И MUNICIPAL WASTE ще пуснат своя марка бира

9 мар 2013, 01:27 ч. 210 / 3 4
пред./следв.
Ако приемем, че пускането на марка бира, вино или друго алкохолно питие с името на някоя група е признак за нейната комерсиализация, то и MUNICIPAL WASTE се присъединяват към дългия списък с "продали се" банди :-)
   Музикантите обединяват сили с пивоварната "Three Floyds", за да представят своя марка тъмен ейл, наречен "Toxic Revolution Stout Ale". Ако някак успеете да се доберете до бутилка/бутилки от тази "токсична" течност - внимавайте - тя има цели 8,5% алкохолно съдържание! "Toxic Revolution Stout Ale" ще бъде на пазара в САЩ от 11 март.
toxic revolution stout ale

още за:

Municipal Waste


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


STALKER 12.03.2013 20:16:01 отговори + 0 0
Ами нещо за нашия пазар ще пуснат ли, или се бъркам яката?
Иначе ЯКО! Beer Pressure!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2013 20:16:48 отговори + 0 0
Че 8,5 алкохолен процент много ли е? Белгийската Westvleteren е с над 10 % и е най-вкусното и същевременно леко питие, което някога съм опитвал. А Municipal са си класа що се отнася до музиката, но и тях ги пере еврейския синдром. Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

christslayer 9.03.2013 09:21:13 отговори + 0 0
то и ти си вреден ама никой не те закача
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kulturist 9.03.2013 08:53:27 отговори + 0 0
Алкохола е най-голямата вреда за черния дроб както и за мозъка!Поздрави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".