Ето ви един факт: Искам някой да се сети на кой организиран концерт са продавали бира в СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ, а на входа те пребъркват да не носиш уръжие и шипове и метални колани и т.н.? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nestea 20.11.2011 21:02:28 отговори + 0 0
споко ве, на Iced Earth ше раздават кубчета лед м/у очите на тея дето им е топло, припадат и не могат да дишат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Garunda 20.11.2011 20:59:57 отговори + 0 0
ГолямаЛамя,

разбрахме ти проблемите, успя да ги изтъкнеш около 89 пъти досега. По-нисичките ги зарежи, всеки е за себе си, съмнявам се по време на pursuit of vikings да си мислил за тях. Само да ти кажа за себе си, че и аз не съм 5 метра висока. Просто е смешно как на фона на такъв концерт българинът седи и псува ли, псува. Все някой му е виновен. И повтарям, че 1 не се намери да каже, че всичко е преживял заради групата, защото концертът си беше не на ниво, а 5 нива отгоре. Не ми се обяснява повече, то който досега не е разбрал едва ли ще го огрее на 56тото четене.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГолямаЛамя 20.11.2011 20:08:22 отговори + 0 0
Garunda,

Да няма добра вентилация в залата, не те прави по-голям метъл. Нормално е да е сгъчкано и да смърди на пот. Проблема лежи там, че концерта почна час-час и половина след 7, имаше недостиг на кислород на моменти. Не забравяй, че не всички са като теб. Има хора със сякакви проблеми - астма и т.н. Аз съм як прав и кУрав, нямам проблеми защото съм висок и обирам какъвто кислород има, ама по-нисичките които не се виждаха, тях питаш ли ги? До тях нищо не достигаше. Очаквам, по-добра организация следващия път.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2011 20:05:03 отговори + 0 0
Абе Флоримел ,ти нормален ли се бе човек ??? Значи идеализма е единственото нещо от коетос е водят промоутъри олигофрени като тези на Амон Амарт така ли ??Те ен печелят нищо ,ами ей така решавът да загубят няколко хиляди лева и праат концерт ..Я ходете се шибайте малоумници такива ,като искате 42 кинта - 21 евро за билет го направтете като Европейски концерт,където плащат 22-28 евро -заради такива болкуци като вас отдавна ходя само на фестивали на запад от Сърбия . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 19:59:42 отговори + 0 0
ААААААААААааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааа аааааааааааааааааааааа аааааааааа!!!.....................БАХТИ КУПОНА СЕ ВИХРИ ТУКА ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

torpedo 20.11.2011 19:55:05 отговори + 0 0
Бъчва,

Не изопачавй ! Фарса е в друго, не е в изброените неща дето ги казваш..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 20.11.2011 19:52:40 отговори + 0 0
Това мнение трябва да стои НАЙ-ОТГОРЕ:

xaoc - 2011-11-20 18:25:00
Скъпи Български Фенове,
Само ЕДНО уточнение - останалото сме го дъвкали и предъвквали хиляди пъти, но явно с китайско радио не се спори - в зала Юбилейна ГАРДЕРОБЪТ, ОХРАНАТА, ТОАЛЕТНИТЕ, БАРЪТ, ОТОПЛЕНИЕТО / ПРОВЕТРЕНИЕТО - са от пълна и ЕДИНСТВЕНА компетентност на съдържателите!!! Организаторът няма никаква власт над начина на функциониране на тези фактори.
Във "властта" на организатора е единствено да направи ВЕЛИКИЯ избор - пред тази ИЛИ по-голямата дупка - зала "Христо Ботев", и подобни концерти - на качествени, елитни и скъпи съвременни групи да бъдат само на приемлива или на катастрофална загуба. Жалко е, че дребнавата българска Андрешковска природа ви пречи да видите истината за реалната ситуация и ви кара да подозирате хората, които дават всичко от себе си - и дори си плащат, за да ги има тези концерти, че правят пачки за ваша сметка.
Няма проблем, мечтите ви ще се сбъднат.
Не е далеч времето, когато виновните за всичко родни организатори вероятно ще направят по-добрия избор - да теглят една майна и да спрат да се занимават с възможно най-неблагодарната работа, само от чиста фенщина. Тогава пътят към Европа и концертите там за всички нас ще бъде широко открит и единствен.
Помислете над това!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Я! 20.11.2011 19:47:32 отговори + 0 0
Garunda - 2011-11-20 19:38:31

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Garunda 20.11.2011 19:38:31 отговори + 0 0
Един не видях, който да е доволен. Дето вика бъчвата, кой кога ви е обещавал, че това ще е детски концерт в перфектна обстановка? На кой кенефа не му харесва, на кой гардероба, кви метъли сте вие бе, ебаси изнежените девици. Вместо под тая новина да четем какъв концерт е било, трябва да слушам на някви мрънкането за тва, че ги били бутали. Еми идете на балет тогава и вън оттук, аман. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 19:32:56 отговори + 0 0
хахаха тая Минерва я чета редовно под новините тая е неква ненормална
Алоу я кажете тоя път гопожо да не бяхте със сребърна лисица, визон и сексапилен потник хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 20.11.2011 19:29:16 отговори + 0 0
Не превръщайте протеста във фарс ! - точно това имам предвид. Един истински фен на една група няма да го спре миризма, студ/жега и дори парите.. концерта беше обявен преди толкова време, че по 50ст да събирахте на ден, щяхте да съберете.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Minerva 20.11.2011 19:27:15 отговори + 0 0
Извинете, ако цифрата ми не е точна. Просто ми се сториха изключително много хора за такова тясно и малко място, а предполагам много искат да видят групите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 19:18:59 отговори + 0 0
Minerva,

това за "2 препарата против изпотяване" и "2 хиляди души" не го пиши, моля те, освен ако не си някой от организаторите, който нарочно пише такива безумни неща ! Ако не си някой от тях, мястото ти просто не е на метал концерт. Не превръщайте протеста във фарс !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2011 19:18:50 отговори + 0 0
2 хил. души?! В голяма грешка си. поправи го, че заядливите тук ще те погнат веднага, хе-хе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Minerva 20.11.2011 19:13:26 отговори + 0 0
И аз искам да се присъединя към коментарите относно концерта. Присъствахме със съпруга ми и, освен As I, които ми звучат прекалено модерно, остналите групи бяха фантастични, но донякъде Амон Амарт можеше да разнообразят изнесения репертоар, но както и да е. Обаче съм възмутена от организацията на този концерт. Никакви климатици, вентилатори, нищо. Аз, която винаги имам поне 2 препарата против изпотяване, станах вир вода и искам да кажа, че е нечовешки към 2 хиляди души да бъдат затворени в такъв тесен физкултурен салон без надлежно проветряване, в пот и воня. И много бутане и натискане, това също е ужасно, да кажа. Опитах се да пробия път към предните редици, но щяха да ме смажат. Разбирам, че няма как на такова място да има сепарета/трибуни, но...можеше да се помисли за охрана, сектори, изобщо повеч енадзор и култура. Силно ще се замисля дали отново да посетя събитие на този организатор,а съпригът ми се отказа да ходи на Iced Earth заради тези неуредици. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 18:39:50 отговори + 0 0
Бъчва,

Знаеш ли, прав си.., на мен ми писна вече от тая тема с организацията на концертите.. Кой разбрал, разбрал ! Организаторите да си направят сериозни изводи от мащабната реакция на феновете !
За съжаление нямах възможност да присъствам на Septic Flesh и дойдох по-късно, за началото на AS I LAY DYING.. Последните ги чувам за първи път, но нещо не успяха да ме "хванат", въпреки че улових някакви сола, от които ги "заподозрях", че са почитатели на една доста добра и класическа банда - Carcass (и още по - точно на албума им "Swang Song"). Става въпрос за парчето "Through Struggle". После видях и клипа му в youtube и съвсем се обедих в това (: .. Парчето "Upside Down Kingdom" също не е лошо.., само да го нямаше втория вокал, в припевите и на двете парчета...
За Amon Amarth какво да кажа ! Железни са отвсякъде !
И като инструментал и като вокално изпълнение, няма втори като тях в жанра !!! А пък Йохан е направо уникат.. Като някакъв жив фосил е ! ((: Като някаква руна пробуждаща миналото ! Нямам думи ! Дано колкото се може по-бързо да дойдат пак !
За да не обидя почитателите на Septic Flesh ще кажа, че според мен имат някои интересни и странни неща.., но от тази група съм изгубил впечатления още от времето когато бях в гимназията. Имаха някакви стари албуми, в които доколкото си спомням ,музицирането беше в тона на някакъв странен полу-оперен драматизъм, примесен с изключително здрав инструментал и дълбок, гърлен, дет - метал вокал..

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

redordead 20.11.2011 18:38:16 отговори + 0 0
фрезиста, следващия път ако някой калъф като теб пуши около мен, ще му разкъртя главата! аман от калъфи дето мислят само за гъза си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уй Кноу 20.11.2011 18:28:46 отговори + 0 0
разярена - 2011-11-20 17:25:17

знаем, ха-ха; че вече даже явногледат и ИП- адреса и по него трият и ти слагат ник, където не сложил, хиххиих
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaoc 20.11.2011 18:25:00 отговори + 0 0
Скъпи Български Фенове,
Само ЕДНО уточнение - останалото сме го дъвкали и предъвквали хиляди пъти, но явно с китайско радио не се спори - в зала Юбилейна ГАРДЕРОБЪТ, ОХРАНАТА, ТОАЛЕТНИТЕ, БАРЪТ, ОТОПЛЕНИЕТО / ПРОВЕТРЕНИЕТО - са от пълна и ЕДИНСТВЕНА компетентност на съдържателите!!! Организаторът няма никаква власт над начина на функциониране на тези фактори.
Във "властта" на организатора е единствено да направи ВЕЛИКИЯ избор - пред тази ИЛИ по-голямата дупка - зала "Христо Ботев", и подобни концерти - на качествени, елитни и скъпи съвременни групи да бъдат само на приемлива или на катастрофална загуба. Жалко е, че дребнавата българска Андрешковска природа ви пречи да видите истината за реалната ситуация и ви кара да подозирате хората, които дават всичко от себе си - и дори си плащат, за да ги има тези концерти, че правят пачки за ваша сметка.
Няма проблем, мечтите ви ще се сбъднат.
Не е далеч времето, когато виновните за всичко родни организатори вероятно ще направят по-добрия избор - да теглят една майна и да спрат да се занимават с възможно най-неблагодарната работа, само от чиста фенщина. Тогава пътят към Европа и концертите там за всички нас ще бъде широко открит и единствен.
Помислете над това!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разярена 20.11.2011 18:14:39 отговори + 0 0
Де да можех да устискам до там да чуя бяла роза, хич нямаше да ми дреме, ама ей на - не можах даже амон амарт да чуя.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 17:48:02 отговори + 0 0
Ай стига сте пискали! "Бяла роза" е народна песен и ако не харесвате народното ни творчество - толкова по-зле за вас. Колкото и да ви се повтаря, явно няма да разберете, но пак ще го кажа:

Организаторите не избират музиката! Това го избира озвучителя на групата!

Аз се изкефих на "Бяла роза". Вие като не можете да играете хоро, а само да муцате бири - е*е те се!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 17:33:48 отговори + 0 0
Фрезист,

Истинския метал неможе да "не го бърка", когато му бъркат в гъза..! А пък ако на самия него му е кеф от тва си е за негова сметка ! Да не "бърка" в нея и останалите !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 20.11.2011 17:30:50 отговори + 0 0
И на мен не ми беше приятно на концерта заради това, че беше топло и нагъчкано, но се изразих по този начин, защото ми е писнало да слушам девойчета, които очакват да им правят място и да им духат с ветрила (или нещо друго) докато си слушат амон амарт. Не може под новина за концерт на една супер яка банда, със супер чаровен фронтмен и точни музиканти да се говори само за това кой колко го боли задника. Славка Калчева форевър! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фрезиста 20.11.2011 17:28:45 отговори + 0 0
Чудесен концерт!Септиците ни отвяха тиквите,невероятна мощ!Може би най-добрата банда от трите!Разбира се и Викингските касапи бяха невероятни!Относно пушенето-ще си пушим винаги,и навсякъде!На който не му харесва обстановката на един добър метъл концерт,да ходи във зала 1 да гледа Милко!Колкото до организацията -говна,така си е, но истинския метъл не го бърка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 17:26:17 отговори + 0 0
относно мнението на организатора за цените на билетите искам да му съобщя ,че в Европа билетите за тези групи са по 22-28 евро ..Ако той е шибана мутра или гербер и има сума ти кинти ,нормалния фен няма и би исикал елементарни(не лукс или нещо друго )като условия тия паляцовци по-долу ще ми казвът кое е метълско и кое не ..абе тъпаци вие газили ли сте Вакенската кал 4 дни та да ми разправяте ..баси изметтъ баси чудото ,ще гледм кой какво организира и ако ще без пари да пускат нема да им наливам на тия помияри пари повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разярена 20.11.2011 17:25:17 отговори + 0 0
И да знете, че тук прекалено неудобните коментари ги трият..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдаа, хе-хе! 20.11.2011 17:14:58 отговори + 0 0
Абе, реамно погледнато, имало е и много други подобни изпълнения- със сигурност и по- лошо, но това не означава, че трябва да е така и да се подминава с лека ръка. Осирането в случая е повече от очевидно, друго е, че нещата вече взеха да се раздуват като че ли прекалено.Попресилени започва да става май. Типично по бг-рски,де.
Ако трябва да има извод то той, според мен е, че Организаторите трябва да си вземат поука- нещо нетипично за нашите ширини- и да направят всичко възможно да се поправят, ако искат да просъществуват по- дълго време. Ако искат да получават, трябва да се научат да предоставят качествена услуга, макар вече и да звучи клиширано. Това важи и за останалите, занимаващи се с нещо подобно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 17:13:10 отговори + 0 0
Бъчва,

Харесва ми прякора ти между другото.. (:
Фен съм на дет - метал музиката още от края на прогимназията..В момента съм на 32 години. Нали не смяташ, че това ми е първия концерт.. Без да прозвучи комплексарски, съм с атлетично телосложение, и тежа някъде около 100 -тина килограма.. Голям фен съм на Amon Amarth. Нали не смяташ, че такъв човек ще се опасява от това че може да колабира като му стане малко по - тясно или малко по - топло, или пък попадне в пого..? Тук не става въпрос за това кой колко е издържлив физически, а за това да можем да възприемаме концертите пълноценно.., и по възможност максимално пълноценно..
Разбира се нивото на възприятие при всеки е различно.. Някои предпочитат да не слушат толкова музиката и да гледат групата, колкото да раздават рамена.. Като казах "умиране", следвах логиката на оня "Анонимен" по-долу, дето написа : "Припадали, бутали ги.. еми идете на някоя вечеринка със седалки, това е ДЕТ МЕТЪЛ концерт бе празни тикви"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ключове 20.11.2011 17:10:35 отговори + 0 0
ЗАГУБЕНИ СА КЛЮЧОВЕ. КЛЮЧОДАРЖАТЕЛЯ Е ЕМБЛЕМАТА НА ЛЕВСКИ. АКО НЯКОЙ ГИ Е НАМЕРИЛ ДА ПИШЕ В ТЕМАТА. ЩЕ ИМА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Ключовете са ти в мен. Дай контакт, за да ти ги върна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Garunda 20.11.2011 17:07:42 отговори + 0 0
Аре ако може следващия път да не си водите 10-годишните бебета и да ги тупкате в средата на първия ред, мачкали ги били, като ги мачкат, да си седят вкъщи и да гледат сънчо ЕБАТИ. А за Амон Амарт - най-големите, пак ще се ходи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 17:06:27 отговори + 0 0
Frozen Tusk , да те *** в мрънкащата *****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 20.11.2011 16:55:21 отговори + 0 0
Организацията беше лоша и това е ясно на всички, но чак да се е умирало - айде, моля ви се не ме разсмивайте. Повечето, които реват от 'умиране' и 'припадане' са ходили на 2-3 концерта в целия си живот на някакви пауър или готик групи и си мислят, че това на Амон Амарт беше 'голямия ужас'. Човек трябва да преценя малко, който го е страх от мечки не ходи в гората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГолямаЛамя 20.11.2011 16:55:14 отговори + 0 0
Остави го тоя, той ще ходи на концерт ако ще и в кенефа да го изнасят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 20.11.2011 16:52:33 отговори + 0 0
Анонимен,

Това че е дет - метал концерт.., нали не значи, че буквално трябва да се умира на него.., а братле..? Ти си "празна тиква", ако припадаш и нямаш място, и не ти пука от тая работа !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГолямаЛамя 20.11.2011 16:50:34 отговори + 0 0
Абе пичове, всичко добре, ама залата беше супер задушна. Саунда беше доло горе окей, но само на Амон. На Ас ай лей, не се чуваха солата въобще. Трябваше някоя по-добра зала. За такава епична банда ни натикахте във физкултурния салон отново. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 16:44:39 отговори + 0 0
Припадали, бутали ги.. еми идете на някоя вечеринка със седалки, това е дет метъл концерт бе празни тикви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдаа... 20.11.2011 16:42:38 отговори + 0 0
Тея верно бяха и "организатори" и на Пейн ъв Салвейшън. Ясно защо е такава нереална статията- репортаж Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цайко 20.11.2011 16:35:18 отговори + 0 0
само ши фметна, че когато 300+ човека се натискахте на главния вход, на тоя към гардероба се наредих (имаше 10 човека пред мен) и влязох за 5 мин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2011 16:08:59 отговори + 0 0
Frozen Tusk - 2011-11-20 15:57:24
Запомнете ТРИ НЕЩА ! (ако можете) :

ТЕРЕН , БИРА , КЕНЕФИ !

Запомнихме ги...и накрая Славка Калчева дойде да закрие шоуто
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бъчвата 20.11.2011 16:08:46 отговори + 0 0
Абе, част от мрънканиците са с основание, но като цяло реването идва в повече. Започнали да пускат час и половина след началото на концерта - пълни глупости, мен ме пуснаха 30 мин преди началото на Септик Флеш. Като идвате 20 мин преди началото е нормално да има хора пред вас и да ви се наложи да чакате, близко е до акъла. Всеки, който е бил на 2-3 концерта знае, че за да е отпред и да влезе навреме се идва 2 часа по-рано. Имало много бутане, нямало въздух..еми отидете на Вакен или някой друг голям фестивал отпред и пак няма да имате въздух. Били припадали хора - преценяйте малко къде ходите тва не ви е Епика ЕВАЛА на амон амарт пак да дойдат пак ще ги гледам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 15:57:24 отговори + 0 0
Запомнете ТРИ НЕЩА ! (ако можете) :

ТЕРЕН , БИРА , КЕНЕФИ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 15:56:16 отговори + 0 0
(: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 15:55:15 отговори + 0 0
откъде знаеш какви ще бъдат?
и айде млъкни вече - каза ви веднъж мнението - тука всеки пети коментар е твой
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 20.11.2011 15:49:15 отговори + 0 0
Хубаво, 11 добре организирани концерта, с предстоящи още поне 3 -4, които ще бъдат осрани.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 15:47:43 отговори + 0 0
Анонимен,

Нали знаеш.., никога не е късно да се осереш....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 15:43:02 отговори + 0 0
Някой вас, мили дет метъли, бил ли е на някой от тези концерти, че вече давате акъл на организаторите да се отказват?
18.04.2008 - Kamelot / Firewind
09.01.2009 - Firewind / Eldritch
10.04.2009 - Hammerfall / Sabaton / Bloodbound
17.05.2009 - Circle II Circle
17.10.2009 - Rage / Sabaton
21.02.2010 - Gamma Ray / Freedom Call / Secret Sphere
13.10.2010 - Korpiklaani / Eluveitie
16.11.2010 - Sabaton / Alestorm
18.12.2010 - Firewind
26.03.2011 - Epica
08.10.2011 - Pain Of Salvation

Аз съм повече от доволен от всичките, като пропуснах само последния, но и за него само положителни отзиви чух. Отишли сте на един техен концерт и вече 11 перфектно организирани концерта са забравени (всъшност едва ли някой от хейтърите изобщо е бил там). Добре, че FoR канят главно банди, на които и без това едва ли ще дойдете и всички ще са доволни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 15:18:29 отговори + 0 0
Слушайте сега какво ще ви кажа на всички "анонимно доволни" и "доволни по принцип", по отношение на организацията на концерта, защото вече ми писна от вашата наглост и/или помиярска психика и "мислене" !
Първо, какво правят италианците и гърците, и къде организират концертите си, въобще не ме интересува ! Ами нека тогава бъдем първите, които поставят като проблем условията, при които се провеждат концерти ! Нещо лошо ?!.. Съмнявам се обаче, че провеждането на концерти извън България, в помещения от типа на зала Юбилейна е правило.. По скоро бих казал, че навсякъде има организатори, които искат да изкарат по някой лев допълнително на гърба на феновете или на групите, не само в България..
Да господа организатори, колкото и да се правите на обидени и с призвание към това да организирате метал концерти, аз не ви вярвам че въобще ви пука ! Най- малкото доказателство за това е помиярската изцепка която направихте, да пуснете веднага след концерта на Амон Амарт "Бяла Роза" !! Това беше явна гавра с нас феновете ! На-малкото беше крайно НЕЕСТЕТИЧНО по принцип, дори за човек, който не е почитател на метал музиката...
Както Азис побърза да си "разшири имиджа", и започна да се пише за почитател на рок музиката в България, понеже "разбра", че това е "силно модно течение" с много почитатели у нас, така и вие явно сте някои "анонимни" организатори на метал концерти, комерсиални типове, искащи просто да печелят от метал сцената у нас.
Второ, проверих цената на билетите за същия концерт в Италия и тя е 22 евро, а във вечерта на концерта - 28 евро. Тия евра обаче се диктуват от тамошния стандарт на услугите по наемането на терен и заплащането за персонал.
Вярно е, че нещата за които протестираме вече станаха като че ли прекалено "намляни", и придобиващи все повече вид на някаква истерия в очите на някой, който тепърва влиза във форума за мнения, но това го постигате вие господа, с вашето упорство за отрицание на критиките към вас и с наглото си отношение ! Нарочно или не, незнам..
Това са елементарни неща, за които трябва още в самото начало да се извините на феновете и да им обещаете по - добър терен и условия, поне от понеделник и за в бъдеще !
Мислите ли че на групите, които идват им е хубаво на тясно и задушно..?! Мислите ли, че при тоя задух гласове от ранга на този на Йохан им е лесно ? Ще кажете "ами вие пушите и с това увеличавате задуха в залата !" Кои сме това "ние" господа ?! Навсякъде има селяни и простаци.. Ами нали затова се плаща на охраната ? Тия хора просто ги извеждате от концерта без право да се връщат и толкова! Същото важи и за хората хвърлящи бутилки. Не всички хвърляме предмети и пушим, така че не ни подвеждайте под общ знаменател !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 20.11.2011 15:10:03 отговори + 0 0
Хем ме е яд, че не успях да видя Амон Амарт, хем ми е кеф, че си запазих ребрата...На това му се викат смесени чувства Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Shredder 20.11.2011 14:48:26 отговори + 0 0
Катехизис, вие болни ли сте? Организацията беше невероятна скапана! Но първо с плюсовете. Видях AILD на живо, което си ми беше мечта. Жалко,ч е не можех да си взема автограф... но страшно се размазах на техния сет! И имаха перфектен звук! Предполагам, че са водили свои хора със собствена техника, защото ТОВА беше урок по вадене на як звук на живо! Българските надути звукарчета никога не могат да направят нещо подобно. Светлинни години назад са.

И оттук нататък - организацията.

1. В залата просто не се дишаше. Никаква вентилация. Вътре мерих температурата, щото си имам джаджа - 39 градуса в центъра на залата! Навън беше -10, за уточнение. В залата се пушеше свободно, включително трева и пури, което по някое време направи дишането полу-невъзможно.

2. Продаваха се бири в стъклени шишета!!! Това го няма на нито един концерт никъде по света. Хората пиеха, хвърляха ги на земята или ги трошаха и аха някой беше паднал или хлъзнал (щото имаше разлята бира, пикня и кво ли още не по-отзад в залата), ха беше се нарязал жестоко.

3. Придвижването в залата беше кажи-речи невъзможно. Ако искаш да стигнеш до гардероба/бара/мърча, за да поемеш глътка въздух (само там имаше), трябваше да минеш през цялата потна тълпа. А там, незнайно защо, имаше много отдавна некъпани хора, които воняха като дърти клошари. Едно е да си потен, друго е да не си се къпал от един месец, направо беше отврат.

4. Нататък - тази зала НЕ Е предназначена за 1000 човека. В залата имаше минимум 1000, защото съм сигурен, че около 100 човека са се шмугнали я с покани, я покрай познати от охраната, я по друг начин. В тая зала ако има 500 човека и въздухът изчезва. Ако лакомите организатори толкова са искали да направят концерт за 1000+ човека, да бяха наели подходяща зала.

5. Отварянето на вратите стана с огромно закъснение! Накрая само един човек проверяваше билетите и чакахме поне 30 минути да се качим от тротоара до врата, за да влезем.

Бил съм на много концерти в много държави, такива помиярщини съм виждал само в Англия (да, именно там) и в Сърбия. Но там поне винаги има вентилация, каквото ще да става.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rx8 20.11.2011 14:31:40 отговори + 0 0
Изобщо не е вярна тази статия, особено в началото! Като изключим всичко останало, най-нагло беше, че в цялата задушена обстановка хората от персонала и организаторите пушиха цигарки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TTT 20.11.2011 13:44:58 отговори + 0 0
за amon amarth - нямам думи, отнесоха ни... велики.

за организацията - катехизис, вие да не сте били на друг концерт? гардероб? можело да се диша? я се пробвайте пак.

повече на концерт, организиран от forceofrock няма да стъпя. колко точно малоумен трябва да си, за да вкараш amon amarth в зала с размерите на училищен салон по физкултура? колко точно малоумен трябва да си, за да претърсваш чантите на входа за бутилки минерална вода, а в залата да продаваш бутилирана бира?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 13:21:56 отговори + 0 0
Нямаше никакъв гардероб. Веригите ни бяха на купчинка върху едно бюро!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 13:19:31 отговори + 0 0
Това, което пише въобще не е вярно. Отварянето закъсня с час и половина и като влязох след 10 мин SEPTICFLESH приключиха, а въобще не бях последна. В залата не се дишаше и вътре си пушеха най-спокойно!Иначе самия концерт и звука бяха отлични!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lyubo 20.11.2011 12:26:25 отговори + 0 0
20 евро ама за колко групи, анонимни приятелю? Тук получаваш три световноизвестни за метъл сцената банди, които не се издържат от хляб и бира, а получават немалки хонорари. 42 лева за билет са съвсем приемливи за тези три групи и бих ги дал отново. За организацията, както казах съм съгласен - не беше на ниво. Аз лично обаче останах доволен - размазах се на Amon Amarth, защото съм им отдавнашен фен, а на другите две банди куфеех просто щото са супер добри. И изобщо не ми дремеше има ли опашки за бира и пикня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдаа... 20.11.2011 12:19:54 отговори + 0 0
Само да кажа, че на Аморфис имаше дори повече хора, но заради голямато място това не си личеше
Не съм почитател на ТМР (дори не мога да трая шефа им- нещото ВВ), но трябва да се признае, че там всичко беше перфектно. Като се замисля, всички техни концерти, на които съм бил всичко винаги е било на ниво, независимо дали става въпрос за връзкарство, кинти или други такива. Явно наистина знаят как се правят нещата, поне сравнено с останалите мили родни "организатори"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдаа... 20.11.2011 12:11:47 отговори + 0 0
ПРЕСТИЖ на БЕЗУПРЕЧНИТЕ АБВ/ФОР?!?!
АХАХАХ, ходете си организирайте Лепкавата Мрена, бе!

А иначе, като ви знам бг феновете, утре като ви позамажат очите с лееееко подобрени условийца, стреснати от "хорския гняв" на Айсд Ърт, ще мирнете и ще ви налегне отнове дебилското спокойствие...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 12:03:55 отговори + 0 0
Любо,аре стига с тая демагогия ..я виж в Гърция че билетите са по 20 ежро за големите групи ,а да пропуснах те свирят по 30 минути като подгряващи..вижте феста таа годинав Хърватско с кви цени е и тогава пишете глупости ...за 42 кинта билет трябва по-нормална организация Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 12:01:38 отговори + 0 0
простотия ,като не мое да правиш нещо не се захващай с него ,че и още 1000 човека да въвлечеш в некъдърността си ...малей малей ,абе наАморфис имаше наполовина хора със същата цена на билетите и в зала армеец?!те сигурно връзкари и са взели безплатно залата за концерта .или не толкова алчни и прости ?! Въпреки това успяхме да вкараме хора без билети с плащане на място -добре ,че немаше такъв наплив ,че верно щехме да се избиеме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Lyubo 20.11.2011 11:59:24 отговори + 0 0
Не знам какво толкова недоволствате, организацията беше зле, но съм бил и на концерти с много по-лоша! Групите бяха супер, размазаха всичко. Звукът беше супер, като изключим този на Septic Flesh, но това е нормално като се има предвид че са подгряващи. Цената на билета - 42 лева. Няколко човека тук се изцепиха, че за такава висока цена имат и високи очаквания. Еми ще прощавате, ама 42 лева изобщо не са много за 3 ГОЛЕМИ групи. Сравнете цените на билетите в другите европейски страни и тогава говорете кое е скъпо. Айде проверете къде можете другаде в Европа да гледате Amon Amarth, As I Lay Dying и Septic Flesh за 20 евро! И пишете оплаквания, за да няма повече концерти на яки метъл групи в България, щото не сте могли да се изпикаете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 20.11.2011 11:25:43 отговори + 0 0
Юбилейна е практически единствената зала за концерти между 300 и 1000 души публика с нормална акустика след затварянето на Blue Box. Христо Ботев и Фестивална са с отвратителна акустика и кънтят отвсякъде. Добре би било да се монтират нужните поглъщащи плоскости, но затова трябва съгласие на министерството на спорта и някой промоутър да плати. Наемането на новата зала за подобни мероприятия е неизгодно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

blamet 20.11.2011 11:14:25 отговори + 0 0
Верно беше задушно, но се понасяше.......докато една гъркиня до мен се изпърдя и наоколо завоня на бидон с прокиснало зеле омешано с развалени яйца, което тотално развали удоволствието от шоуто. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 20.11.2011 10:59:59 отговори + 0 0
Понеже драги "организатори" не можем да отслабнем за 3 дни, както най-нагло ни заявявате, и пак явно ще ни бъде топло за концерта на Айсед постаряйте се да отворите всички прозорци в "залата", а не само последните 3, защото напред също има нужда от чист въздух. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 20.11.2011 10:49:02 отговори + 0 0
Да бил съм на концерти не само в Гърция и Румъния но и в Германия, но това нямаше нищо общо с нормална организация.Това с премазването беше налице предната нощ в тази "зала Юбилейна" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dominici 20.11.2011 10:13:34 отговори + 0 0
Както казват Pain of Salvation:

As I search through the ashes
For someone to blame
I'm afraid to see my face
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 10:07:45 отговори + 0 0
Хахахаха, 1349, ти бил ли си на концерт в Гърция, бе пич? Ще те премажат като хлебарка и няма да са нежни, като на концерта на AA. Само си мислиш, че тук е най-зле. Пробвай и в Италия, ако искаш, пък тогава ще си говорим къде, какво, как Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sense 20.11.2011 10:04:09 отговори + 0 0
Радвам се, че имах щастието да видя група като Аmon Amarth на родна земя!А и според мен бяха страхотни!Факт е, че има още какво да се иска от условията по време на концерт. Също така е факт, че няма как да се угоди на 800,1000 или повече човека.Аз също се изпотих 19 пъти,редих се на огромна опашка за кенеф, един човек пред мен щеше да ми разбие главата на няколко пъти, но това е метъл концерт в крайна сметка.Та мисълта ми е, че има за какво да се плюе,но толкова крайни изказвания не са нужни.Отидохме,за да чуем и видим групи, които обичаме.Направихме го и това е най-важното! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 20.11.2011 09:50:58 отговори + 0 0
Научете се че е крайно време вече след като вземате парите на хората за дадено събитие Вие трябва да предоставите и нужните нормални условия за провеждането му. Вече не живеем в онези години след'89 жадни за събития и да плащаме със здравето си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 09:46:49 отговори + 0 0
Да 1349, айде марш и да те нема в Румъния и Гърция.Ще докладвам за теб на границата за контрабанда на цигари и фалшиви билети за концерти!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1349 20.11.2011 09:37:53 отговори + 0 0
Ще пусна жалба утре до Община София относно условията на залата.
От тук нататък концерти в Румъния и Гърция но не и в България!!!!! Здравето ми е по важно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доволен ! 20.11.2011 09:30:44 отговори + 0 0
ЕЕЕ СТИГА СТЕ МРЪНКАЛИ ВЕЕЕ.. КАТ НЯКВИ ПЕДАЛЧЕТА СТЕ.вЪЗДУХА НЕ ВИ СТИГАЛ,МЯСТО НЯМАЛО НЕ ЗНАМ СИ КВО СИ.. ВИЕ КВО ОЧАКВАХТЕ ?! КОНЦЕРТА БЕШЕ ЕПИЧЕЕЕЕН.. ВСИЧКО МЕ БОЛИ ОТ ПОГОТО АМА СУПЕР СИ СЕ КЕФЯ !! БРУТАЛИЯЯ.. СЕГА ЧАКАМ AMORPHIS !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1349 20.11.2011 09:29:22 отговори + 0 0
Голям концерт и никаква организация,залата под всякаква критика, дано я затворят:
- Муден пропусквателен режим.Докато минаваха хората вече първата група свиреше.
- Гардероба несъвместим с очаквания брой посетители.Въпреки че на закачалката която ползвахме сложихме 3 якета след 15-та минута нямаше нищо свободно.
- На влизане в тоалета ти искат "ДАРЕНИЕ"?!? Веднъж платил си входа за зала,заведение,бар дискотека и т.н. тоалета е безплатен!!!!! 4 бр. кабинки за 800-900 човека!!!!! За да стигнеш до тоалета минаваш през бара, друга глупост или препятствие е правилна ситуация в която попадаш, където си блъскан и мачкан като животно.
- Бара.. е поставен в непосредствена близост до вратата на залата което затруднява преминаването към гардеробната и тоалета тъй като се образува опашка.След като свърши бирата в кеговете пуснаха бира в СТЪКЛЕНИ бутилки - недопустимо, а на входа те проверяват за оръжие.
- Не те пускат да излезеш от залата,защото ако излезеш не можеш да се върнеш обратно. Забраняват ти да пушиш вътре а в същото време от тези които правят проверка на билетите палят цигари.При което следва въпроса защо палите цигари? - "Ами защото сме от персонала"!
- Вентилацията на залата се извършваше от 2 климатика и 6 почти полуотворени отворени прозореца, ето ги и тях http://prikachi.com/images.php?images/970/4058970c.jpg
Тази зала е опасна за феновете.

-
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доволен 20.11.2011 08:59:22 отговори + 0 0
Абе лиглъовци,кво сте раздигнали от мрънкане и мъртвите бе? Къв ви е проблема, претъпкано било,бутали ги. Ами вие кво искате хокей ли да играете там??!! *********************. Вечно недоволни,вечно неква мизерия да сътворят или да оплюят някой.И ти там "разярена" ли си ******************************, вместо да пишеш тук и да се правиш на интересна. Force Of Rock си свършиха работата,който не му харесва у лево! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aubakirov 20.11.2011 07:26:04 отговори + 0 0
Срам за Force of Rock. Срам и позор за тези, които са написали и публикували този "репортаж". А Анонимния (ОРГАНИЗАТОР) да помисли дали престижа се срива за една нощ най-лесно от делата на други хора, или от собствените дела. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Frozen Tusk 20.11.2011 02:47:47 отговори + 0 0
Виждам, че отрицателния ранг на "оценете тази новина" в настоящата страница се увеличава... Няма да се учудя, ако поне повечето от тези оценки са от организаторите на концертите..
Апелирам към всички фенове да не пропускат да оценят новината за настоящите концерти с положителен отзив "да" !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 20.11.2011 02:26:47 отговори + 0 0
За това, че си купуваме билети в последния момент са виновни "организаторите". Защото не малко концерти бяха отменени и не малко пари не бяха върнати! За това, че концерти и в последният момент се отлагат или местят в дупки (последен пример - Самаел). Защото повечето БГ промоутъри не спазват това, което обявяват. Най - малкото е, че не се спазват чсовете, които се обявават. Защото да чакаш 1 час (случвало се е и 3) навън в студа и дъжда, защото концерта закъснява и не пускат в залата никак не е здравословно. Защото случаите със скапана организация на концерти са много. Защото да не се продава вода (не всички се наливаме с бира) в залата също не е нормално. А да няма въздух е недопустимо! И то след като стана ясно още с концерта на Терион, че тази дупка е малка за 1000 човека.
Затова драги ми организаторчета ние ще си купуваме билети от пред залата. И нека не ни обяснявате колко сте на загуба при продажби повече от капацитета на залата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 02:14:52 отговори + 0 0
Анонимен (ОРГАНИЗАТОР),

Това което написа току що е ВЪРХА НА АРОГАНТНОТО И ИЗДЕВАТЕЛСКО отношение, което някой може да прояви ! Да сме си купили билети "навреме" ?!! Абе ти за кой и за какъв се мислиш ?! Тва че си организатор на концерти не означава че можеш да организираш личния живот на хората ! Ако искам ще си купя билет и в последната минута ! Това е твоя работа като организатор да предвидиш и да планираш неща като вместимостта на залата например.. А ЧЕ ВСИЧКИ СА СИ КУПИЛИ БИЛЕТИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ.. СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ..
Как може да организирате концерт на големи групи в такова малко помещение ??!!! Че аз и без да съм организирал подобни мероприятия съм наясно, че групи от ранга на Amon Amarth и Iced Earth не могат да бъдат натиквани в помещение с максимален капацитет от 900 души ! И недейте да излизате с това, че мястото било достатъчно, и че на друго място терена щял да е прекалено голям..! Ами нека да е ! Нещо лошо, освен това че няма да си сложите някой и друг допълнителен лев в джоба ?!
Гротескно и смешно щяло да бъде няколко хиляди човека на стадион или помещение за 20000.. Напротив, гротескно и смешно е да гъчкате така хората !
"ОТСЛАБНЕТЕ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ ПО - НАГЛО ОБРЪЩЕНИЕ ?!!! АЗ НЕ СЪМ..
И НЕ ЗАПЛАШВАЙТЕ С ТОВА, ЧЕ ГОЛЕМИ ГРУПИ НЯМА ДА ДОЙДАТ САМО ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ ГИ УДОСТОИЛИ С ВНИМАНИЕ.. ИМА И ДРУГИ ОРГАНИЗАТОРИ, ИМА И ИНИЦИАТИВНИ ХОРА, И ХОРА С ВРЪЗКИ !
ОСВЕН ТОВА ПРИЯТЕЛЮ, НИКОЙ НЯМА ДА НАПИШЕ НА НЯКОЯ ГРУПА ТАКАВА ГЛУПОСТ ОТ ТИПА НА ТОВА, ЧЕ "ВСИЧКИ ОРГАНИЗАТОРИ В СОФИЯ СА УЖАСНИ И НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО" !
ТАКОВА НЕЩО НЯМА, И МОЖЕ МНОГО ДА ТИ СЕ ИСКА, ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ДА НЕ НИ ВЪЗПРИЕМАТ НА СЕРИОЗНО, НО НЯМА ДА СТАНЕ !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 01:57:19 отговори + 0 0
Като са на загуба, да не организират подобни събития. Как така билетите ще са на цената на концертите в близките държави и качеството ще е в пъти по низко ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 01:50:23 отговори + 0 0
За 42 лв искаме качество, а не помия. Не натъпкана зала до тавана с смърдящи говеда, скапан звук и смрад. Този концерт съм го чакал със сигурност повече от теб философе и беше най скапаният концерт на който съм бил, по вина на организаторите. Така че си харчи парите по скапани концерти, но не ни дръж сметка какво изискваме за парите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.11.2011 01:36:34 отговори + 0 0
Да бяхте купили билети навреме, да преместят концерта в друга зала! Не може хем максимално фенове да видят групата, хем да ви е широко на дупетата. Отслабнете! Всички се започнахте да псувате в деня преди концерта да купувате билите. Че кой ще си промени цялата логистика заради няколко пияници, които половин година са се чесали по тумбаците и не са отишли да си купят билет. Или според вас просто се казва на шофьора на автобуса друг адрес и работата е готова?

Искате да пишете на групата? Пишете! Не забравяйте да напишете, че всички организатори в София са ужасни и не стават за нищо. Но ако почнете да пискате защо Nightwish или Axel Rudi Pell не идват у нас, да знаете, че е защото имат общ мениджмънт! Така че напишете няколко мега яки писма!

Я се ощипете малко? Къде се намирате? На метъл концерт или на балет? Съчувствам на колегите организатори, защото знам какво е да организираш събитие, за което още от първите мейли с мениджмънта знаеш, че ще го направиш само за престиж - без печалба, а само да се надяваш на малка загуба. Вие, сринахте престижа на иначе безупречните ABV Pro/Force of Rock за една нощ и ако скоро не видите концерт от ранга на HammerFall/Gamma Ray, да знаете че заслугата е изцяло ваша!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 20.11.2011 01:30:17 отговори + 0 0
Цайко,

не ти прави чест приятелю да наричаш фенове на Amon Amarth "путьовци". Айде да не се обиждаме по такъв тъп начин, щото ако ние сме "путьовци", ти братле си голем пръч, който явно се възбужда от задушевна обстановка до себе си, и затва почва да вижда всички около себе си като "путьовци"...
Има разлика между много хора на едно място и гъчканица, нали схващаш разликата..? Ако на теб ти е все тая дали можеш да си покуфееш на воля, или да удариш по едно рамо, на мен не ми е.. Щото нали се сещаш какво става, ако в гъчканица някой малоумник започне пого.., и още няколко такива като него се опитат да му отвърнат ? Става МЕЛЕ и изнасят хора от залата с краката напред..
Бъди сигурен, че всички тук, които протестират не го правят само по конкретния случай. Искат за в бъдеще по - голям терен, когато има защо да бъде осигурен такъв. Искат достатъчно бира, и достатъчно на брой тоалетни. Смятам, че тези три неща не са глезотия и си имат своите чисто обективни основания за да се прекара на един концерт подобаващо.
Също така бъди сигурен, че извън България, където и да е, няма такова място където хората да немогат да отидат поне до кенефа, дори това да е някой храст ! Това някаква глезотия ли ти се струва..? Ако е така, дай понеже всички неможем да се доберем навреме до кенефите, да не гледаме и изживяваме самия концерт, а още от самото му начало да се редим на опашка пред тоалетната ! Или пък като ни се допикае или досере да го праим в залата, щото не ни пускат навън... Или пък да се опикаваме направо един-друг, щото няма място къде да се обърнеш ! Неможе 1000 човека за 1 кенеф, сещаш ли се?! Въпрос на организация..
А, верно, забравих.., то бирата свърши още в началото на концерта, та какви тоалетни ще са толкова належащи.. Е, на някой може да му се досере и то много.., ама тва е братле.., стискай 4 часа и се РАДВАЙ на концерта ! А пък ако нещо не си добре със стомаха или бъбреците и направиш мазало в гащите по време на епичните изпълнения на някоя група..., затова кой ще е виновен...?! Нали знаеш.., при определени и пределни случаи на търпимост.. организма не те пита дали си излезналия войн, направо от обложката на Manowar, или си "путьо".. Е, винаги можеш да си тръгнеш от концерта и да не допуснеш подобна ситуация... Това ли трябва да се случи ? Незнам кое ще е по - срамното, да се изпуснеш в гащите по време на концерт, или да излезнеш от концерта и да не можеш да се върнеш по тая причина..
А за това че на някой му е било "топло", и че някой "пушел",.. е, че кво от тва.., дай всичките 1000 човека да запалим по една цигара в тва помещение с размера на кенеф.., пък да видим кой ще оцелее.. Да не говорим за температурата между хората, която се вдига със сигурност над 40 градуса при такова близко разположение на стоящите (куфящите). Тва е причината охраната някога да пръска публиката с вода.., не че го одобрявам...
Обръщам се към организаторите :
Не осигурявайте спешна медицинска помощ ! Осигурете по - голяма зала с добра вентилация ! Сигурно наемането на екипи за медицинска помощ ви излиза по - евтино от това да наемете по - голяма зала, не съм запознат с тарифите им..

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.11.2011 00:35:45 отговори + 0 0
Териончо, с тва смешно отношение на Амон Амарт щеше да си премазан още на интрото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

от FB 20.11.2011 00:19:30 отговори + 0 0
Не бях на концерта, но щом профилът на организаторите изчезна от FB, значи работата е сериозна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FFS 19.11.2011 23:57:29 отговори + 0 0
Блъсканица? При 800 човека? Излагате се! Тия, които бяхме на Терион, имаме доста по-високи критерии за това що е то истинска блъсканица xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Цайко 19.11.2011 23:03:58 отговори + 0 0
Пичове, честно, всичко което казвате е кажи-речи вярно, ама едва ли не "как са се отнесли с българските фенове организаторите" и да се пише до групите за какви изтезания над българският фен става дума? Направо ме сви стомаха от смях.... а по един шезлонг място на човек не искате ли? Че е осрана организацията - осрана е, ама и по чуждите концерти в тоя стил музика е същата работа! Да бяхте отишле на Том Джоунс - място там бол! Баси путьовците, бутнали го, топло му било, някой там пушел....и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 19.11.2011 22:45:21 отговори + 0 0
Аз предлагам да драснем няколко реда на всичките групи които бяха, и на Iced Earth, на които им предстои да изнесат концерт, в бъдеще да не се занимават въобще със софийски организатори, а направо да пишат на Цонко ! Той е доказал че е сериозен. И в Каварна бих се съгласил да отида, отколкото да изтърпя отново такава простотия !
Четох някакво мнение по - надолу, на някой, който казваше нещо от типа на това, че сега залата била подбрана толкова малка, защото нямало да се съберат толкова хора като за голяма... Това просто не е вярно ! Кои от групите които дойдоха нямаше да съберат достатъчно хора ?! Amon Amarth ли ? Или може би Iced Earth ?! Не случайно билетите свършиха струва ми се.., при това въпреки многото фенове, които сигурно са се отказали въобще да присъстват, като са узнали къде ще се провеждат концертите..
Срамота е да ходим да слушаме групите в чужди държави, заради това видите ли, че нямаме добра организация тук в България !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MIM 19.11.2011 22:16:24 отговори + 0 0
69 - евала, това е положението!!! SEPTIC са далеч над нивото на тия смешни групи, които "подгряват"!!! Недоумявам как е възможно АА да имат толкова фенове!?@!!@? за AILD пък изобщо да не говоря...
Бях там САМО заради SEPTIC, и който и където и да организира концерт с тяхно участие, винаги си струва ходенето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

отивам на Iced Earth 19.11.2011 22:09:33 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-11-19 18:25:09
"Много хора си вярват, че могат да правят концерти и се наричат "промоутъри", но мнооооооого малко са тези, които наистина го могат."

Абе всички всезнайковци тук, на колко концерта сте били на ABVpro, че така ги преценихте. Понеже до сега организираха концерти на банди с културна публика... сигурно не сте били на тях. Ако сте били, много бързо тогава сте забравили, колко яки банди са ви довели тези хора (включително и последните). Хубаво ви се дивее и ви се правят погота, ама ако ви бяха ограничили до 500, за да се избиете вътре на воля, останалите щяха още да реват пред залата, че не ги пускат. На Therion бяха с 200-300 човека повече и пак бе задух, но чак такова мрънкане пък да беше... Естествено, че не е било приятно, но другата опция е у нас на ДВД и така.

П.с И не, не съм промотър
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шарпи 19.11.2011 22:00:28 отговори + 0 0
Срашна група, ******** организация. Залата беше претъпкана, стига лъжи - вътре не се дишаше. Тоалетната беше една, както и щанда с бира. Амон Амарт, както и техните фенове заслужаваха много повече. Надявам се следващия концерт да е организиран от нормални хора, на нормално място. Позор за палячовците от Рок форс и за хората, които или пишат хвалебствия без да са били, или нагло лъжат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 21:54:29 отговори + 0 0
Jasta Prasta - 2011-11-19 21:46:52
къв мошпит ве брато, това си беше ученическа бутаница...

Луд ли си бе, на мен ми счупиха носа в моша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta Prasta 19.11.2011 21:46:52 отговори + 0 0
къв мошпит ве брато, това си беше ученическа бутаница... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стоил 19.11.2011 21:29:08 отговори + 0 0
"Хрониката" е опасно смехотворна. Тоя писач нещо не е съвсем адекватен. Явно има претенции да е запознат със световната история, скандинавската митология и творчеството на групите, но май-май само има претенции. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 19.11.2011 20:36:10 отговори + 0 0
Какви Септикфлеш бе пич?Айде скрийте се с тея смешни групи.След Ас ай лей даинг повечето ми приятели си заминаха,смазани от мош-пита,аз слушах 2-3 песни,да ги видя, прехвалените викинги и си заминах.Иначе ме изразни,че уж трябваше да пускат в 19:00,а почнаха в 19:30,при това много бавно.И стига с теп смешни репортажи..орди,войни..видях ги повечето,смешници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

разярена 19.11.2011 20:13:03 отговори + 0 0
Анонимен, това че ти не си напуснал, не значи че много други не са. много хора са си тръгнали предварително, включително и аз, затова ти е било широко около врата..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


evil 19.11.2011 20:12:07 отговори + 0 0
Аз не моа да разбера кво се оплаквате?!?
Тука има някакъв тип (или типове) които гледам че са писали по всички възможни сайтове колко са недоволни и т.н. булшитс. На тия клоуни ще им кажа следното:
Това е ДЕТ МЕТЪЛ концерт, не ви е някакво селско парти. Наистина беше претъпкана залата, но кво от това мамка му?!? Вие "недоволните" предполагам сте шопчета и сте гледали тия банди няколко пъти, но за мене тва беше първия и ще остане последния път в който ги виждам! Затова се насрах от кеф и си раздрах дробовете крещейки пред тези железни групи! Боли ме хуя че нямало достъп до бара, отишъл съм да гледам концерт а не да се редя на опашка за бира! Пропътувах 1000км за да може рунтавия ми задник да стане свидетел на един от най-бруталните концерти правени някога в България!
Благодяря на промоутърите, и все пак следващия път наистина да помислят повече за вентилацията в залата на следващия концерт!

www.hardrockradiolive.com
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 20:01:14 отговори + 0 0
"Как няма да се посмекчи??? Ами нали феновете са си тръгнали...."
Не, не си бяха тръгнали, защото на
Death in Fire, Twilight of the Thunder God, Guardians of Asgaard определено показаха, че са още там и че нищо не може да ги спре пред любимите им парчета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 19:46:52 отговори + 0 0
Славка Калчева размаза!!!!!! Останалите бяха много зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

69 19.11.2011 19:28:51 отговори + 0 0
SEPTICFLESH бяха хедлайнера на вечерта! Останалите им дишаха прахта \\m// Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рагнарок 19.11.2011 19:23:34 отговори + 0 0
Анонимен, ти нормален ли си?
Точно Сештик Флеш не бяха много добри, Амон Амарт РАЗМАЗАХА ВСИЧКО.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ванката 19.11.2011 19:20:52 отговори + 0 0
ауе вие нормални ли сте, да не сте на театър да се държите за ръце и да миришете теменужки, то ясно че при група като Амон Амарт ще е лудница. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разярена 19.11.2011 19:16:59 отговори + 0 0
"Но малко след средата, към 8-9-а песен малко положението се посмекчи."
Как няма да се посмекчи??? Ами нали феновете са си тръгнали....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 19:07:48 отговори + 0 0
Много слаб концерт, ужасни Амон Амарт, само Септикфлеш харесах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonized 19.11.2011 19:03:08 отговори + 0 0
Тоя на който му е било широко (при това на доста места в залата) искам да му разкажа някои неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 19.11.2011 19:02:18 отговори + 0 0
Отличен концерт, отлични Амон Амарт и As i lay dying, слабо от Septicflesh и организаторите!
Доволно си изкарахме с изключение на лиспата на тоалетни и бира
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 18:57:24 отговори + 0 0
вечен позор за палячетата дето оставиха 1000 човека да се издушат и без нормални условия даже и за пиене на концерта на великата група ...и престанете да обявавате билети по 40 лв ,като те всъшност са 42 ..вида ли този "промоутър" никога на концерт .... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ardea 19.11.2011 18:54:35 отговори + 0 0
"Моето мнение е, че setlist-a на Amon Amarth трябваше да е с 3-4 песни по-къс, защото загуби инерцията малко след средата. Това се виждаше много добре отзад. Всички подскачащи хора и ръцете във въздуха - красота. Но малко след средата, към 8-9-а песен малко положението се посмекчи."
Как няма да се посмекчи като хората не можеха, нито да помръднат, нито да дишат. Сетлиста си беше супер. Причината поради която хората бързо се умориха е проста - КИСЛОРОД!!!
100% съм убедена, че ако концерта беше в Христо Ботев, щеше да е меко казано МАЗАЛО. Говорим за Амон Амарт все пак. Да, щеше да се оплюва звука както винаги, но това е нормално. Двата концерта на които не можех да мръдна и да дишам и малко след 6-7мата песен останах без сили са този на Amon Amarth и този на Therion, и двата в тази отвратителна зала!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ачо Бичмачо 19.11.2011 18:51:10 отговори + 0 0
не ви знам къде сте се врели, но имаше места в залата които бяха рехави! За мен най-голямата гавра беше пускането на Бяла Роза след приключването на концерта.
Предполагам, че по-голямата част от вас имат основания за оплакванията си, но имайте предвид че това не е театро и всеки да си има място. Когато 50 гадини се натискат на оградите - ми нормално да им е тясно. Аз пък където бях в залата имаше доста място покрай мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 18:29:03 отговори + 0 0
Концелта беше добър. Не хейтвам.

Залата също е добра. Сериозно! НО ЗА СЪБИТИЯ ДО 500 ЧОВЕКА!!! Това беше груба гавра и след вейдър и содом,където вече имам билет, повече няма да ходя в нея на концерт с над 500 човека.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ghr 19.11.2011 18:27:41 отговори + 0 0
Разярена
по цял ден се занимавам с организиране на концерти, разкри ме.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 18:25:09 отговори + 0 0
Много хора си вярват, че могат да правят концерти и се наричат "промоутъри", но мнооооооого малко са тези, които наистина го могат. Трябва да се бойкотират масово концертите на тези уж промоутъри, защото те се подиграват с нас!!! Аз вече ходя само на тези, на които имам доверие, независимо колко любими групи ще пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разярена 19.11.2011 18:23:02 отговори + 0 0
"В конкретния случай от вчера не виждам вина на организаторите в това, че групите не искат да се сменя зала. Това не е тайна, не е лъжа, групата не искаше друга зала. И си има една доста любопитна причина за това, за която някой от вас, едва ли ще се сети лесно. "
ghr, и ти ли си от организаторите??? Разбирам как Амон Амарт имат всяка седмица концерт в тази зала и как са влюбени в нея, никога не съм се съмнявала в това!!!!
Обръщам се към всички останали, освен към ghr (респ. организаторите), нека групата разбере на какво са били подложени българските й фенове!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ghr 19.11.2011 18:12:25 отговори + 0 0
"ПЪРВО, ГОСПОДА ОРГАНИЗАТОРИ..., ИЗКЛЮЧИХТЕ МИКРОФОНА НА ВОКАЛА НА ГРУПАТА НА ЕДНО ОТ НАЙ - ХУБАВИТЕ ИМ ПАРЧЕТА - "twilight of the thunder god", КОЯТО ВАША ИЗЯВА АЗ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ, И ВИНАГИ ЩЕ СИ СПОМНЯМ, КОГАТО ВИДЯ ИМЕТО НА ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ (ДАНО ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ ГО ВИДЯ !)"
Тук съм абсолютно несъгласна. Цялото озвучаване на групите беше от техни озвучители. Просто озвучителят им направи някаква грешка, но се постара бързо да я оправи (натисна едно копче в левия ъгъл на това чудо и звукът се появи отново с цялата си мощ). Седях точно зад пулта(та му направих и снимки), чувах и виждах идеално. Станах свидетел на това как някакъв кретен си изхвърли бирата, която се разля по пултовете на AILD и Амон Амарт, точно преди излизането на вторите. Това накара и озвучителя да каже на един от хората да преведе съобщението, че ако още някой хвърли питие по техниката концертът свършва на момента. И беше напълно прав, защото техниката, която Amon Amarth ползват е извънземна!
Иначе АА са страховита група на живо. По едно време ми стана доста топло, но цял ден пътувах, и нещо пропуснах да ям от обяд до концета, но като излязох за секунда и се поразхвърлих после повече не усетих жега (все пак се бях навлякла за зима). За влизане имаше 2 входа. Аз избрах втория, на който чакаха 5-ма души и бях на първи ред. Останх там за сета на септикфлеш и се изтеглих назад за да мога да се насладя и на другите две банди. Представата ми за добро прекарване не е блъскане във всички възможни хора около мен. Имало е такива на които не им е понесло и на ман нямаше да ми понесе. Тръгнали са си, вероятно и аз щях да си тръгна. Много жалко за вас, че не "видяхте" любимата си група и че всичко, което ще запомните е организацията. Това е първият концерт на АБВ про респ. Force of Rock, за който се сещам да среща такъв отзвук Но е факт, че след като невсичко е било наред и емоциите след концерта ще са по-негативни. Бях така след Scorpions на стадион Академик (ако не се лъжа). Валя, беше студено и кално и зукът не беше наред. Развалиха ми първото (и вероятно последното) слушане на живо на тази легендарна група.
В конкретния случай от вчера не виждам вина на организаторите в това, че групите не искат да се сменя зала. Това не е тайна, не е лъжа, групата не искаше друга зала. И си има една доста любопитна причина за това, за която някой от вас, едва ли ще се сети лесно.
В крайна сметка след един концерт, на който имаш 900-950 души ще чуеш 900-950 и коментара и те все по нещо ще се различават. Не всеки е видял концерта по един и същи начин. Вие говорите само за организацията, но мненията описващи това, което се случваше на сцената на зала Юбилейна не чета. Един ден, когато от училището могат и видят, че има "файда", сигурно ще оборудват помещението, за да стане по-комфортно за събития като тези. Ще поживеем и ще видим.
Иначе...
Моето мнение е, че setlist-a на Amon Amarth трябваше да е с 3-4 песни по-къс, защото загуби инерцията малко след средата. Това се виждаше много добре отзад. Всички подскачащи хора и ръцете във въздуха - красота. Но малко след средата, към 8-9-а песен малко положението се посмекчи.
А AILD бяха голяма изненада за мен. На живо са страшно енергични - не ги бях гледала, но определено ще ги запомня и ще се радвам да ги видя пак.
На Iced Earth няма да влизам по финансови причини, но ще съм пред залата, за да мога да ги чуя!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 17:40:55 отговори + 0 0
Групите се представиха на изключително високо ниво (макар че при Septicflesh и AILD имаше някои проблеми със звука), но организацията беше повече от отвратителна! Заради кусно отворените врати много хора изпуснаха някои песни на Septicflesh, а последните влезли в залата сигурно и целия сет. Вентилацията (ако имаше такава) не вършеше никаква работа, всеки трети пушеше я цигара, я марихуана (да, и такива имаше), това + многото народ доведе даже до припаднали хора (и аз в това число). Повече няма да стъпя в тази зала която и група да дойде и ще избягвам концерти на тези организатори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ardea 19.11.2011 17:36:54 отговори + 0 0
Колко ви платиха от Форс оф Рок да напишете тази лъжлива статия??? Единственото вярно в нея е това, че Амон Амарт разтърсиха и посякоха всичко! Мечтаната група! Само дето след първите 45 минути дори на лицето на самият Johan Hegg се виждаше как се задушава в тая зала, ако изобщо може да буде наречена така. Така нареченият бар беше недостижим за повечето хора. На гардеробът нямаше места. "Медицинският екип" жулеше бира в края на залата и когато едно момиче пред мен припадна едвам я изнсоха през тълпата. Тази зала трябва да бъде изравнена със земята и трябва да спрете да се подигравате с феновете!!! Нека пресметнем: оргазнизация = 0, въздух = 0.... Дори не искам да си помислям какво ще бъде на Содом... Хора, бойкотирайте концертите на тези пропоутъри, докато не се намери читава зала. НЕ ходете ТАМ!!! Освен ако мечтата ви не е да умрете от задушаване. Аз лично няма да стъпя повече там, независимо за коя група ства въпрос! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 17:35:11 отговори + 0 0
Така. Концерта беше мното добър.
Хайде стига глупости обаче как в залата било нормално. Да ************ промоутъри, които допускат такава нечовешка гъчканица при съвсем ясни индикации че щеше да се получи. Определено много хора ще се замислят при посещение на концерти в това място, ако се очакват над 500 човека.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разярена 19.11.2011 17:14:59 отговори + 0 0
Frozen Tusk, може да се организираме и да напишем едно открито писмо до Амон Амарт от феновете им в БГ. Да им го сложим на страницата във фейсбук и всеки да се подпише с натискане на харесвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 17:07:53 отговори + 0 0
Frozen Tusk - 2011-11-19 16:08:28
Първо искам да изразя огромното си възхищение от групата Amon Amarth,които въпреки очакванията ми че ще се представят изключително добре, надминаха представите ми ! Не съм чувал по - добър и уникален вокал в жанра от този на Йохан !
Сега по неприятната тема за организацията на концерта... Колкото и да ми хареса концерта на Amon Amarth, настроението ми неможа да не се влоши от някои чисто обективни фактори. ПЪРВО, ГОСПОДА ОРГАНИЗАТОРИ..., ИЗКЛЮЧИХТЕ МИКРОФОНА НА ВОКАЛА НА ГРУПАТА НА ЕДНО ОТ НАЙ - ХУБАВИТЕ ИМ ПАРЧЕТА - "twilight of the thunder god", КОЯТО ВАША ИЗЯВА АЗ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ, И ВИНАГИ ЩЕ СИ СПОМНЯМ, КОГАТО ВИДЯ ИМЕТО НА ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ (ДАНО ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ ГО ВИДЯ !) Убеден съм че беше нарочно, защото всичко което се случваше с организацията по концерта, беше явна гавра с хората които почитат метал музиката, а именно:

вместимоста на залата, в която организирахте концерта на такава голяма група като Amon Amarth,

пускането на НЕПОДХОДЯЩА музика, веднага след представянето на групата Amon Amarth;

УНИЗИТЕЛНАТА възможност, и по - точно НЕВЪЗМОЖНОСТА на феновете да отидат да си купят бира или тениски ! Аз не отидох да си купя бира през целия концерт ГОСПОДА, защото се почувствах унизен да се блъскам като животно ! НАЙ - МАЛКОТО, КАК ДА ОТИДА ДА СИ КУПЯ БИРА, КОГАТО ПОСЛЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ "РЕДЯ" НА СЪЩАТА "ОПАШКА" ЗА ТОАЛЕТНА !!? Исках да си купя и нова тениска на групата Amon Amarth, с която да преживея и зачета първото им появяване в България, но как да си я купя, когато гордоста ми и почитта ми към групата не ми позволяваха да се блъскам като животно !!??
Провокиран съм, колкото и да не ми се иска, да си върна билетите за групата Iced Earth, защото драги господа организатори аз не съм някакво преживно животно, което искате да натоварите в някакво шибано РЕМАРКЕ ЗА ИЗВОЗВАНЕ...!!!
Знайте също така, че ще се постарая членовете на групата Amon Amarth да разберат за отношението на феновете в България към вашата организация ! Апелирам към всички които останаха недоволни от организацията на концерта да направят същото !

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Косьо 19.11.2011 16:51:38 отговори + 0 0
Хора,стига с тези глупости! Залата дори и малка,изкара 15 пъти по-добър и по-чист звук от например Христо Ботев,Универсиада... Плюс към това,че залата е малка е,че където и да си (дори да си най-отзад),ще чуваш и виждаш всичко!Но като шоу всичко беше екстра.Като чух,че ще е толкова малка залата,си помислих,че няма да направят wall of death на песента Confined,както на другите концерти! Но ето че стана голяма веселба!Концертът беше велик! Браво,пичове ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Scapegoat BG 19.11.2011 16:48:00 отговори + 0 0
http://youtu.be/iRQIhVs5TIM

http://youtu.be/_zj-osN14Gk
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 16:23:53 отговори + 0 0
Аз по неточно отразяване на концерт не съм чел никога. Наистина групите и озвучението бяха на макс, но всичко останало беше под всякаква критика. Драги организатори, просто спрете да организирате, не го умеете, ако ли пък не, яжте ми г..а! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredded_Human 19.11.2011 16:21:31 отговори + 0 0
Концертът беше супер-като изпълнение от страна на групите.Другото няма да коментирам,защото не обичам да мрънкам-имаше си кусури,но да се надяваме,че ще доживеем да видим тези страхотни групи поотделно на хедлайнерски концерти,за да се събере нормално количество хора,дори и да е в малка зала,и да няма такива проблеми.Поклон пред групите още веднъж.\m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Славка Калчева 19.11.2011 16:16:33 отговори + 0 0
Бяла роза ще закича, бяла роза ще закича /на пича по-долу \\m//) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frozen Tusk 19.11.2011 16:08:28 отговори + 0 0
Първо искам да изразя огромното си възхищение от групата Amon Amarth,които въпреки очакванията ми че ще се представят изключително добре, надминаха представите ми ! Не съм чувал по - добър и уникален вокал в жанра от този на Йохан !
Сега по неприятната тема за организацията на концерта... Колкото и да ми хареса концерта на Amon Amarth, настроението ми неможа да не се влоши от някои чисто обективни фактори. ПЪРВО, ГОСПОДА ОРГАНИЗАТОРИ..., ИЗКЛЮЧИХТЕ МИКРОФОНА НА ВОКАЛА НА ГРУПАТА НА ЕДНО ОТ НАЙ - ХУБАВИТЕ ИМ ПАРЧЕТА - "twilight of the thunder god", КОЯТО ВАША ИЗЯВА АЗ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ, И ВИНАГИ ЩЕ СИ СПОМНЯМ, КОГАТО ВИДЯ ИМЕТО НА ВАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ (ДАНО ПОВЕЧЕ НИКОГА НЕ ГО ВИДЯ !) Убеден съм че беше нарочно, защото всичко което се случваше с организацията по концерта, беше явна гавра с хората които почитат метал музиката, а именно:

вместимоста на залата, в която организирахте концерта на такава голяма група като Amon Amarth,

пускането на НЕПОДХОДЯЩА музика, веднага след представянето на групата Amon Amarth;

УНИЗИТЕЛНАТА възможност, и по - точно НЕВЪЗМОЖНОСТА на феновете да отидат да си купят бира или тениски ! Аз не отидох да си купя бира през целия концерт ГОСПОДА, защото се почувствах унизен да се блъскам като животно ! НАЙ - МАЛКОТО, КАК ДА ОТИДА ДА СИ КУПЯ БИРА, КОГАТО ПОСЛЕ ЗНАМ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ "РЕДЯ" НА СЪЩАТА "ОПАШКА" ЗА ТОАЛЕТНА !!? Исках да си купя и нова тениска на групата Amon Amarth, с която да преживея и зачета първото им появяване в България, но как да си я купя, когато гордоста ми и почитта ми към групата не ми позволяваха да се блъскам като животно !!??
Провокиран съм, колкото и да не ми се иска, да си върна билетите за групата Iced Earth, защото драги господа организатори аз не съм някакво преживно животно, което искате да натоварите в някакво шибано РЕМАРКЕ ЗА ИЗВОЗВАНЕ...!!!
Знайте също така, че ще се постарая членовете на групата Amon Amarth да разберат за отношението на феновете в България към вашата организация ! Апелирам към всички които останаха недоволни от организацията на концерта да направят същото !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 19.11.2011 15:48:48 отговори + 0 0
Страхотен репортаж! Отразява точно моите виждания за концерта. Жегичка беше малко, но пък по-добре от студа навън. Аз си прекарах страхотно и се надявам организаторите да не взимат лично мученето на останалите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Курчатовий 19.11.2011 15:43:29 отговори + 0 0
За Бога, братя, не организирайте повече концерти в "зала" Юбилейна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bacco 19.11.2011 15:20:44 отговори + 0 0
Страхотни SepticFlesh и невероятни Amon Amarth!

Организацията обаче бе тотален провал! Такава трагедия няма!

Force of Rock се справиха отново на високо ниво* - тва трябва да си тотален идиот за да го напишеш, ако си бил на концерта

"залата не беше натъпкана до пръсване и можеше да се намери място, на което да се диша свободно" - това пък още повече.

Истината е, че с олигофренската си организация Force of Rock бяха на път да изгонят половината зала далеч преди да се появят Amon Amarth.

Тая зала не става за такива концерти. А Force of Rock не стават за организатори.

Въпреки усилията им обаче концерта беше супер!!!!

Дано скоро Amon Amarth дойдат пак, а SepticFlesh ги чакаме и като хедлайнери!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 15:09:53 отговори + 0 0
В. Стоянова - 2011-11-19 13:21:50
Явно много от форумците не са били на концерта на Териън в тази зала и за това им се е струвало претъпкано. Напротив - направо си беше лукс в сравнение с концерта на Териън. Мисля, че спокойно мога да каже, че снощи публиката в залата беше наполовина по-малко. Моето скромно мнение е, че залата може да се използва за концерти, чийто брой зрители не надхвърля 500. В подкрепа на думите си давам пример с концерта на Пейн оф Салвейшън - беше супер, а саунда в залата по принцип е добър.

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Handful Of Rain 19.11.2011 14:50:14 отговори + 0 0
Повече от страхотно представяне на SepticFlesh и Amon Amarth! Силно се надявам на хедлайнерски концерт на Septic на наша територия в скоро време.
Иначе ужасна организация! Кога отвориха вратите, кога започнаха Septic?! Доста хора ги пропуснаха.
Много зле беше и фактът, че не ни пускаха да излизаме извън залата за по глътка въздух.
Тази зала определено може да откаже човек да посети концерт. Бяхме натъпкани като цаца в консерва, въздухът не достигаше... Жалкото е, че изглежда още доста концерти ще се състоят в "Юбилейна", които бих искала да посетя, но сериозно се замислям...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iivanov 19.11.2011 14:11:02 отговори + 0 0
Тая зала изобщо не е за концерти.. най-много за някое заседание или презентация. Septic Flesh пръснаха! Не знам какво не им харесахте.. оправяйте се. Но толкова кратък сетлист, те докато започнаха и вече се махнаха от сцената. ASLD ("аз и джедай", както крещяха 2ма от чакащите пред залата) щяха да ми харесат повече, ако не се обаждаше плешивия беквокал. Amon Amarth са си Amon Amarth! Доказаха се като хедлайнери. Жалко, че като цяло звука в залата глъхнеше нещо.. сякаш слушам на слушалки и съм махнал едната. Част от звука липсваше просто заради голямото ехо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Разярена 19.11.2011 14:04:35 отговори + 0 0
Вчера организацията беше под всякаква критика. Половината фенове напуснаха преждевременно залата. Който желае, нека се обединим и да си търсим правата от организаторите, най-малко да ни върнат част от парите за билета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:59:14 отговори + 0 0
"Force of Rock" се справиха отново на високо ниво* - КАКВО? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:58:06 отговори + 0 0
+1 за страхотните AMon Amarth. Огранизацията под нож обаче. И това "залата не беше натъпкана до пръсване и можеше да се намери място, на което да се диша свободно" отново намирисва на платено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

IJI 19.11.2011 13:50:44 отговори + 0 0
Досега не съм писала коментари. Само чета и се смея на понякога откровените тъпизми на пишещите. За снощи- който не е бил- няма право да се изказва. Тъпканица- огромна. Даже почти нямаше пушещи вътре. Въздух- никакъв. Само не ми стана ясно защо даже не можехме поне за малко да излезем навън-после нямало да ни пуснат обратно. Тези хора за гривни или поне печати не са ли чували? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:40:51 отговори + 0 0
Страхотни Amon Amarth ...
Публиката също се раздаде и стана страхотен концерт.
Организацяята като цяло беше зле. Залата наистина не става за такива концерти - е
динствения плюс е добрия звук, но всичко останало съкс.
Като се започне със най-важното - ужасен задух, горещина и
липса на добра вентилация , недостатъчно тоалетни и гардероб. тесните входове ...
за да се добера да бирата ми трябваха около 20 минути в претъпкания коридор за да разбера,
че бирата е свършила. Охраната също беше неадекватна , когато ги питах з
ащо разрешават пушене в залата ми казаха, така и така всички пушат - защо не?
BTW за каква експанзия на Истанбул става дума ?
Прочетете по внимателно текстовете на AA и малко истиория -Ако става дума за
Varyags of Miklagaard - в песента става дума за защита, а не за експанзия, и става дума не за Истанбул,
а за Константинопол - все пак има известна разлика
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


В. Стоянова 19.11.2011 13:21:50 отговори + 0 0
Явно много от форумците не са били на концерта на Териън в тази зала и за това им се е струвало претъпкано. Напротив - направо си беше лукс в сравнение с концерта на Териън. Мисля, че спокойно мога да каже, че снощи публиката в залата беше наполовина по-малко. Моето скромно мнение е, че залата може да се използва за концерти, чийто брой зрители не надхвърля 500. В подкрепа на думите си давам пример с концерта на Пейн оф Салвейшън - беше супер, а саунда в залата по принцип е добър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:17:51 отговори + 0 0
Кофти зала,а само след 2 дена пак трябва да се ходи там за Iced Eart!!!Ама каквото е такова,търпи се все пак,а какви групи само гледаме... \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:17:20 отговори + 0 0
Само не можах да разбера къде видяхте Sotiris Vayenas.
Чистите вокали бяха на запис, а и те си бяха избрали песни с минимум такива. Явно си е дал почивка за това турни Sotiris.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 13:16:15 отговори + 0 0
Ето какво ви написах преди 2 дни: "Факт - мн хора останаха без билети и мрънкат, но дори и да бяха взели на време, щеше да е за сметка на други хора, които щяха да останат без билети и сега щяха да мрънкат. Просто феновете са повече от капацитета на залата. Никой не може да задължи организатора да прави концерти в по-голяма зала, но това щеше да е по-доброто решение и доста хора ще се съгласят утре след като преживеят адската тъпканица и жега, която ги чака." Явно съм лош пророк, но прав... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост007 19.11.2011 13:10:30 отговори + 0 0
Не успях да отида на концерта по лични причини, но още нощес ми се обаждаха приятели, за да ми кажат да не съжалявам изобщо - бяха бесни, разочаровани и псуваха нелицеприятно... Направо да се чуди човек на кого да вярва - на приятелите си, или на ревютата )) Аз ще заложа на първите, и ще си спестя бъдещи посещения в това... странно съоръжение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 13:06:30 отговори + 0 0
Май все пак не трябва да съжалявам, че не отидох...като се има предвид, че АА са си доста актуална банда и вероятно ще дойдат отново при по-човешки условия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dE* 19.11.2011 13:05:54 отговори + 0 0
Пълна пародия на организиране. Задух, смрад, тъпканица, лошо отношение на охраната (не те пускат да излезеш навън докато не свърши концерта), звук, сяшак си на концерт на Жан Мишел Жар и прочее.
Една от най-чаканите групи в България и толкова нехайно отношение от страна на организаторите...
Между другото - коментара на концерта е страшно преувеличен и в известен смисъл - лъжлив.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Death 19.11.2011 12:58:49 отговори + 0 0
Чакай си Вакен да ги гледаш от 1 км Amon Amarth, ние ги видяхме от 1 метър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Amon Amarth fan 19.11.2011 12:53:48 отговори + 0 0
Лично аз чаках с нетърпение концерта на една от любимите си банди, купих си още от първите билети. В момента, в който разбрах, че концерта е разпродаден ми идваше да се разплача... Не от щастие, а от мъка, защото как да отида на концерт при тези условия... Беше 100% ясно, че ще е претъпкано, че няма да има въздух и т.н. И не отидох... Сега като чета хич и не съжалявам, ще си ги гледам на Wacken и преди да си купя билет за концерт в BG, ще внимавам кой го организира... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ставри 19.11.2011 12:45:05 отговори + 0 0
Големи групи, жалка организация. Лакомия от промоутъра - явно са продали малко в повечко билети за тази "зала". Нямате право да мрънкате - място пред залата имаше колкото искаш и то добре проветрено, а и за скромната сума от 42 лв. к'во повече. Широко рекламираният нов климатик на ЮбиБокса работеше на макс - и трите прозорчета бяха широко отворени. За да се добереш до бара, мърча или кенефа се минаваше през гениално замислената месомелачка на любезно притворените врати. В един прекрасен момент ,още в самото начало , свърши наливната бира и остана само добре затворени стъклени бутилки - хвала на родния фен, че нито една такваз граната неполетя, а тихо и кротко се трошаха по земята ... А и приказките, групата отказала смяна на залата нещо намирисват - те всяка седмица свирят в София и така са се влюбили в Юбито, че за нищо на света не искат да го сменят ... Голем смех ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 12:32:30 отговори + 0 0
*"Force of Rock" се справиха отново на високо ниво*

Стига, бе...бяхме като копърки в консерва...и какво видяхте от концета, вие фенове, на последните редове?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

na kafevo 19.11.2011 12:30:49 отговори + 0 0
Имаше вентилация бе - една тръба на гърба на сградата, от която излизаше такава пара, че малцината неуспели да влязат метъли се топлеха на нея хахаха.
В това жалко подобие на физкултурен салон или каквото там се води никога повече не трябва да се организират концерти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 12:29:13 отговори + 0 0
Добре, че не си купих билет и за Iced Earth... нямаше да преживея още един концерт, прекаран в коридора сред гъст цигарен дим... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 12:20:03 отговори + 0 0
за пореден път отразяващите концерт се изявяват като напушени заблудени слепци, които не виждат действителността... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

METAL99 19.11.2011 12:18:28 отговори + 0 0
Може ли да ги набутат в тая малка зала!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lady 19.11.2011 12:13:58 отговори + 0 0
@Adramelech Не знам на кои концерти си присъствал в тази "зала", но на този кислород липсваше. Може някои от близките до вратите фенове да е усетл въздух, но само там. Вентилация няма. Прозорци отворени не видях. Недопустимо е да се организира концерт, по начина по който бе организиарн този. Да се бориш за глътка въздух и да се налага да напускаш залата, защото не можеш да дишаш!!! И този задух не идваше от пушачите, които не бяха масово този път, но имаше, а от НАТЪПКАНИТЕ на малкото затворено пространство фенове. За алтернатива, като зала може да се говори и има организатори, които наистина успяват и намират. Няма да цитирам имена. А салончета, като това има във всяко столично училище и университет, та и по-големи. "Арена Армеец" никак не изглеждаше неадекватно с 1000 души на Аморфис. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 12:06:47 отговори + 0 0
ИСКАМЕ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИСКАМЕ ПАК!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 19.11.2011 12:06:03 отговори + 0 0
@Adramelech

Неподготвеността си, ето това! Като не си бил, поне не критикувай и не обиждай, защото аз бях и мога да кажа какво беше, както виждам и мненията на останалите присъстващи не се различава от моето. И аз съм била на доста концерти, провеждани там. Вчера може да се сравни само с Therion. Ако тогава си бил, значи можеш да се сетиш за какво иде реч.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Adramelech 19.11.2011 12:00:39 отговори + 0 0
@lady, не съм бил на този. Бил съм на други, които са организирани в същата зала и винаги е било едно и също! Винаги след концерт, са се хранили организаторите, че пускали много хора, че било задух и други такива! И като не съм бил на ТОЗИ концерт, не мога да си изказа мнението ли? Само не ми стана ясно кое му е неадекватното на коментара ми? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 19.11.2011 11:57:33 отговори + 0 0
@Adramelech Като не си бил на концерта не пускай меко казано неадекватни коментари!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Adramelech 19.11.2011 11:51:58 отговори + 0 0
Това българите, сме били много гадно племе. Голямо мрънкане, голямо нещо. Не стига, че хората ви доведоха тези групи, не стига, че сложиха приемливи (да не кажа ниски) цени на билетите. Че и претенции имате. Станете промоутър и да видим дали ще организирате по-добър концерт. Залите, в които могат да се организират са малко и едва ли има по-добра алтернатива от Юбилейна, като се има в предвид, че Арена Армеец бе заета, а и да не бе, щеше да е комична гледка 1000 човека в зала за 20 000 (или там колкото побира). А за задуха се сърдете и на тези, които са се правили на оборотни и са пушили. Типично по български, вместо да кажете браво, че са ви довели групите, вие почвате да мрънкате...

И не, не съм от организаторите и за моя жалост, не бях на концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аmоnимен 19.11.2011 11:44:29 отговори + 0 0
Мисля че няма нужда да повтарям коментарите на колегите по-долу,забележките ми са почти същите.Това което бих добавил е:на първо място - ужасяващ звук на Septicflesh!Това беше абсолютна гавра,Спирос спокойно надвикваше цялата банда(дори барабаните) когато извикваше нещо от рода на "Come on Sofia".Да не говорим,че китари практически нямаше.Освен това за мен сета беше твърде кратък,но това си е мой проблем.Мой проблем си е и че сетлиста не ми допадна.Шанс.Второ:макар далеч да не съм фен на AILD ми се щеше да чуя защо толкова ги хвалят за изпълненията им на живо.Нямах тоя шанс - отново китари нямаше.Чуваха се само на брейкдауните.Да не фговорим,че вокалиста(Тим Ламбезис) звучеше смешно,ама май и това си е мой проблем,хората изглежда му се кефеха.Към Амон Амарт забележки нямам - истински богове на сцена.Просто ми се щеше да чуя още от любимите си песни ама нищо - другия път.А такъв след снощния концерт със сигурност ще има.Мисля че бандата ни се накефи доста,ние - на тях още повече.\m/

P.S.Хах,само още едно вмятане - къде по дяволите видяхте "българските орди" които "размахваха надуваеми чукове"?Защото ,не че нещо,ама аз видях само един отчаян пич,който размахваше един още по-отчаян зелено-бял чук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Р. 19.11.2011 11:43:38 отговори + 0 0
WOW - 2011-11-19 11:09:38
Само пропуснахте да вметнете "Платен репортаж"!
Залата беше претъпкана, а според вас е можело повече!!!

+1

Е,винаги ще се намери начен да се икривят нещата,но важното е,че се размазахме(убкавално) и аз лично гледах една от най-любимите си групи и не ме интересуваше особено какво се случва около мен.на концерт всеки се гледа себе си и как да оцелее :д
Пък и Йохан имаше суп добрия контакт с публиката,за което му правя евалата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 19.11.2011 11:40:14 отговори + 0 0
АБВ Про, ***** Про или както там си се зовете, след вчера повече на ваш концерт няма да стъпя и ще се постарая доста хора също, въпреки че хората сами си се изпоотказаха. Може ли такова нещо?!?!?! Първо чакахме около час, за да влезем, като се има предвид, че сме дошли раничко. ОК, не стана през едната врата, айде юруш към другата и хоп какво да видим там - пичовете от охраната си драпат ташаците вместо да пускат хората, при приположение, че любимата ми група SEPTICFLESH беше почнала. Почакахме ги бая. С 300 напъна влязохме и така или иначе минаваме през гардероба, викам чакай да си оставя палтото, все пак не съм за пръв път в тая задушваллня, но уви - беззъбия шибльо там каза: "Мххх, не можете да ги оставите тук, нема место". Айде след това навътре със зимните палта (щото не е лето и не сме у Варна), където успяхме да хванем 2 песни поне, но на всичкото отгоре щяхме да пукнем от жега и задух, пък после: "Групата искаше тая зала, ние искахме да я сменим". Вие осъзнавате ли колко сте зле, беее, групата искала. Сигурна съм, че групите са искали задължително публиката да се задуши и на пулта да има припаднали хора, както и стана. Разбирам, че е яко да дадеш 3 лв за наем на зала и остатъкът да е за ваш'те задници, ама не на гърба на всики задушаващи се вътре!!! БЕЗ ДУМИ ПРОСТО. Ако някой от вас семейство "организаторчета" беше излязъл вчера сред публиката, мога да ви кажа, че бая шамари с кубинки щяхте да изядете, защото както винаги не преценили наш'те. Следващият път като "организирате" концерт поне на билетите пишете допълнителни екстри: Възможно е през целия концерт да не прекрачите прага на залата, защото ще започнем да пускаме 1.30ч след като почнат headliner-ите и също още нещо много приятно - възможност за задушаване 100%, ама да си знаете, че групата ще е виновна, те така искат. ************ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 11:37:30 отговори + 0 0
СТАМАТЕ - мога да ти кажа, че никака не бях отпред и пак беше голяма блъсканица. А и интересно как като съм била доста по-напред на други концерти и съм имала място за дишане, въпреки многото хора. Странно, а. А и е нормално хората да се бутат напред, това означава ли - те да го духат, аз си седя отзад и ми е добре, организаторите са се справили? Ами не. Защото когато организираш нещо, трябва да го организираш цялостно добре, а не само така, че на тези отзад да им е добре. Защото и аз бях там, но просто въздух нямаше.
А за репортажа - хора, с политическите събития яснно, че ги изкривявате, но защо го правите и с музикалните. За всичко ли трябва да лъжем?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HammerGirl 19.11.2011 11:36:39 отговори + 0 0
CTAMAT - 2011-11-19 11:19:30
Всеки, който не се е блъскал като сърдела напред и се бе изтеглил около озвучителния пулт или зад него щеше да го усети.

Да усети кое?! Задуха ли? Явно сме били на различни концерти...а относно пушенето - не мисля, че при условие, че има изрична забрана е необходимо някой непрекъснато да ходи и да им прави забележки! Все си мисля, че това е работа на охраната, а не на хората, отишли да се забавляват!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vuna 19.11.2011 11:33:41 отговори + 0 0
Абе, научете се да пишете репортажи като журналисти, а не като в пети клас, кати изключиме, че винаги се казва точно обратното на фактите. Да, звукът беше добре, в тая зала досега не е бил зле, ама къде видяхте добрата организация (голяма част от хората хванаха Septic след средата на сета или изобщо, а отварянето на вратите фактически се забави с повече от час), и как така залата не е била претъпкана!? Очи имате ли, уши имате ли...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 19.11.2011 11:27:40 отговори + 0 0
стамат ти да не си от организаторите, че ни замазваш очите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CTAMAT 19.11.2011 11:23:52 отговори + 0 0
А, да - за влизането пък съвсем никъде не е писано. Ще кажете: "това се брои към организацията"? Някой по-долу се оплакваше, че едва не го смазали. Тогава на кого трябва да се сърдиш? На организаторите или на стадото зад и около вас? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 11:21:20 отговори + 0 0
"Имаше гардероб" - в който нямаше място

"залата не беше натъпкана до пръсване и можеше да се намери място, на което да се диша свободно" - явно сме били на различни концерти
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


CTAMAT 19.11.2011 11:19:30 отговори + 0 0
>> а според вас е можело повече!!!
Никъде не е написано, че е можело повече. По принцип винаги на концерти би трябвало да има някаква буферна зона и място, което да остава незаето. Така и беше направено снощи. Всеки, който не се е блъскал като сърдела напред и се бе изтеглил около озвучителния пулт или зад него щеше да го усети. Но като желанието на целокупното метъл множество да е на оградата някак не се изненадвам, че не сте можели да дишате.

За цигарите: писано е "като цяло". Ако някой е забелязал нередност е можело спокойно да се обади на охраната и тя да се погрижи. До нас се случи точно това и след намесата на охранителите нарушителите бяха с предупреждение и повече не запалиха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 11:18:30 отговори + 0 0
Мисля, че е задължение на феновете да бият пушачите. Казваш - тук не се пуши, показваш знаците, показваш охраната. Така направих на 2 пъти и 2 пъти хората спираха да пушат. А вие, които сте видели някои да пушат, пак ли чакахте някой друг да ви реши проблема? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 11:18:09 отговори + 0 0
ОТНОСНО действителната ситуация и с влизането , и със залата хората са писали доста изчерпателно в темата по- долу в новините
От там се разбира за истинското положение, не от тези "репортажи"...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 19.11.2011 11:11:12 отговори + 0 0
Само да вметна, че сте пропуснали най-силния момент от вечерта, а именно, че след аутрото на Амарт пуснаха "Бяла Роза" :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WOW 19.11.2011 11:09:38 отговори + 0 0
Само пропуснахте да вметнете "Платен репортаж"!
Залата беше претъпкана, а според вас е можело повече!!!
Въздух нямаше, след AILD стана още по-задушно. Пушачи също имаше не един и двама...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HammerGirl 19.11.2011 11:09:04 отговори + 0 0
"...залата не беше натъпкана до пръсване и можеше да се намери място, на което да се диша свободно."
Много ми е интересно къде точно беше това място, след като НИКЪДЕ не можеше да се диша! Залата беше под всякаква критика, организацията - също...не можах да гледам една от любимите си групи не защото нямах билет, а защото не можех да ДИШАМ! Няма такава пародия на концерт...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StreetSoldier 19.11.2011 11:08:26 отговори + 0 0
Много слабо написано...само не знам къде намерихте място в залата и къде дишахте...и със спокойното влизане не знам как се справихте, ама няма нищо. аз бях почти премазан на входа. И само да ви кажа...песента е 94 hours...попринцип Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MIM 19.11.2011 11:07:29 отговори + 0 0
Да, убийствени, нечовешки 6 парчета на SEPTIC!!! Това беше концерта!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marooned 19.11.2011 11:07:08 отговори + 0 0
Браво за бързата реакция с "датата")) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marooned 19.11.2011 11:04:43 отговори + 0 0
"Вечерта на 18 декември..."

Има се предвид 18 декември 2010!?!?

Или сме се "завърнали от бъдещето"))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.11.2011 11:03:46 отговори + 0 0
ЗАГУБЕНИ СА КЛЮЧОВЕ. КЛЮЧОДАРЖАТЕЛЯ Е ЕМБЛЕМАТА НА ЛЕВСКИ. АКО НЯКОЙ ГИ Е НАМЕРИЛ ДА ПИШЕ В ТЕМАТА. ЩЕ ИМА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 19.11.2011 11:01:21 отговори + 0 0
Яко беше, ама ако беше в някоя по-широка зала щеше да е 100 пъти по-яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.11.2011 10:59:26 отговори + 0 0
Най-якият концерт за годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sulfuras 19.11.2011 10:58:33 отговори + 0 0
лудница беше ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".