И ENTHRALLMENT с песен в диска към "Terrorizer"

13 яну 2014, 10:54 ч. 273 / 4 6
пред./следв.
Със следващия брой на британското списание "Terrorizer" още една българска група ще може да се похвали с участие в компактдиска, който се разпространява с изданието. Това са плевенските "екстремисти" ENTHRALLMENT, избраната песен е "Tool of Suicide". Парчето е от излизащия на 14 февруари нов албум на бандата "The Voice of Human Perversity". Ето и трейлър на предстоящата творба:



enthrallment - the voice of human perversity

още за:

Enthrallment


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


плащам-участвам и аз $$ 14.01.2014 19:34:25 отговори + 0 0
Идеята е, че чак сега се отварят някои хора, че се плащало. Не съм чувал за безплатна реклама, но може би ти знаеш повече. Ще те посъветвам следното: Сипи си бира, пусни си телевизора, завий се топло и утре отиди свеж на работа. Рисковете има кой да ги поеме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плащам-участвам $$ 14.01.2014 14:51:11 отговори + 0 0
Идеята е че тенденциозно се изпуска момента ЧЕ СЕ ПЛАЩА за да участваш в подобна компилация. Плащаш си и участваш, точно както си плащаш като пазаруваш. Това не означава, че си УСПЯЛ, а само че си дал пари.
Опитите за тарикатлъци показват ниска култура и неоправдан риск да станеш за посмешище, ама карай...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мръдъсаунъдът 13.01.2014 18:20:46 отговори + 0 0
Браво на децата, жалко, че свирят бози и не само много приятни личности. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Terrorizer 13.01.2014 15:44:00 отговори + 0 0
Нито една от групите, включени в дисковете Fear Candy Unsigned не е постигнала какъвто и да било успех впоследствие. Зверска селекция няма. Плащаш и те включват - това е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 13.01.2014 15:04:34 отговори + 0 0
Браво на групата. Това което са постигнали няма нужда от доказване. Дисковете към компилации търпят зверска селекция и това не се променя по никакъв начин от факта че групата или лейбълът споделят някой разходи. Естествено е да е така. Това е и реклама все пак. Но ако пускат всякакви песни списанието ще погуби рейтинга си и няма да се продава. Разбира се много по-лесно и интересно е да се хейтва на воля и да се неглижира всеки чужд успех, особено ако индивида няма собствени такива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


?@? 13.01.2014 13:29:15 отговори + 0 0
Колко пари струва в момента да ти сложат песен там? Преди беше към 80 паунда на минута. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".