Играта за концерта на FIREWIND приключи, до 15.12 - утешителна награда

12 дек 2010, 17:32 ч. 280 / 6 5
пред./следв.
Приключи съвместната игра на "Metal Katehizis" и "ABV Pro", в която раздадохме две покани за предстоящия на 18 декември концерт на FIREWIND в София (з. "Юбилейна", до ВТУ "Тодор Каблешков"). По-долу са имената на печелившите, а за всички останали имаме една много добра новина - до 15 декември ще протече втори, утешителен кръг на играта, в който още един от вас ще спечели покана за събитието. Както и преди - изпращайте трите си имена и имейл адрес на firewind_game katehizis.com и може да сте от късметлиите. Ето на кои се усмихна Фортуна сега:
Диана Н. Кръстева
Владислав И. Челаков
   На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако видят имената си тук, а не са получили имейл, да проверят спам-папките на своите пощенски кутии и/или да се свържат с нас за уточняване.

   Както знаете, групата на Gus G. (китарист на Ozzy Osbourne) идва у нас за трети път, за да представи актуалния си албум "Days of Defiance" (ревю).


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 13.12.2010 15:55:34 отговори + 0 0
Браво, Кръстева, браво Владо!
))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владо 13.12.2010 12:59:00 отговори + 0 0
Направо едно дружно черпене да му ударим . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кръстева 13.12.2010 10:54:43 отговори + 0 0
Ще, ще. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.12.2010 08:58:56 отговори + 0 0
и Кръстева да почерпи )), разбира се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SlabakBG 12.12.2010 19:32:09 отговори + 0 0
Да му е честито на Владо, и да почерпи. А относно Диана Н. Кръстева, може и тя да почерпи, няма да се разсърдим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".