И MENSTRUAL COCKTAIL на "Autumn Souls Of Sofia Warm-Up Party"

5 май 2017, 07:58 ч. 493 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С голяма радост ви представяме последния оркестър, който ще забавлява вашите височайши особи на есенното танцувално парти. Щастливото нашенско трио Menstrual Cocktail ви приканва да вземете дейно участие в залата на клуб Live & Loud на 24-тият ден от месец ноември. За вашето добро настроение ще се погрижат както български, така и чужди музиканти, отбраните питиета в клуба са гарантирани, а всякакъв вид костюми и надуваеми играчки препоръчителни.
Menstrual Cocktail е горграйнд група, създадена през 2009 г. в София.

От самото начало бандата се опитва да следва своя концепция за музика и визия - горграйнд ритми и вокали, съчетани с весели мелодии, подкрепени от бутафорна визия с замаскирани лица. Това е и причината да наричат стила си "Happy Goregrind".

През 2012 г. пускат ЕР с името "Prolapsejob", а малко по-късно същата година и дебютен албум - "Prolapse Party".
В началото на 2014 г. групата записва второ EP с името "Little Clittle", а по-късно участва в сплит албум с бандите Fecal Body Incororated (BG), Mincer (IT) и Cannibe (IT), издаден от немски лейбъл.

Групата е свирила в почти всички големи градове в страната, както и на румънски дет/гор фестивал в Клуж-Напока. Има участия в концерти с чужди групи като Fleshless, VxPxOxAxAxWxAxMxC, M.A.C of Mad, Clitgore, Necrovile и други.

От началото си състава е претърпял няколко промяни, като в момента е трио:
Khappamma - бас/китара
Pig-Spider - барабани
Volval - вокал

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв. Билетът за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 е 50 лв. и можете да го закупите от eticketsmall.com, както и на каса на ул. Раковски № 67 в София, или в Магазин ЯКО!

Висички групи които ще ни забавляват на партито са следните:
Spasm - Drum 'n' Bass gigolo goregrind, Czech Republic
Mindful Of Pripyat – Insane & Radioactive Grindcore, Italy
Womb Of Maggots – Brutal Death Metal, Greece
Menstrual Cocktail - Happy Goregrind, Bulgaria
Warscum - Grind/Death Metal, Bulgaria

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".