IN FLAMES с лирик-видео към презаписаната версия на "Bullet Ride"

14 авг 2020, 09:13 ч. 447 / 5 2
пред./следв.

   Шведските метъли IN FLAMES ще пуснат юбилейно издание на класическия си албум от 2000 г. "Clayman" по повод 20-годишнината му на 28 август.

   Дискът ще включва ремастерирани от Ted Jensen (PANTERA, DEFTONES) версии на парчетата, както и няколко бонустрака. Сред тях са новият инструментал "Themes and Variations In D-Minor" и презаписаните песни "Bullet Ride", "Only for the Weak", "Pinball Map" и заглавната "Clayman".

   Продуцент е Howard Benson (MY CHEMICAL ROMANCE, PAPA ROACH), миксирането е поверено на Chris Lord-Alge (GREEN DAY, Rob Zombie).

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн лирик-видео към презаписаната версия на "Bullet Ride".

 

 

още за:

In Flames


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DedoUndedo 16.08.2020 16:10:34 отговори + 1 1
Много зле... Явно решиха да окепазят и тая песен от последния им свестен албум. Но при условие че от оригиналния състав са останали само двама души какво да очаква човек? А и си беше ясно че двигателят на групата беше Jesper Str?mblad, след неговото напускане тия съвсем удариха дъното. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 16.08.2020 18:21:58 + 0 0
Не,няма никой от оригиналният състав.И да,те вече са пълен алтернативен шит.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".