INCITE се подготвят да запишат дебютния си албум

24 апр 2009, 08:06 ч. 254 / 6 4
пред./следв.
Групата на доведения син на Max Cavalera - Richie - INCITE, която гостува със SOULFLY в България в началото на миналия месец, ще влезе в студио с продуцента Logan Mader (GOJIRA, DIVINE HERESY, CAVALERA CONSPIRACY) за записите на своя дебютен албум съвсем скоро. Творбата се очаква да излезе през септември или откомври и да съдържа 10 песни, плюс 2-3 Б-страни. В момента съставът на INCITE е:
Richie Cavalera - вокали
Zak Sofaly - ударни
Kevin "Dis" - китара
Luis "Marrufo" - бас

още за:

InciteRichie Cavalera


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


967 25.04.2009 01:01:20 отговори + 0 0
и мен ме смазаха на лайфа, даже се чудих дали да не си тръгна след тях(добре, че останах). със сигурност ще си купя албума и ги чакам да дойдат пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.04.2009 01:00:51 отговори + 0 0
и мен ме смазаха на лайфа, даже се чудих дали да не си тръгна след тях(добре, че останах). със сигурност ще си купя албума и ги чакам да дойдат пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 24.04.2009 13:51:28 отговори + 0 0
...една безлична и шаблонна банда..., която ме размаза на живо почти колкото Soulfly. Но да, път за вървене има, а хората ги заплюват още преди да са си издали дебюта, поне него изчакайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 24.04.2009 09:36:36 отговори + 0 0
Има още много път за извървяване от тях, сега са просто една безлична и шаблонна банда; дано бъдещето покаже друго... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".