IGORRR с големи промени в състава

13 юли 2021, 07:12 ч. 902 / 5 4
пред./следв.

   Авангардният френски проект IGORRR съобщи, че се разделя с двама от членовете си, както и имената на техните заместници.

   Вокалистът Laurent Lunoir и сопраното Laure Le Prunenec напускат бандата. За първия причината е, че е решил да не се ваксинира срещу COVID-19. Групата уважава убежденията му, но държи и на своите разбирания и затова не може да продължи работата с него. Le Prunenec е напуснала, за да се фокусира върху личния си живот.

   Новите попълнения са гъркинята Aphrodite Patoulidou и певецът JB Le Bail. И това не е всичко. Към проекта се присъединява и китаристът Martyn Clement.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


крис 16.07.2021 15:56:59 отговори + 14 4
Дебилщина в изключителни размери! Ковид-зомбитата са по-досадни и от веганите. Никой не го пита, ма то да си каже. Ако подплати боцкането и със снимка у фейса - още по-добре! Жалкари! Очаквам да си татуират и на челата ''ваксиниран''. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 13.07.2021 19:28:06 отговори + 21 11
Баси,доживяхме и кадрови промени в банди да се правят заради отказ от ваксиниране срещу Ковид 19.Живеем в един луд свят.Задкулисието и кукловодите си свършиха перфектно работата с манипулирането и промиването на мозъци...Живеем в някакъв налудничав свят...Под налаганите правила/права на либералният тероризъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хахах 13.07.2021 15:26:50 отговори + 20 14
Хахах.. Тъпаци... Като искат да се боцкат. Другото си е дискриминация. Тоя Макрон съвсем им проми мозъците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ахах 13.07.2021 17:03:13 + 9 18
Е па ти като си толко умен - стани им мениджър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".