И MEGADETH ще пуснат своя марка бира

21 юли 2016, 17:30 ч. 1443 / 5 6
пред./следв.

   Лидерът на MEGADETH Dave Mustaine ще пусне собствена марка бира с името на бандата и заглавието на една от емблематичните ѝ песни. Пивото ще се казва "A Tout Le Monde" и ще се произвежда от реномираната компания "Unibroue" и по-точно - поделението ѝ в Квебек, Канада. Бирата ще представлява сезонен белгийски ейл с 4,5% алкохолно съдържание и ще се появи на пазара в близко бъдеще. За повече подробности може да посетите MegadethBeer.com.


   MEGADETH осъществиха третия си концерт в България съвсем скоро - на 7 юли.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 23.07.2016 18:34:56 отговори + 1 0
Е, да ама ти гледай какво ще стане, ако Галена и Преслава пуснат свои...ликьори, примерно. Кьораво шише няма да се задържа по магазините и ще върви с промоция на новите им албуми!
Отлежала ракия "Пайнерска".
Консумирайте много и си прежулете пръстите от щракане!
... В България това повече би вървяло, отколкот някакви си метълски бири с вещици и нам си там си кво си...
Баси- една цица да няма по етикетите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 21.07.2016 22:39:42 отговори + 1 2
Дано да я намерим и на българския пазар, когато излезе. Сигурно ще е около 3-5 лв, но поне няколко шишенца ще се вземат за колекцията

(намирал съм бирите на Мейдън и Аце-Деце (включително енергийната напитка на Аце-Деце) на някои места, но на Слейър, Мотли Крю и Моторхед май никъде в България не зареждат...)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 21.07.2016 22:47:37 + 1 5
Бих се зарадвал и на ковчега с логото на Кис, куклите на Кис, кутията за закуска на Кис, кондомите на Кис, PEZ-овете на Кис, матрьошките на Кис, комиксите на Кис (принтирани с кръвта на Кис), ютиите на Кис, бухалките на Кис, картофите на Кис, белачката за картофи на Кис, замразените картофи на Кис, ябълките на Кис, прасковите на Кис, тоалетната чиния на Кис, бутилираната вода на Кис, котаракът Том на Кис, тоалетната хартия на Кис... и разбира се бирата на Кис (как можах да я пропусна в тема за бири). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 21.07.2016 21:30:40 отговори + 10 6
Ако металика пуснат бира , ще има тирада псувни колко са комерс. Мегадет и Мейдън - няма проблем обаче Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 22.07.2016 00:30:01 + 10 2
Разликата е, че и мейдън и мегадет издават редовно албуми и като цяло са доста по-активни на музикалния фронт. А металика се снимат в италиански костюми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 21.07.2016 18:46:40 отговори + 6 0
Супер! Бих я изпробвал с удоволствие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".