И барабанистът Alex Holzwarth напуска RHAPSODY OF FIRE

9 окт 2016, 16:26 ч. 683 / 2 1
пред./следв.

   Само десетина дни след като вокалистът на RHAPSODY OF FIRE Fabio Lione се раздели с групата, барабанистът Alex Holzwarth съобщава, че също напуска бандата. Ето и пълното му изявление:

Скъпи фенове на RHAPSODY OF FIRE,

Някои от вас може да знаят, че искам да направя нещо различно от доста време насам и чувствам, че е дошло времето да фокусирам енергията си върху други проекти. Това означава, че вече няма да мога да свиря с RHAPSODY OF FIRE. Моите колеги знаят за това и ме подкрепят. Аз зная, че това се случва твърде скоро след напускането на Fabio, но чувствам, че сега е най-добрият момент да го направя, доколкото бандата вече работи по новия си състав.

Желая на групата всичко най-добро и късмет с новия им певец и барабанист. Ще има свеж нов състав и вълнуващо бъдеще. Наистина имам доверие на ROF, че ще намерят най-подходящите музиканти. Всичко най-добро на моето семейство RHAPSODY OF FIRE, приятели и фенове.

Ше се видим някъде по пътя!

Alex Holzwarth

 

alex



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 9.10.2016 19:31:00 отговори + 5 0
Както е тръгнало, май ще трябва да се слеят отново двете Рапсодии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".