И BROND ще свирят на "We Are Going to Мъглиж 2018"

28 юни 2018, 09:58 ч. 747 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Brond влязоха в радарите ни още с първите си концерти преди 4 години. Със здраво бачкане, хъс, талант и много свирене софийската четворка спечели много фенове не само у нас, но и в Европа. Първият им EP "Feint" беше ударна заявка за това какво да чакаме от тях занапред. Но пак не ни подготви за шумния шамар, събрал енергията на пънка, силата на метъла, прецизността на мат рока и груува на стоунъра, който момчетата ни забиха с дебютния си албум "Graveyard Campfire".

Съвсем закономерно, след като издадоха един от най-силните албуми тази година (умишлено не слагаме политически граници), и направиха впечатляващо по мащаби европейско турне, да ги видим и на родната фестивална сцена.

Гледаме Brond в Мъглиж на 8 септвмври.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Зле 28.06.2018 10:15:53 отговори + 1 5
Тия "музикантчета" са пълна дупка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дрогаря Снегофф 28.06.2018 10:29:24 + 3 0
Дупка, недупка момчетата работят здраво и постигат успехи. Ти сигурно си някой невиждан гений, който свири само в мазето. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".