ICEFISH с барабаниста Virgil Donati свирят в "Joy Station" на 18 октомври

19 юли 2018, 17:34 ч. 597 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ICEFISH са вълнуващо, авангардно, прогресивно рок явление, включващо легендарния барабанист Virgil Donati, китариста Marco Sfogli, Alex Argento – клавирни, и басиста и вокалист Andrea Casali.

"ICEFISH" се формира в резултат на това, че Върджил работи с Алекс и Марко по своя албум "In This Life", когато - в дискусиите си относно посоката, в която ще се случи музиката - момчетата откриват, че всички те имат идентично музикално виждане. Изключително талантливият басист / вокалист Андреа Казали скоро се присъединява към тях, за да превърне визията в реалност. Членовете на ICEFISH са свирили и са се изявявали както на сцена, така и в студио, с различни артисти като Томи Емануел, Стив Вай, Алън Холдсуърт, Джеймс Лабри, Йордан Рудес, Джон Макалоус, Мат Гилори, Питър Уихърс, Питър Уилоуър, Майк Мангини, Брайън Белър, Планет Х и други.

ICEFISH току-що издадоха своя вълнуващ, водещ, прогресив рок албум "Human Hardware". Списание "Drumhead" изказа коментар за дебютното издание: "... внимателно изработени силни мелодии, извисяващи се вокали и сложни трудно люлеещи се ритми. Добавете последно поколение продукция и получавате наистина вдъхновяваща колекция от мелодии, които си струва да слушате отново и отново."

"Сега, когато дебютният ни албум е написан, произведен, смесен и най-накрая е факт - казва барабанистът Върджил Донати, можем да кажем с известно убеждение, че нашата визия и нашата вяра във всеки един от нас завършва с откриването на "неуловим" нов ъгъл, за който се стремим като композитори и музиканти. Очакваме с нетърпение развитието на ICEFISH и втория им запис!"

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Делио Роси 19.07.2018 17:57:54 отговори + 4 0
ААААААААААААААААААААААААААА! Смазваща банда!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".