IN DYING MOMENTS подписаха с канадския лейбъл "Drop A Records"

25 сеп 2013, 13:13 ч. 874 / 3 1
пред./следв.
Публикуваме тази новина по изключение. Защо, ще разберете по-долу. Преди всичко - съдържанието:

   По-малко от година, след като сключи договор с американски лейбъл, шуменската симфоник/деткор банда IN DYING MOMENTS подписа и с канадския лейбъл "Drop A Records". Ето какво съобщиха от компанията във Фейсбук-страницата си: "Вярваме, че тази банда има светло бъдеще и се радваме да бъдем част от това пътешествие!". В момента IN DYING MOMENTS работят върху нови песни за бъдещето им издание чрез лейбъла.


   Защо казахме, че публикуваме тази новина по изключение? Защото бе изпратена през страницата "Изпрати новина". На която на яркочервен фон сме написали:
Страницата е предназначена за читатели на сайта. ПР-информация за групи И КОНЦЕРТИ изпращайте на електронната ни поща.
   Надяваме се, че не искаме прекалено много :-) Ще използваме повода да уточним за родните банди, че единственият начин, който приемаме, за да ни бъде подадена каквато и да е информация е електронната поща. НЕ ПРИЕМАМЕ такава информация от страницата "Изпрати новина", нито чрез лични или публични съобщения в нашия профил във "Фейсбук", форума ни или където и да било другаде.
   Отново изказваме надежда, че по този начен не изискваме нещо сложно и непосилно за българските банди. Желаем успех на всички!
in dying moments

още за:

In Dying Moments


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.09.2013 17:32:33 отговори + 0 0
Браво на момчетата! Дано да стигнат и до преместване в Щатите някой ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".