Ian Gillan от DEEP PURPLE ще гостува на "Беркрок"?

27 апр 2009, 14:00 ч. 888 / 11 5
пред./следв.
Българският фен-сайт на DEEP PURPLE www.deep-purple.dir.bg съобщава:

   Известният берковски композитор Георги Красимиров-Герасим си бе през уикенда в града. Докато разпускаше по кафенетата, той полу официално сподели, че потвъждава информацията за съвместен музикален проект с вокалиста на DEEP PURPLE Ian Gillan. През това лято уникалния певец ще бъде за пореден път в България и ще запише няколко парчета с... Берковската духова музика. За сега не е ясно кои са парчетата. Сигурно е, че крайният продукт ще бъде уникален и ще направи Берковица световно известна. Следим нещата и ви информираме…

   Засега информацията остава в сферата на слуховете, като ще ви държим в течение за развитието около "Беркрок", където вероятно би се изявил Gillan. В тур-разписанието на DEEP PURPLE близките дати са 22 юли - Атина и 23 юли - Солун. На 25 юли групата ще свири в Ливан.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The_Riddler 28.04.2009 09:52:13 отговори + 0 0
Въпрос на транскрипция ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.04.2009 09:36:58 отговори + 0 0
Според мен е излишно да се уточнява и че името му е Иън, а не Ян. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Envy 27.04.2009 15:54:11 отговори + 0 0
Чекаме! Тая "пърча" мно'о ма кефи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deep-purple.dir.bg 27.04.2009 15:36:06 отговори + 0 0
В сряда от 20:00 часа в предаването "Мюзик айдъл" ще бъде представен част от проекта на Берковската духова музика "Ян Гилън и Берковската духова музика", свързващ поколенията и музикалните стилове класически хардрок и български фолклор. Преди две седмици нашите музиканти записаха с двама гост-изпълнители легендарното пърча на Пърпъл "Дим над водата", което ще видим на живо в предаването Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 27.04.2009 15:33:41 отговори + 0 0
Излишничко е да се уточнява, че Ян Гилън е от Дийп Пърпъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".