И John Wetton ще пее в "The Theory of Everything" на AYREON

29 авг 2013, 17:44 ч. 375 / 8 4
пред./следв.
Обявяването на гостите в предстоящия нов албум на AYREON "The Theory of Everything" продължава. С вокали в творбата ще участва и легендарният John Wetton (ASIA/KING CRIMSON). Досега обявените имена са: Marco Hietala (NIGHTWISH), Keith Emerson (EMERSON, LAKE & PALMER), JB (GRAND MAGUS), Rick Wakeman (YES), Cristina Scabbia (LACUNA COIL), Jordan Rudess (DREAM THEATER), Michael Mills (TOEHIDER) и Steve Hackett (GENESIS). И това няма да е всичко!



john wetton


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


force 30.08.2013 23:45:59 отговори + 0 0
А ето и следващия гост, който медиите ще обявят утре...може би. Tommy Karevik от Seventh Wonder! Най-после свеж и як изпълнител!
Изпреварих новинарите ))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2013 12:18:51 отговори + 0 0
При цялото ми уважение към динозаври като Емерсън и Уетън, предпочитам старите колаборации на Лукасен с хора като Гилденлоу, ЛаБри и Ланде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боян Магесник 30.08.2013 09:59:13 отговори + 0 0
Прав си force, албума сигурно много ще се различава от предишните които са доста брутални Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 30.08.2013 00:00:15 отговори + 0 0
Не че всички те са лоши музиканти, но е вече ясно на къде отива стилово албума-прогресив рок(не метъл!) с малко психеделик. Това определено ще го пропусна, но нека видим дали ше позная Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".