Ian Anderson говори за юбилейната компилация на JETHRO TULL "50 for 50"

18 май 2018, 20:25 ч. 943 / 8 0
пред./следв.

   Британските арт-рок легенди JETHRO TULL отбелязват впечатляващия си 50-и юбилей през 2018-а. Турнето по повод годишнината ще мине и през България на 17 октомври (София, Зала 1 на НДК, поръчай билет онлайн).

   Следващия петък, 25 май, ще се появи ретроспективната компилация, обхващаща цялата кариера на групата "50 for 50". Подробности за изданието ви съобщихме преди около два месеца. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате видео, в което фронтменът на бандата Ian Anderson говори за сборния диск, както и за впечатляващата история на JETHRO TULL.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".