Името на новата вокалистка на NIGHTWISH е Anette Olzon

24 май 2007, 17:17 ч. 1291 / 16 80
пред./следв.
И така - името на новата вокалистка на финландските симфометъли NIGHTWISH е Anette Olzon.
   Тя е от Швеция, родена на 21 юни 1971 г. Музикалната й кариера не включва известни групи, певицата е участвала в дует с екс-вокалиста на JADED HEART Michael Bormann в албума му "Conspiracy".
   Няколко дни преди обявяването на новата фронтдама, бе осигурен огледален сървър за сайта на NIGHTWISH, поради очаквания огромен трафик. Това се оказа полезно, тъй като оригиналната страница на групата на моменти наистина се претоварваше и не се зареждаше.

   Tarja Turunen бе изгонена от групата на 21 октомври 2005 г., непосредствено след последното шоу в Хелзинки от тогавашното турне на NIGHTWISH. По-късно концертът излезе като DVD/CD със заглавието "End of an Era". Дълго време течеше отворен конкурс за нова вокалистка на бандата, в който можеше да участва всяка желаеща певица, отговаряща на определените условия, а самата Tarja се посвети изцяло на соловата си кариера. В края на лятото и началото на есента на миналата година NIGHTWISH започнаха работа по нов албум, периодично бе пускана информация за различните етапи от репетициите и записите, но всичко това - без вокалистка. Едва в средата на януари 2007 г. бе разпространена вестта, че конкурсът е приключил, една от над 2000-те кандидатки е избрана, но нейната самоличност ще стане ясна през настоящия месец май. По план това трябваше да се случи на 30-о число с излизането на сингъла "Eva", чиито продажби ще се извършват само по Интернет. В крайна сметка именно Глобалната мрежа се оказа причината тайната да бъде разкрита по-рано - на 24 май, след като "Eva" бе разпространен нелегално в Интернет. През цялото време, от напускането на Turunen до наближаването на развръзката, периодично се появяваха повече или по-малко уж достоверни слухове коя е новата певица на NIGHTWISH, но впоследствие всички без изключение бяха опровергавани.

още за:

NightwishAnette Olzon


Коментари   (80)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Валентин Петрич 13.09.2007 07:02:34 отговори + 0 0
66 набор и сам закърмен с музиката на рок и мет.мислейки с опасение за децата ми които са 3 че няма нови достойни банди за слушане, преди 3 гадини чух nightwish, бех удивен, Таря е перфектна, но нека пожелаем идеализирано вливане на Анет в покровителите на синфо-гогиката NIGHTWISH. ОБИЧАЙТЕ МУЗИКАТА МЛАДИ ХОРА И НИКОГА ЧАЛГА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metall Rulzz 15.08.2007 13:42:07 отговори + 0 0
Новата вокалистка дайе е по добра от Таря много е добра това че сте свикнали да чувате гласа на Таря неозначава че Анет е лош вокал.Земете се осазнаите и си пуснете Amaranth за да ви стане ясно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.06.2007 21:09:46 отговори + 0 0
Бива. Само че не е така вдъхновена като Таря. Нещо не достига...отвътре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ravn 15.06.2007 21:09:36 отговори + 0 0
Ултра е много ясно че не слушам Nightwish.но тука комента ми е за жената.Tarja ми харесва повече,защото тя си е ЖЕНА,докато тая на пубер ми прилича и с тея дрехи и на курветина прилича!
BURZUM аман от такива псевдо ора е алооо.Така като те гледам как може да се напишеш с ник BURZUM ве?!Ще ми говориш за някви Therion-i харесвал бил Oceanborn музика с женски вокали!Алооо аман от такива лопани като теб по-добре не петни името на Burzum щот ако беше фен на Varg и се беше маааалко позаинтересувал от историята му щетеше да знаеш,че за него това са псевдо метъл групи с женски вокали и прочие!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BURZUM 14.06.2007 12:37:29 отговори + 0 0
Пичката изглежда готина,ама тоя клавириста е голям идиот.Много противен човечец. Nightwish отдавна са си изпяли песента и не стават за нищо.Имат някои хубави паръета в Oceanborn и тва е. Единствената свестна група с женски вокал е THERION. Според мен,всиъки ще се разоъаровате от новия на Nightwish.За тва слушайте black metal та да ви стане густо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бате Жоро 1.06.2007 14:53:14 отговори + 0 0
Виждам, че тук се разгаря доста интересна дискусия. Не искам да влизам в спорове с никого, а да си кажа скромното мнение на почти нищо не разбиращ лаик в музикално отношение. Първите неща на Nightwish, които чух, бяха от втория албум и много ми харесаха. Звучаха ми много по-различно от всичко, което бях слушал до момента. Смея да твърдя, че съчетанието на метъл с класическо оперно пеене звучи доста интересно и на мен лично ми харесва. По отношение на последния албум на мен лично ми звучи някак тъжно, като пред раздяла, мрачно. Ще се радвам, ако в новите албуми има повече песни с гласа на Марко. А изпълнението на Фантомът от операта от Енд ъф ан Ера е просто великолепно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Primal Fear 31.05.2007 14:27:52 отговори + 0 0
Според мене тези произведения са барокова музика, както впрочем и цялото творчество на техния автор.Чисто хронологически този период в музиката предшества непосредствено класическата музика, някои даже причисляват композиторите от късния барок към представителите на класическата музика - което според мен не е правилно, защото между тези два жанра няма почти нищо общо, въпреки, че за обикновения съвременен слушател разликата е трудно доловима.Причината е, че оригиналната (ако мога така да се изразя) барокова музика се е изпълнявала на доста по-различни от сега познатите ни "класически" инструменти.В наши дни обаче барокова музика се изпълнява предимно на "класически" инструменти, а това прави тази музика да звучи съвсем близо до класическата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inkvizitora 30.05.2007 18:24:24 отговори + 0 0
21 юни 1971 г. Не е ли малко дърта?Иначе не е зле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 30.05.2007 17:44:56 отговори + 0 0
Primal Fear, а какви са в такъв случай (интонацията е абсолютно НЕзаядлива). Не се смятам за експерт в областта, няколко години (само)образование ми липсват, така че само с тропане с крак не може да стане. Затова просто питам за какви ги смяташ ти.
Таря също ги определя като класически-"There are traditional Finnish Xmas songs, international Xmas songs and also some classical pieces on the album."
Като това е траклистингът:
http://tarjaturunen.com/micrositio/eng/album.php

Мразя тази си черта да продължавам някакви безмислени дискусии/спорове, но просто инатът ми е по-силен от мен. Пък и вече темата остаря и не възпрепятствам някакви хипер-смислени дискусии ПО темата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Primal Fear 30.05.2007 17:19:41 отговори + 0 0
Ах, какъв многознайко се извъдил....преди да се правиш на много отворен да беше попрочел малко, пък току виж си схванал за какво става въпрос....
Цитат:
sla-mori - 2007-05-25 17:03:27
"...Иначе изпълненията й са предимно КЛАСИЧЕСКИ (AVE MARIA, QUIA RESPEXIT и доста други, за които трябва да направя справка)...."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.05.2007 08:01:22 отговори + 0 0
Травиата не е класическа музика :-OOOO

:-DDDD *LOL*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Primal Fear 29.05.2007 22:45:11 отговори + 0 0
@sla-mori - Много хубаво, че слушаш опера, но очевидно е, че познанията ти в тази област са доста скромни - споменатите от тебе по-долу произведения, които Таря е изпълнявала, не са класическа музика.Но това вече наистина е много далеч от темата и не е чак толкова важно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 29.05.2007 21:59:11 отговори + 0 0
Primal Fear, хайде точно на мен да не ми казваш какво да слушам, защото представи си операта си я слушам редом с другите стилове музика.
По никакъв начин пък не може да се съди за това колко добра е Таря в класическите изпълнения само от това, което изпълнява в Найтуиш, защото особено пък в последните албуми, няма много общо с този тип пеене.
А да не повярва човек, Таря съм я слушала как изпълнява ария от Травиата (само на запис от концерт за жалост). Taка че, може пък да имам доста обширна представа за гласа й.
Не казвам, че пее като Мария Калас или че е най-великата певица на света. Много далеч съм от тази мисъл. Просто, че не е посредствена.
Явно й е било кеф да се занимава с Найтуиш, може да е решила, че не се е изучила достатъчно, за да се заеме с далеч по-сериозно нещо, като опери. Тя си пада страшна перфекционистка, що се отнася до гласа й.
Сега проверих в гугъл-явно е спорен въпроса за разликата между класически и оперен тип пеене. Не съм се изразила ясно в предишния пост-до сега цели роли в опери не е изпълнявала, само отделни арии. Това, което пее основно от класическата музика са самостоятелни единични произведения (като тези, които споменавах преди), но не и опера (която включва действие, евнтуално танц и прочие).
Щях да питам доволен ли си, но всъщност няма значение, защото и без това не това е темата.

Да питам, някой виждал ли е снимки на Анет(е) от предишната й група?
http://www.tce.se/~thomas/img/aa_pic/Alyson_Avenue_KB-18.jpg
http://www.tce.se/~thomas/img/aa_pic/Alyson_Avenue_KB-16.jpg
http://www.tce.se/~thomas/img/aa_pic/Alyson_Avenue_KB-15.jpg

Но явно са старички, че докато израстне косата...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

axehammer 29.05.2007 00:29:31 отговори + 0 0
Вси4ко е ве4е познато:Ще издадат 1-2 албум4ета с Анете,и накрая Тария ще се върне,за да направят още малко пари,преди да се разпаднат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 28.05.2007 11:37:59 отговори + 0 0
охоооо , бая сгодна женица е , ехтра супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stoned and drunk 28.05.2007 10:52:21 отговори + 0 0
На мене ми изглежда много добре! Симпатична е! Сега трябва и да си изтегля да чуя сингъла и да пия една ракия. Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

superkritik 27.05.2007 14:22:48 отговори + 0 0
някой ще ми каже ли що за дивотия е това-симфо метъл?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleeping Sun 26.05.2007 13:52:27 отговори + 0 0
Чух няколко бонуса от предстоящия нов албум на Nightwish. Anette звучи повече като комерсиален изпълнител, а не като Тария, която е професионална оперна певица! Новата вокалистка променя звученето им до голяма степен и според мен ги отдалечава от оригиналното им вучене, заявено още в първия им албум 'Angels Fall First'. Изгонването на Тария наистина отбеляза 'края на една ера' и само от уменията на Тuomas(според мен най-способния член на групата)зависи дали групата ще оцелее или ще залезе позорно, загубила чар си!(За мое искрено съжаление, тъй като те за мен са най-добрата група, съществувала някога!не се обиждайте, ама...) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 26.05.2007 13:46:12 отговори + 0 0
Струва ми се, както споменаха няколко човека по-долу из коментарите, че Анете наистина има по-слабичък глас и аранжимента на новата песен е максимално опростен, за да чуят хората как точно звучи гласа. Не ми харесва факта, че "Eva" е супер лека и почти не се чуват китари.
Но все още се надявам, че албума няма да разочарова и ще има по-тежки неща.
Относно пичовете, които разправят, че Таря нямала глас за симфоничен метъл или оперна музика; и че Найтуиш не са се развивали в последните два албума, мога само да се изхиля подигравателно.
А анонимния субект, който разправяше как в метъла няма място за жени и как симфо метъла не съществувал, не заслужава дори да бъде напсуван...Смях в залата :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мухъл 26.05.2007 11:45:56 отговори + 0 0
Давайте, карайте си! Още малко от писанията ви може и книга да се издаде..Хахаха,много ми бе забавно да прочета всички коментари,направо прекрасно сутрешно развлечение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fen4e 25.05.2007 23:57:43 отговори + 0 0
Много си е добре музиката и вокалистката изглежда добре пее има и визия всичко 6 за сега но ще видим в албума на есен какво ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 23:37:41 отговори + 0 0
тебе пък кой те пита? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

superkritik 25.05.2007 23:07:37 отговори + 0 0
кво се карате уа пичове...заради тея не си струва да хабите енергия.Колкото и да се палите тез по-добри няма да станат.Всъщност те не са никак добри... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 25.05.2007 22:48:56 отговори + 0 0
Чак пък да те псуваме, защо?
Но, че си тесногръд комплексар става ясно от писанието ти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 21:31:23 отговори + 0 0
аз пак ще демонстрирам "високата" си култура и ще кажа:метъл от жени не се прави!симфо метъл няма!има само хеви,траш,дет и блек.при това изпълнителите на такъв стил музика са само яки и здрави мъже!
за сведения на хората(които по-долу изразиха мнение относно предишния ми коментар)аз не съм педал,можете да попитате приятелката ми и освен това грухтя и се дера доста здраво.
та относно световния педерастизъм,който се вкарва в днешния "метъл" мога да кажа,че съм трърде против тази инвазия на псевдо метъл групи(ето така могат да се нарекат групи като korn,slipknot,linkin park,nightwish,ill nino,lacuna coil....и др.).
извинявам се на долупоставилия/та мнение господин/госпожица,ако имам правописни и пунктуационни грешки.
чакам да ме напсувате!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Primal Fear 25.05.2007 20:49:52 отговори + 0 0
off/
Днес наистина научих нещо ново - оперната музика се различавала от класическата....Драга sla-mori, ако си направиш труда да чуеш други оперни, или според твоята терминология, класически певици, тогава ще разбереш че Таря не е нищо особено.В Найтуиш прави впечатление безспорно и не може да се отрече, че в първия и втория албум има добри изпълнения, но само толкова.Ако наистина беше добра като оперна певица нямаше да си губи времето с Найтуиш.
---------------------------------------
По темата - Wishmaster е прав, нека да изчакаме да чуем повечко парчета с новата певица преди да даваме оценки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ирена 25.05.2007 18:28:17 отговори + 0 0
Песента Eva е страхтона, а и певицата много ми допада, е не е като Таря.Сега можем само да се надяваме да също така добри както преди.Аз ще продължавам да си се кефя и на групата ина Таря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wishmaster 25.05.2007 17:18:33 отговори + 0 0
към анонимния умник "тука много компетентни е имало бе...да не сте завършили консерватория?"
Ами близо си до истината и освен това се занимавам професионално с музика и звукозапис и знам много добре какво говоря. Не става дума за взимане на височините на Таря-в световната музикална сцена е пълно с певици които могат да пеят високо-това се постига с много труд дори и да не си надарен с богат глас. Като казвам богат имам предвид точно това че не във високия, а в ниския и средния регистър си проличава гласа-дали е богат на форманти които го правят да звучи плътно и меко, иначе звучи...ами тънко и мяукащо, не знам как да го обясня на лаик. Такива гласове са доста по-редки. Таря има богат тембър на гласа, освен това оперното и пеене също доста пасва на стила на групата, новата няма толкова богат глас по това което чух и затова се налага да пишат песните (добре де-засега само една сме чули) в по високи тоналности и да опростяват аранжимента за да може гласа да излезе на преден план-това си е нормален похват в поп музиката. Аз обаче съм далеч от мисълта да си правя веднага крайните изводи-ще чуем новия албум, ще ги чуем наживо и със старите песни (на мен поне ми се очертава това) и всеки ще си направи преценката без да дрънка излишни глупости по форумите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sla-mori 25.05.2007 17:03:27 отговори + 0 0
Хайде и аз да се изявя като компетентна по въпроса-Таря изпълнява най-вече класическа музика, а не опера. Дори и на мен да ми е трудна за усещане разликата, има я. До сега в опери тя не е участвала. Изпълнявала е само отделни арии по турнета (Noche Escandinava) и на оперния фестивал в Савонлина (Финландия). Иначе изпълненията й са предимно класически (Ave Maria, Quia Respexit и доста други, за които трябва да направя справка). И също така е пяла в една балетна постановка-всъщност единственият спектакъл, който не е част от соловите й изяви (имам предвид организирани от и за нея).

И само още нещо, на изказванията за това, че е посредствена певица мога да се смея от сърце...ама сега съм в лошо настроение.

И последно за новата-поне е симпатична и изглежда забавна...за пеенето...добре, че Марко ще има две или три самостоятелно изпълнени песни в новия албум.
Искам да чуя 14-минутната песен и ако реша, че по-добре би звучала в изпълнение на Таря, ще намразя Туомас вовеки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Primal Fear 25.05.2007 16:48:41 отговори + 0 0
Най-сетне и аз успях да се докопам до тоя прословут сингъл....Мацката не пее лошо, но имам гадното усещане, че новият албум ще е помия в стил "Once".Дано да не съм прав.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.05.2007 16:11:59 отговори + 0 0
хахаха, правописа му бил наред... Я ходи се прегледай бе! Аз Nightwish прослушах когато имаха само един албум и демо, а ти ако ще и в Каспичан да си ги гледал, едва ли това те прави по-грамотен и кометентен за това как стоят нещата във Финалндската оперна сцена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 15:18:24 отговори + 0 0
стига сте флудили ве обсъждайте певицата а не вас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 15:03:38 отговори + 0 0
Върви на уличище и стига ни занимава с "остроумията" си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 15:01:00 отговори + 0 0
ПРОФЕСОР ВУЧКОВ ----ХА-ХА -ХА -ХА -ИЗВИНЕТЕ МЕ ДРУГАРЮ ........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 14:58:28 отговори + 0 0
След препинателни знаци - точка, запетайка и тире (в твоя случай) се оставя интервал. Преди точки и запетайки НЕ се оставя. "На ред" се пише "наред". "Във Германия" трябва да е "В Германия", също и "със разпродадени" - "с разпродадени". За пропуснати запетайки няма да говорим. Бая неграмотен си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.05.2007 14:54:45 отговори + 0 0
АБЕ АМАН ОТ МОДЕРНИ ВЕРСИИ НА СТАЛИН.АЙДЕ СТИГА -ВЕЧЕ СМЕ 2007 И ВРЕМЕТО НА ДИКТАТУРИТЕ СВЪРШИ.ПРАВОПИСА МИ Е НА РЕД .А ПЪК КОГАТО АЗ СЪМ ГИ ГЛЕДАЛ НА ЖИВО ВЪВ ГЕРМАНИЯ ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ ЗА ТЯХ.ЗА ОПЕРАТА Е ВЯРНО И НЕ САМО ТАМ.КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА МИ НЕ ГИ КУПУВАЙ..ГЛАСЪТ НА ТАРИА Е УНИКАЛЕН И ЗА ТОВА Е НА ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ФЕСТИВАЛИ ЗА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА НА ПЪРВА ЛИНИЯ СЪС РАЗПРОДАДЕНИ БИЛЕТИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 14:44:26 отговори + 0 0
Стига сте писали глупости а изтеглете новият сингъл на Nightwish - който се казва - Eva - и слушайте... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 14:39:08 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-05-25 14:17:35, на теб явно ти се привижда брат, къде видя да е псувал някой в последните коментари? Сигурно на същото място където си видял, че съм фен на Кенибъл Корпс грухтене ли? Я иди да се попрегледаш... И наистина е хубаво да си оправиш правописа, научи се кога се ползва пълен член поне, много е дразнещо. Tarja (на БГ се пише Таря, а не Тариа) била "един от основните гласове на финландската национална опера и балет"? Това къде го сънува? Явно не си запознат с това, което приказваш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 14:35:56 отговори + 0 0
хорааа. ако искате да чуете как е пяла тоест мяукала новата тука е отговора...приятен сън(тва е супернеизвестната група нещо си алисън авеню ахахах

http://www.myspace.com/alysonavenue
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tuomas pod besiloto 25.05.2007 14:32:31 отговори + 0 0
малеее тая новата е адския дърт крокодил....очаквах поне вибеке да е но беше твърде лесно да е тя....туомас сигурно го е обсебил дявола за да изгони таря и да земе тоя чифут...тва пеене ли му викате...чух цялата песен ....нищо не ми напрай впечатление....даже ми са доповръща от бозавото звучене ...ако може да се нарече звучене....знаех си че така ще стане....цялата магия замина по дяволите а найтуиш от най добрата група (според мен) стана най обикновенна ...то даже лив кристин пее по добре от тая овца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.05.2007 14:17:35 отговори + 0 0
е не знаех че има такива разбирачи .....Слава богу от вашето мнение нищо не зависи а пък псувните във форума са си за ваша сметка.Само че не аз имам проблеми със правописа......АМИ НЕ ЗНАЕХ ЧЕ ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ ГЛАСОВЕ НА ФИНЛАНДСКАТА НАЦИОНАЛНА ОПЕРА И БАЛЕТ -ТАРИА ТУРУНЕН БИЛ ТОЛКОВА -ПОСРЕДСТВЕН-ЯВНО МНОГО ГО РАЗБИРАТЕ МУЗИКАЛНОТО ИЗКУСТВО.КАТО ПСУВАШ ВЪВ ФОРУМА БЕЗ НЯКОЙ ДА ТЕ Е ОБИДИЛ ПОКАЗВА КОЛКО СИ ЕНТЕЛЕГЕНТЕН..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 13:50:53 отговори + 0 0
пак съм аз, "долният професор по музикално изкуство" и съм съгласен с Primal Fear, а бтв, как пък го измисли, че съм фен на дет-грухтенето и Кенибъл Корпс бе сульо?
Ако искаш да слушаш добра певица вместо само за Таря да бълнуваш вземи си пусни малко Ophelia's Dreams - Exsolutio... Tarja наистина е посредствена...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Primal Fear 25.05.2007 13:41:14 отговори + 0 0
@Анонимен - 2007-05-25 12:46:19
Като не се сещаш откога групата тъпче на едно място ще ти кажа: от 1998-ма година, от втория им албум.Освен това Tarja е посредствена певица, но явно не си го разбрал, защото освен Nightwish не си слушал нищо друго.И вземи малко понаучи правописа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 25.05.2007 13:25:52 отговори + 0 0
мацката е страхотна, аз се влюбих! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 12:46:19 отговори + 0 0
По повод на долният професор по музикално изкуство -я пак оточни кога със Тариа групата НАЙТУИШ е тъпчела на едно място щото аз не се сещам кога пък е било......Едвам се търпи обаче разни болни фенчета на блек метъла и дет-грухтенето да дават акъл за работи дето никой не ги пита.Във форума обсъждаме бъдещето на найтуиш а не на разни грухтящи подобия на музика.ЩОТО КЕНИБЪЛ КОРПС СА ДОСАДНИ И БАНАЛНИ А НЕ ОПЕРНИЯТ АНГЕЛСКИ ГЛАС НА ТАРИА ТУРУНЕН.ОБСЪЖДАЙТЕ СИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕКСТРЕМНИЯТ МЕТЪЛ НА ДРУГО МЯСТО .И НАКРАЯ ТУКА НЯМА МЯСТО ЗА ПСУВНИ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 25.05.2007 12:04:31 отговори + 0 0
брей деба, тука много компетентни е имало бе...да не сте завършили консерватория?
"не знам-добре пее момичето, но ми се струва че гласа и просто не е толкова богат...а и чисто музикално новото парче звучи особено-може би просто така е трябвало да го аранжират за да пасне на новия глас"
И айде, ако може, ни осветли какво имаш предвид с това, че звучело особено? хахахаха, май и ти не знаеш а? Не и бил богат гласа...като чуем повече песни ще го разберем това...до тук си е достатъчно "богат" и мисля, че тя преспокойно ще ги хване високите на таря за да изпее старите им песни, а дори ще звучат по-добре без натрапчивото оперно пеене на леля Таря.
а на Анонимен - 2007-05-25 10:22:21 като ти чета писанията ме напушва такъв смях...преди да коментираш се научи как да се използва пълен член.
"Аз си искам старият Найтуиш със божественият глас на Тариа" относно мнението ти, като си искаш пусни си старите албуми и си слушай, аз пък искам развитие, писна ми от Таря и от Nightwish, толкова бяха взели да тъпчат на едно място, че едвам се търпеше...Добре, че я уволниха тая, пък и нагла била бе...айде стига...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 25.05.2007 11:54:02 отговори + 0 0
Каквото и да се говори, всички с писания по темата ще чуем новият Nightwish. След това всеки ще разбере за себе си дали ще продължава да ги слуша или не.
За недоволните има избор - кака ви Tarja се подготвя да издаде свой албум.
Аз лично ще си купя и двете произведения.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

acid_burn 25.05.2007 11:36:36 отговори + 0 0
А защо поне не изчакате да чуете нещо от новите неща преди да казвате как стария Найтуиш е по-добър?
Иначе затова и онуй ДВД им се казваше "Краят на една ера". Тя свършва и почва нова, това е.. Ще чуем новия материал, ще видим за какво става дума..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.05.2007 10:22:21 отговори + 0 0
това вече не е групата найтуиш защото тя просто свърши със безумието да изгонят Тариа.Без оперният глас на кака ви Турунен музикантите ги очаква музикална и финансова катастрофа.Нова вокалиска не е за метал и рок камо ли за мрачно-романтичен симфоничен метъл.Тази нова госпожица е объркала музикалните посоки.Нито визия нито глас за симфоничен метъл или нещо във тази посока.Това вече не е Найтуиш а и тази хардкор брадичка на барабаниста ме хвърля във недоумение.Аз си искам старият Найтуиш със божественият глас на Тариа-по добре да купя новите издания на старите им албуми отколкото тоя псевдо нов метъл ама такива има страшно много и са доста досадни някои от тях-както и този нов изкуствен Найтуиш.Аз си искам стария Найтуиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wishmaster 25.05.2007 02:20:06 отговори + 0 0
мацката е симпатяга, но не това има значение в момента. Парчето Eva е хубаво, а и девойката хубаво пее...но това не е Nightwish. Дълбокия и богат глас на Таря просто беше запазен знак за звученето на групата...хм...а как ли ще звучат старите песни...не знам-добре пее момичето, но ми се струва че гласа и просто не е толкова богат...а и чисто музикално новото парче звучи особено-може би просто така е трябвало да го аранжират за да пасне на новия глас Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Wargasm 25.05.2007 01:32:36 отговори + 0 0
За коментарите относно жените в метъла мога да кажа, че стилът за който става дума тук е симфоничен метъл и...това изисква женски вокали
Новата певица е много красива, определено по-красива от Таря, а гласът и много ми допадна. В тембърът и отсъстват класическите елементи, от които честно казано ми беше поомръзнало и точно това ми харесва още повече в Anette Olzon. Прогнозирам доста добър албум и нямам търпение да заснемат клип, че да я видим женицата в действие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emilius 25.05.2007 00:00:53 отговори + 0 0
Красива е жената, ще видим през есента какво са сътворили мераклиите за неиния глас... относносно жените в метъла - щом могат да пеят - прекрасно... забележките за чорапогащника и дънките си ги биваше Аре със здраве и да живее метъла и ние покрай него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мухъл 24.05.2007 23:35:48 отговори + 0 0
Жени в метала и кво? Кой ви тормози и ви насилва да слушате бандите им? Сори ама мацката от Arch Enemy вероятно може да се дере по - добре то тебе,Анонимен.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 23:31:24 отговори + 0 0
"Никоя няма да е по- добра от Таря." определено...все едно не са nightwish. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 23:20:50 отговори + 0 0
Е че то тва метъл ли е че да не могат да го правят жени хахахах иначе мацката е бахти пичката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 24.05.2007 22:56:47 отговори + 0 0
Хахаха... е тфа последното мнение ме уби :rofl: Радвам се, че хората като теб са на изчезване..наистина много се радвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 22:18:46 отговори + 0 0
метъл с жени не върви!жените да си стоят в къщи и да си свирят на арфа!метълите могат да бъдат само и единствено мъже,при това яки и здрави мъже.жените трябва да са красиви и послушни,а не да се изживяват като фронтменки на групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VERA_BATHORY 24.05.2007 22:15:52 отговори + 0 0
@daywish
Казвам само,че работата на певицата е да ПЕЕ,нали така беше?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Daywish 24.05.2007 22:10:34 отговори + 0 0
@VERA_BATHORY - кака ти Таря като оперна певачка не е нищо особено. За Найтуиш обаче си ставаше. Да видим с новата резултатът какъв ще е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VERA_BATHORY 24.05.2007 22:06:08 отговори + 0 0
**************************
**************************
Първо Таря е оперна певица,не някоя от ЧАЛГИИТЕ ВИ АНОРЕКСИЧКИ!
Ще спестя няколко поздрава на майките ви и ще кажа само,че ВОКАЛИСТИТЕ ПРИНЦИПНО ТРЯБВА ДА МОГАТ ДА ПЕЯТ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nabludatelen2 24.05.2007 20:37:24 отговори + 0 0
@ бай красьо.
пич, просто ми стана смешно оня като отбеляза че й бил скъсан чорапогашника и затова го драснах, но явно тънкия хумор е останал незабелязан
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 20:30:16 отговори + 0 0
Много добра певица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 20:27:29 отговори + 0 0
сладурана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 24.05.2007 20:08:35 отговори + 0 0
Значи не е Vibeke, дъх.
Яд ме е.
Никоя няма да е по- добра от Таря.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 24.05.2007 19:46:52 отговори + 0 0
Най-после мелодрамата приключи. Сега чакаме да видим какво ще сътворят.
Ама на 36 години, не е в първа младост девойчето.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


метала 24.05.2007 19:10:00 отговори + 0 0
По вид-екстра,по талант-ше видим... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 24.05.2007 19:05:27 отговори + 0 0
Sample-а е приятен, но не е каквото очахвах да чуя. Все пак ще видим как ще звучи цялата песен.
А относно теглото, извън майтапа, ама вижте как изглеждат вокалистките на Therion. Всъщност мисля, че има пряка зависимост между теглото и оперното пеене. Вярно, певиците не хващат окото, но хващат ухото, както и трябва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 18:59:53 отговори + 0 0
Дано няма реюниън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

riddler 24.05.2007 18:57:36 отговори + 0 0
абе, какво коментирате външността, вие да не сте каго чалгарите, дето само външността на певицата гледат...
важен е гласа! ще видим обаче, дали ще може да се доближи до таря... иначе, ще минат годинки, и ще има реюниън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 18:57:10 отговори + 0 0
не бе избъзиках се, много ясно че това няма отношение към качествата на певицата...ама ми писна да ми я величаят, та че и красива била...да бе все едно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бай красьо 24.05.2007 18:55:04 отговори + 0 0
@nabludatelen2: И какво като е с дънки?
Ако, например, Стив Вай излезе по слипове, пак ще го слушам с кеф, щото съм му фен!
А иначе на този фен под мене, дето разправя нещо за някакви свини стръвници искам да кажа - тези забележки за теглото подхождат на някой четвъртокласник! Ако си в 4ти клас наистина - простено ти е - даже ще се радвам, че има толкова млади фенове на тази музика!
Апропо, ти виждал ли си как изглежда Michael Romeo от SymphonyX? А чувал ли си как свири?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 18:39:35 отговори + 0 0
ми дори само от sample-a на официалния сайт от песента Ева си личи, че не само външността, а и гласа и е много по-приятен...един не толкова натрапчив..аз лично съм много доволен, най-накрая ще прослушам отново Nightwish...писна ми от пренадценената Таря.. да да, знам че следват много псувни от страна на стари Nightwish фенове и по мой адрес ама боли ме фара Аз навремето много ги харесвах, ама после тотално ми омръзнаха...най-накрая нещо свежичко А и е по слабичка...а не като Вашата МАМА ЛЕЛЯ Таря Турунен (а.к.а Бойна Свиня Стръвница) хехе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood_Anarki 24.05.2007 18:17:07 отговори + 0 0
Аз ви казах, че всички слухове за супер известно име ще са абсолютно неверни. Айде дано се сбъдне прогнозата ми да изкъртат Nightwish с новите песни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EL NINIO 24.05.2007 18:03:06 отговори + 0 0
Айде направиха си рекламата, сега да видим(чуем) може ли да пее... иначе да я взимат нащ'те чалгаджии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nabludatelen2 24.05.2007 17:56:25 отговори + 0 0
wtf, тоя в ляво е с дънки. сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Nabljudatelen 24.05.2007 17:46:15 отговори + 0 0
нещо си е скъсала чорапогашника... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 17:38:28 отговори + 0 0
Що по красота ги гледате бе,важен е най-вече гласа,после визията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 17:36:19 отговори + 0 0
Май вече видях ме (чухме), че не може да се сравнява в музикално отношение с Таря. Поне на визия не й отстъпва много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 24.05.2007 17:23:11 отговори + 0 0
Хубава е,но ще видим дали може да пее като Таря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.05.2007 17:19:20 отговори + 0 0
Тази е много по-приятна като вънщност от Таря... струва ми се, че ще я забравя набързо Тарчето, хахаах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".