IGNOMINIOUS INCARCERATION променят заглавието на дебюта си

19 сеп 2008, 15:15 ч. 83 / 6 2
пред./следв.
Ето и една новина за всички, на които им е омръзнало от нови и нови публикации за METALLICA:

   Британската дет метъл банда IGNOMINIOUS INCARCERATION е по средата на записите за първия си дългосвирещ албум. Квинтетът е влязъл в "Grindstone Studios", Съфолк, Англия на 1 септември с продуцента Scott Atkins, а междувременно е сменено и планираното заглавие на творбата. Вместо "The Legacy" дискът ще носи името "Of Winter Born". След завършването на записите, IGNOMINIOUS INCARCERATION ще се отправят на европейско турне с BRING ME THE HORIZON, а след едномесечна почивка ги очаква нова обиколка на Стария континент, този път с CRYPTOPSY, BENEATH THE MASSACRE и TRIGGER THE BLOODSHED. В известните досега концертни дати България не присъства :-(
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sodom 19.09.2008 18:24:44 отговори + 0 0
тия май са бая повече от 2-ма. А и ме съмнява да са метъли :D:DD: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2008 15:23:05 отговори + 0 0
Абе вече и в дет метъл бандите има (поне) по 2 имота :-O Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".