И Paul Gilbert предлага VIP-билети за концертите си

6 авг 2008, 14:51 ч. 129 / 2 8
пред./следв.
След KISS, и Paul Gilbert, който ще гостува в Пловдив на 18 октомври (подробности), предлага VIP-билети за концертите си, от които могат да се възползват и българските фенове. Естествено, китаристът е доста по-скромен - цената на специалните хартийки е "само" 160 евро, като те включват:
Едночасов урок по китара
Присъствие на саундчека
Официален тур-пропуск
Нова тениска на Paul Gilbert, CD, инструкционно DVD и перце за китара
Стандартен билет за съответното шоу
   За всеки концерт от европейското турне на звездата ще бъдат предложени само шест ВИП-пропуска, за това побързайте да запазите своето копие. Може да направите това от тук.

   Оферирането на подобни екстри на доста високи цени явно ще става все по-честа практика. Наскоро от нея се възползваха и групи като JUDAS PRIEST и HEAVEN AND HELL, но за американските си концерти.

още за:

Paul Gilbert


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай красьо 8.08.2008 01:14:31 отговори + 0 0
@Barabanchik: ми то като си помислиш, какво друго може да включва
Аз вече си поръчах ВИП билет(за ПГ) и имам потвърждение. Само чакам да ми пратят инфо как да си го получа и как да си го платя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barabanchik 7.08.2008 17:03:21 отговори + 0 0
Бай Красьо, на Кис пакетът включва инструктаж по маскиране - практическо ръководство по грим и езикопластика. За другото има мастъркарт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 7.08.2008 15:24:26 отговори + 0 0
Е, как без снимка То това е задължително!
А иначе за цената - наистина смятам, че си струва! А на КИС какъв е бил ВИП пакета(търсих в новините тук ама нещо не можах да намеря...)?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 7.08.2008 14:28:16 отговори + 0 0
Супер е цената ако трябва да сме честни. Това като сумарно време прави около 3 часа с Пол Гилбърт за малко над 300 лева. А сигурно това ще са едни от най-незабравимите 3 часа. Много ме е яд, че няма да мога да отида на този концерт. Весело на тези, които ще имат подобна възможност! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Barabanchik 7.08.2008 09:07:51 отговори + 0 0
Направо си е евтино, ако бъдем обективни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


florimel 6.08.2008 18:50:05 отговори + 0 0
едва ли ще ви откаже да се снимате с него... особено след като сте си платили 160 евро това да ви е проблема, както се вика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 6.08.2008 17:33:01 отговори + 0 0
VIP-пакетът изглежда доста по-добър от този на Kiss. Остава да включи и снимка с него и нещата ще придобият почти перфектни очертания. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.08.2008 17:20:03 отговори + 0 0
Ех.. .едночасов урок с Пол Гилбърт... това би било нещо невероятно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".