HYPERBOREA търсят нов барабанист

18 юли 2017, 21:43 ч. 752 / 5 0
пред./следв.

   Родните дет метъл ветерани HYPERBOREA съобщават, че барабанистът Антонис Трохопулос (Antony Trochopoulos) е напуснал групата. "Пожелаваме му страхотен успех в живота, какъвто и сме сигурни, че ще постигне! Имахме удоволствието да свирим с един от най-точните пичове, както и невероятен барабанист! Успех, Тони!", коментират бившите му колеги.

   От този момент HYPERBOREA започват да издирват "сериозен барабанист". Летвата "е много висока - бластбийтове, двойни каси, светкавични брейкове, разнообразно, но и стегнато свирене, сериозно отношение, дългосрочна визия за оставане в групата. Не търсим барабанист за временно свирене с нас", допълват музикантите.

   HYPERBOREA имат предложение за договор от западен лейбъл, който има сериозно намерение и очаква скорошно попълване на състава на бандата. "Така че ни трябва отдаден музикант, за да можем да подпишем договора и да започнем да работим - говорим за концерти в чужбина, и запис и издаване на трети албум. Нека всеки, който има интерес, да остави лично съобщение във фейсбук профила ни, ние ще се свържем с него", казват "Борейци".

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".