IMPELLITTERI: "Rob Rock се завръща официално в бандата"

9 май 2008, 17:42 ч. 166 / 2 6
пред./следв.
Китаристът и лидер на бандата, носеща неговата фамилия Chris Impellitteri разпространи съобщение, в което се казва, че новият албум на групата "Good and Evil" в момента се миксира във Ванкувър с Greg Reely (DEVILDRIVER, FEAR FACTORY). Целта на е IMPELLITTERI е далеч от скромна - да издадат "исторически албум", "сравним с "Van Halen 1", "Blizzard of Oz" на Ozzy Osbourne, "Cowboys from Hell" на PANTERA, "Rising Force" на Yngwie Malmsteen, "Master of Puppets" на METALLICA и дори с нови изпълнители като CHILDREN OF BODOM и AVENGED SEVENFOLD"...
   А новината по отношение на поста на вокалист е, че Rob Rock се завръща официално в IMPELLITTERI.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


New Age Messiah 10.05.2008 13:21:49 отговори + 0 0
Я първо вземете и изслушайте както трябва всичките му албуми и тогава кажете,че не може. Импелитъри е може би единственият изпълнител в състояние да направи такова нещо и мисля,че вече го е доказал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 10.05.2008 11:52:32 отговори + 0 0
Импелитъри е чудесен китарист, но до момента с нищо не е показал че може да напише такъв албум. Пича си свири някакъв 80ски метъл, който си е доста добър, но нищо съвременно не виждам в нещата му
Въпреки всичко дълбоко в себе си се надявам да изкара нещо разкъртващо и съвременно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 10.05.2008 09:49:27 отговори + 0 0
И какво ако не е тайна според Вас му пречи да направи това?Ще ни изясните ли , че на повечето от нас не ни е ясно за тези неща и искаме малко вода директно от извора? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2008 22:17:17 отговори + 0 0
едно е да искаш - друго да можеш - трето да го направиш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 9.05.2008 19:31:34 отговори + 0 0
Хубаво е човек да е оптимист Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Blackiel 9.05.2008 19:06:08 отговори + 0 0
Интересно как ще постигнат целта си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".