HYPERBOREA взимат барабаниста на PRIMITIVE ANGEL GOSPODEN, търсят китарист

27 мар 2008, 22:59 ч. 219 / 5 8
пред./следв.
Две седмици след като разпространиха новината, че търсят нов ударник, софийските детметъли HYPERBOREA съобщават, че са намерили такъв в лицето на Александър от PRIMITIVE ANGEL GOSPODEN. С това и обявеният конкурс за барабанист на групата приключва.

   Но не приключват кадровите проблеми за бандата, тъй като сега музикантите се нуждаят и от нов китарист. Ето обявата, която може да бъде видяна на сайта им:
Издирва се китарист. Ако някой от четящите настоящата обява отговаря на долупосочените изисквания и има желание да свири дет метъл с HYPERBOREA, нека напише email до следния адрес:
hyperborea@gbg.bg
Търсим човек, който:
- има СЕРИОЗНИ (дългосрочни) намерения да се занимава с музика, и по-конкретно - допада му идеята да свири със сериозна група във вече упоменатия стил.
- има солиден опит в свиренето на китара , харесва техничен и разчупен маниер на свирене и притежава съответната музикална мисъл.
- е напълно оборудван, или най-малко планира в близките часове да се оборудва. Трябва да има достоен инструмент (музикален) - примерно, в това число не влизат китари, направени от материал с интересно заглавие и/или струващи около една минимална БГ работна заплата. Трябва да разполага с уредба от порядъка на 100W output. Трябва му също кабел и колан. (всичко подлежи, разбира се, на допълнително обсъждане със заинтересования)
- прекарва повечето от времето си в София и има възможност за редовни репетиции вечерно време през седмицата.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


noname 2.04.2008 12:11:34 отговори + 0 0
Никой никои не е уволнил просто някои хора свирят един стил 10 години и накрая казват че никога не им е допадоло да го свирят.NO COMMENT. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzergrenadier 1.04.2008 12:04:15 отговори + 0 0
Данчо ли уволнихте бре?! Та той е от самото начало на групата заедна с Киро. Неееее, това вече е друга група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андро 29.03.2008 09:35:48 отговори + 0 0
Андро в никакъв случай не е напуснал! Човече уплаши ме, даже проверих за всеки случай на сайта какво съм написал Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2008 19:55:22 отговори + 0 0
андро ли е напуснал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 28.03.2008 13:06:21 отговори + 0 0
good luck ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Carnalsoul 28.03.2008 12:16:02 отговори + 0 0
Primitiven Sandanski Bog на барабаните е АлександЪр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

S-O-D 28.03.2008 09:13:58 отговори + 0 0
кой от дватама китаристи е напуснал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2008 23:21:39 отговори + 0 0
дано да им върши хубава работа
да продължават да цепят и да вземат да направят промо на албума в София!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".