IN FLAMES разкриха името на новия си албум

7 яну 2008, 14:35 ч. 98 / 2 3
пред./следв.
Шведите IN FLAMES определиха "A Sense of Purpose" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 4 април от "Nuclear Blast Records". Наследникът на "Come Clarity" от 2006-а е записан в собственото студио на музикантите в Гьотеборг, като за вокалните партии бандата е получила помощ от продуцента Daniel Bergstrand.

още за:

In Flames


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


haha 8.01.2008 19:31:45 отговори + 0 0
mobb deep определено е пуснал "смислен" коментар, който е далеч от всякакви "простотии", ха ха...
in flames умряха преди доста години за мен...вече са pop, но да видим...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MOBB DEEP 7.01.2008 19:05:14 отговори + 0 0
за вокалните партии и дядо господ не може да им помогне.. както и за останалите простотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.01.2008 14:50:37 отговори + 0 0
Чакам го с нетърпение,In Flames са много големи!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".