Хвърлиха поругана Библия в краката на Nergal на концерт в Германия

10 фев 2012, 19:40 ч. 391 / 8 48
пред./следв.
Фронтменът на BEHEMOTH Nergal разпространи снимка на поругана от фенове на групата Библия, която е била хвърлена на сцената по време на концерт в Хамбург миналата вечер, 9 февруари. Коментарът на Nergal е кратък и шеговит "В Германия не уважават книгите". Самият музикант бе съден на два пъти за религиозна обида, на основание видеозапис в "YouTube", на който се вижда как Nergal къса страници от Свещената книга по време на шоу. И двата пъти той бе оправдан, а в началото на юни очакваме екстремната "дружина полска" за втори концерт в България в рамките на "Loud Festival 2012" (поръчай билет онлайн).
Bible, pentagram, Germany, Behemoth

още за:

BehemothNergal


Коментари   (48)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фрезата 14.02.2012 22:59:25 отговори + 0 0
Прав си Satan,Библията е една наистина пълна с нечовешка жестокост еврейска книга!Дано малко по малко се отворят очите на т.нр.християни!NERGAL(да е жив и здрав)прави всичко по силите си хората най-накрая да проумеят че, религиите(и в частност християнството)превръщат хората в роби! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satan 13.02.2012 23:41:04 отговори + 0 0
Изгорете тъпата и безмозъчна еврейска книга,но преди това я прочетете.Тогава ще изтръпнете от ужас,като видите в какви гнусотии ви карат да вярвате.NERGAL го е видял и разбрал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияна Вишна 13.02.2012 13:34:12 отговори + 0 0
Ухаа!... Парада на компетентните всичкоможещи продължава ...че отгоре на всичкото и набожни.
Вървете да тикате на луксозното возило на варненския митрополит, че го е закъсал в преспите, песвдо-религоизни лицемери!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 22:30:03 отговори + 0 0
Уитнито умряла заради тоя Неграл бе... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колев 12.02.2012 20:57:41 отговори + 0 0
Удо-Габрово - 2012-02-12 14:27:58
Достатъчно голям,та да мога да преценя кое е добро и кое зло.В листата ми с доброто,определено не се вписва религията!

+1 !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.02.2012 17:47:30 отговори + 0 0
чудя се коментаторите дали знаят, че тва е сайт за "дрънчене и грухтежи", а не за лейди гага. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Удо-Габрово 12.02.2012 14:27:58 отговори + 0 0
Достатъчно голям,та да мога да преценя кое е добро и кое зло.В листата ми с доброто,определено не се вписва религията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 12.02.2012 13:55:33 отговори + 0 0
Ами тези, които се впрягат тука заради някаква надраскана книжка, на колко години са? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 13:46:21 отговори + 0 0
Абе, вие на колко сте години? ОК, религията била контрол, била робство, била кво ли не...съгласен съм, ама ми писна някви хора да дъвчат все едно и също и да се правят на интересни с това колко атеисти са в същност. Ми не ходете на църква, не и давайте пари, не вярвайте...Повече от това за кво ви е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 11:45:05 отговори + 0 0
?????? - 2012-02-10 20:16:36
Религията е най-масовия метод за контрол над населението,пособие за промиване на мозъците и оправдание за смъртта на милиони хора и т.н. .....и затова я тъпча във всичките и форми !


Евалата, човече! Като чета това и в мен проблясва искрица плаха надежда, че НЯКОЙ ден човечеството МОЖЕ БИ ще може да се освести.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Удо-Габрово (Атеист) 12.02.2012 09:53:56 отговори + 0 0

?????? - 2012-02-10 20:16:36
Религията е най-масовия метод за контрол над населението,пособие за промиване на мозъците и оправдание за смъртта на милиони хора и т.н. .....и затова я тъпча във всичките и форми !
--------------------------------------------------
Съгласен!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

§ 12.02.2012 03:47:16 отговори + 0 0
@Shredder: "Някои така и не осъзнахте, че вярата, Бог, Библията, религията изобщо - те не са еквивалентни на църквата като институция. Тя е направила какви ли не гадости "в името Божие"."

Да. Обаче църквата, правейки всички тия "гадости" (както ти сам ги нарече) намира доста добро извинение и обоснование в написаното в "Библията", самата книга предлага доста удобни извинения за всякакви безчинства (тя затова е и написана от хора за хора)... чудя се, тогава, какво ли би попречило на редовия християнин, който не почита църквата, но вярва в Библията и се счита за добър човек, да извърши, каквото си там науми, и после да потърси същите извинения чрез същата тази книга?

И ми стана интересно защо наричаш хора като Нергал "подлога" - на кого или на какво е подлога?

Вярвай си в каквото искаш, стига да не ми пречиш. Като не ти е проблем да слушаш музика с анти-религиозни или анти-християнски текстове, тогава какво ти пречи тази новина и коментарите ни. Хората по-долу обясниха, дадоха линкове и т.н. - ако те интересува защо Нергал прави това, което прави - чети, интересувай се, пък тогава се изказвай. Не ни пречи да се кефим на нашите вярвания по същия начин, по който и ние не пречим на твоите. Щом си решил да си Християнин, бъди такъв - недей да плюеш тези, които не са. Сам каза, че това няма да промени нищо.

А тва, че някой е непрокопсал в живота само защото не коментира в съгласие с теб, е доста прибързано и, извинявай, малоумно заключение.

Всяко стадо си има мърша, но аз не мисля, че метъл-братството страда точно заради феновете на определен стил - просто сме си обикновени хора и като такива е нормално сред нас да има всякакви, включително и доста големи лекета. Тва, че някой слуша метъл не ме задължава да го харесвам, нали?

Замисли се малко преди да пишеш глупости. Вярвай си в каквото си искаш, ама не ми го тикай в лицето, нито ми се хвали какъв добър човек си. Не сме ти искали мнението. Ние коментираме тук, защото се кефим на тази новина и се кефим на Бехемот - като не си фен, не се ври с анти- коментари сред феновете. Какво правиш изобщо тука в тая новина?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 02:30:42 отговори + 0 0
само че за твое съжаление се излекува и вече няма левкемия
Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 02:15:51 отговори + 0 0
И нищо чудно, че Нергал има левкимия. Чудя се какво ли го чака малоумника, направил това на снимката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shredder 12.02.2012 02:05:12 отговори + 0 0
Някои така и не осъзнахте, че вярата, Бог, Библията, религията изобщо - те не са еквивалентни на църквата като институция. Тя е направила какви ли не гадости "в името Божие". Затова аз не харесвам покварената църковна институция. Аз имам своите вярвания и на никого не ги насаждам, не парадирам с тях, никой не убеждавам да има моята вяра (аз си знам защо я имам), но се гордея с това, че съм християнин и добър човек.

Такива долни подлоги като Нергал, смехотворната му банда и другите анти-християнски келеши винаги са ме дразнели. Не ми е пречело да слушам текстове дори с анти-религиозни послания, но поругаването на Библията говори само за варварщина и пълна липса на мозък. Срам ме е да виждам, че толкова много хора са харесали новината. Отдавна бях изгубил надежда за нашето "метъл общество" и сега си припомних защо.

Вероятно злите модератори пак ще ми изтрият коментара, защото сигурно и те са горди с постъпката на малоумните полски фенове. Но колкото повече от вас го видят, толкова по-добре. Искрено се надявам, че тези 69 човека, цъкнали "палец надолу", са не по-малко възмутени от мен и не казват нищо, за да убият глупаците с мълчание.

Пък нека ми говорят за промити мозъци, овце, кенефи, дреме ми... Ние знаем защо вярваме и вие, подкрепящите тази малоумщина, не сте никои, за да ни разгневите. Предполагам, че просто не сте прокопсали особено много в живота, за да стигнете до това ниско ниво на кретенска, позьорска, парадна омраза.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Set 12.02.2012 01:46:47 отговори + 0 0
Писна ми от промити религиозни мозъци! Всеки има право да демонстрира въгледите си и ако това за него е хвърляне на измислената книга наречена библия ок! Измислената ви религийка е направила доста повече свинщтини от който и да било друг! Не се и съмнявам, че войнстващия фен на крещящата компетентност кацнала на дърво е готов да гръмне някой...християнството го прави от векове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 12.02.2012 01:10:41 отговори + 0 0
Пф, пич, на кой му пука в крайна сметка. На Бехемот ли, хахаха? Тия коментари са си пикаене срещу вятъра, затова по-умните хора като мен не коментират групи, които не разбират, не ги интересуват и не им харесват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.02.2012 00:04:15 отговори + 0 0
Усмивко ..... Хората са казали, по-добре не говори, когато не си запознат. Проучи въпросът за религията в Полша, хвани някое друго интервю на Нергал относно как и защо прави точно това, което прави, и после говори. Аман от разбирачи, наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 11.02.2012 18:51:02 отговори + 0 0
атеист - 2012-02-10 23:52:28
Смешна група,такъв тип групи винаги са ми били супер жалки с тъпата им идеология(за визията няма да коментирам,цирка пак е в града)Като като че някой ги кара насила да ходят на църква или да вярват в бог.21 век сме,хората знаят,че богове и сатани няма.И този безсмислен шум и аз мога да го свиря.Пардон-дрънча,грухтя и квото е там.
Анонимен - 2012-02-10 22:45:36
Абсолютно съм съгласен,пич!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dick Delicious 11.02.2012 14:26:30 отговори + 0 0
еее що изтрихте хубавата хранилка дъ ге??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dick Delicious 11.02.2012 14:22:02 отговори + 0 0
евалата мен, абсолютно съгласен с последния коментар!!! а за неадекватния смешник дето писа по-долу, че и той можел да го свири тоя шум: хаааааааааааахахахаххаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SMF 11.02.2012 13:21:12 отговори + 0 0
99% от вас въобще не са на ясно за какво става въпрос, но искат да си почешат пръстчетата...добре, но не ми изглеждате много по-умни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 11.02.2012 11:39:37 отговори + 0 0
Който не го е гледал, може да му е интересно: http://www.youtube.com/watch?v=Sr_RaCM-1ug
Варг добре описва от къде са тръгнали нещата и как са изопачени. Явно някой е видял определен интерес и в крайна сметка е яхнал вълната...
ПП Не съм фен на тру блека
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonimen 11.02.2012 11:10:24 отговори + 0 0
Жалки ********** сте всичките дето плюете по Бехемот. My work here is done.
+999999999999999 \m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

felony 11.02.2012 09:19:00 отговори + 0 0
Мноууу важно,,, всъщност това май е единственото нещо което се забелязва на концерт на бех... кво беше там... останалото е сравнимо с предаването БРАЗДИ от преди 20 години - полски метъли - ха ха ха ха еми смешно е просто - бжишко бжоше пшешек - яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 11.02.2012 01:39:58 отговори + 0 0
Хехе - това се случи и на 1 наш български концерт на които присъствах

http://www.youtube.com/watch?v=9SzmmFVfq2U
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2012 01:26:16 отговори + 0 0
Атеист, смяташ, че идеологията на Нергал е да се "кланя на Сатаната" ли? Той и онзи, който иска да раздава куршуми в челата на хората май и той така смята. Пък и каза, че обича атеистите - май сте си братчета - я вземете да се вземете и развейте флага на мъжката любов, оставете метъла на метълите!... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.02.2012 01:20:43 отговори + 0 0
Жалки ********** сте всичките дето плюете по Бехемот. My work here is done. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vandala 10.02.2012 23:57:21 отговори + 0 0
svart metal Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Наркоман 10.02.2012 23:55:19 отговори + 0 0
хаха за тоз дето гърми в челата на хората! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Бай Наркоман 10.02.2012 23:53:07 отговори + 0 0
хахахахахахахааааа )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

атеист 10.02.2012 23:52:28 отговори + 0 0
Смешна група,такъв тип групи винаги са ми били супер жалки с тъпата им идеология(за визията няма да коментирам,цирка пак е в града)Като като че някой ги кара насила да ходят на църква или да вярват в бог.21 век сме,хората знаят,че богове и сатани няма.И този безсмислен шум и аз мога да го свиря.Пардон-дрънча,грухтя и квото е там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 22:45:36 отговори + 0 0
"Анонимен - 2012-02-10 22:42:27
Анонимен - 2012-02-10 22:06:20

Ти като добър християнин обичаш да гърмиш хората в челата. Евала! Бог ще да те обича."

Да, и освен всичко, да не забравяме, че убиването се води нелегално и се наказва със затвор - трябва да е доста глупав доброволно да се натика зад решетките... Нямам думи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 22:44:01 отговори + 0 0


Че откъде можем да сме сигурни дали тоя, дето е хвърлил изподраната книга също не е атеист?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 22:42:27 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-02-10 22:06:20

Ти като добър християнин обичаш да гърмиш хората в челата. Евала! Бог ще да те обича.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Samael 10.02.2012 22:41:07 отговори + 0 0
по-голяма простотия от тази дето написа аз не съм чел Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 22:06:20 отговори + 0 0
Това са един вид специални метъли без мозък. С удоволствие бих теглил един куршум в челото на Нергал и на педалчето, направило това с Библията, но... дано някой ме превари. Пък и да не ме преварят, Бог си знае работата. Срам за метъла са подобни долни говнярски изцепки. Да поясня, че нямам нищо против атеистите, те поне не правят такива простотии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vandala 10.02.2012 21:04:07 отговори + 0 0
hail satan Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 10.02.2012 20:53:11 отговори + 0 0
Банално става вече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 20:51:07 отговори + 0 0
Да. Тези книжки са доста опасни ... Зомбират цели нации. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 10.02.2012 20:30:58 отговори + 0 0
вие не четете ли че фен е хвърлил тази библия на сцената? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 10.02.2012 20:28:23 отговори + 0 0
Много оригинално! Голяма простотия! Още една причина да се колебая за "Loud Festival 2012"... FS е прав/я - не излязоха ли от пубертета? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 20:25:15 отговори + 0 0
Смешното е,че се взимат насериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?????? 10.02.2012 20:16:36 отговори + 0 0
Религията е най-масовия метод за контрол над населението,пособие за промиване на мозъците и оправдание за смъртта на милиони хора и т.н. .....и затова я тъпча във всичките и форми !

Всеки има право да вярва, в каквото си иска.С изказването си не целя да обидя никой.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Къча 10.02.2012 20:10:49 отговори + 0 0
Тъпоооооооооооооооооооооооооооооооооо ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mastodon_bg 10.02.2012 20:08:18 отговори + 0 0
Това са Behemoth, какво очаквате...При това са поляци, а те имат малко странни виждания за религии, секти и тем подобните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FS 10.02.2012 20:07:02 отговори + 0 0
Аххахаха за толкова годинина по-'екстремните' фенове не излязоха ли от пубертета ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.02.2012 20:05:25 отговори + 0 0
бахти извергите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".