IMPALED NAZARENE завършиха записите за новия си албум

10 авг 2010, 16:25 ч. 107 / 1 1
пред./следв.
IMPALED NAZARENE са приключили всички записи за 11-ия си студиен албум "Road To The Octagon". Саунд-инженер е Max Kostermaa, който ще се заеме с миксирането, а на 27 август започва мастерирането, което ще бъде поверено на Mika Jussila. Ето списъка с песни в непоследователен ред, а по време на сесиите за творбата групата е записала и две допълнителни парчета, които ще видят бял свят през октомври, когато IMPALED NAZARENE отбелязавта своята 20-годишнина.
Tentacles Of The Octagon
Reflect On This
Convulsing Uncontrollably
Under Attack
Cult Of The Goat
Execute Tapeworm Extermination
Enlightenment Process
Rhetoric Infernal
The Day Of Reckoning
The Plan
Silent And Violent Type
Corpses
Gag Reflex

още за:

Impaled Nazarene


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Silent And Violent T 14.08.2010 12:17:40 отговори + 0 0
ВЕЛИКИ!!! ОЩЕ 20 ГОДИНИ ДА СВИРЯТ СЪЩОТО!!! GOAT RULES!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".