Ian Paice разкрива работното заглавие на следващия албум на DEEP PURPLE

17 дек 2014, 19:30 ч. 398 / 7 10
пред./следв.

   Както вече ви съобщихме, рок динозаврите DEEP PURPLE планират следващ албум и дори имаха амбицията да се появи още през тази година. Сега, в последното издание на английското музикално списание "Record Collector", е цитиран барабанистът на групата Ian Paice, който назовава новия студиен албум на групата "Glorious Chaos". Не става ясно дали това е работно или окончателно заглавияе, но музикантът потвърждава, че DEEP PURPLE работят по предстоящата творба.

 

ian-paice

още за:

Deep PurpleIan Paice


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stargazer 18.12.2014 17:38:02 отговори + 1 1
Ричо няма да се върне към рока. Баба Керъл го е стиснала здраво за гушата, а Кенди за друго място Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бачо миле 18.12.2014 16:36:21 отговори + 2 0
споко младежи бат РИЧИ ще тресне скоро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.12.2014 15:59:17 отговори + 1 0
Споко бе, Ричи ще се завърне с гръм и трясък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 18.12.2014 12:38:15 отговори + 1 0
Аман от малоумни коментари!Слушкайте повечко музика и после се изказвайте!Албумите на тази група никога не са били слаби!Има естествено различни нива на качеството, но нещо което да не си заслужава да се чуе няма!Музика трябва да се слуша с отворено съзнание и уши, а не с псевдофенщина и комплекси!Ричи и Лорд са Гении, но точно затова и много след тях духът на групата е жив, а заместниците им не по малко велики! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 18.12.2014 14:23:04 + 3 0
Точно твоят коментар е едностранчив и тенденциозен! След като има различни нива на качество, то значи има и различно усещане за музиката на Пърпъл. Доста добре съм запознат с цялото творчество на бандата, както и с това на Рейноу. Албумът на Ричи от 95-та е класи над всички албуми с Морс, и то взети заедно. В композиционно отношение Пърпъл понастоящем са безлични и слаби. И проблемът е точно в това, че духът на групата го няма. Гледайки изявата им във Вакен миналата година, потвърдих мнението си и го утвърдих окончателно! Всъщност в момента изказвам болката си. Тази гурпа не е Дийп Пърпъл, не би трябвало да използват името Дийп Пърпъл. Не ми допада Цепелин, въпрос на вкус, но те останаха вярни на ГРУПАТА ЦЕПЕЛИН, на ЗАПАЗЕНАТА МАРКА ЦЕПЕЛИН. Пърпъл не го сториха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 18.12.2014 08:58:27 отговори + 2 16
Тия отдавна трябваше да са се пенсионирали... Тия бози за да ти харесват трябва да си отказвал да слушаш музика в последните 30 години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Баба Яга 18.12.2014 14:36:34 + 5 0
Не съм някакъв особен фен на Пърпъл, ама тази група е институция, нещо, което да си скъсат за.....те, никоя от "твойте групи" няма да стане.

Последно предупреждение - не се завирай да хейтиш темите за старите групи и каквото не ти харесва, щото ще летиш и от тук, както от форума.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 17.12.2014 19:44:10 отговори + 6 12
Кому е нужно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодил с ориз 17.12.2014 19:50:27 + 16 6
На мен, понеже им се кефя. Проблем? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 17.12.2014 22:51:15 + 4 10
Никому не е нужно! Не виждам как човек може да се кефи на албумите на Пърпъл със Стийв Морс. С изключение на Пърпъндикюлар, всичко останало е толкова слабо, че дори смехотворно. То само като зърнеш корицата на Бананас ти се отщява да го слушаш. А какво да кажем за Абендън или А.Банд.он? Безобразен албум, липсва му образ откъдето и да го погледнеш! Ричи е двигател в тази група, а и без Лорд...но трудно се слиза от славата, а пък и парички се печелят на сцената... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".