Индъстриъл парти с FAULT и VJ Gorgon на 5 октомври във "Fans"

2 окт 2008, 08:30 ч. 231 / 8 1
пред./следв.
FAULT и VJ Gorgon продължават своите съвместни изяви - този път на 5 октомври в рок-бар "Fans". Входът за събитието ще струва 5 лв. Партито, озаглавено "Mesmerize", ще представи VJ Gorgon с нейната нова визия, докато в сета на FAULT ще присъстват две парчета, които бандата не е свирила отдавна пред публика. Ето и какво споделя участниците в шоуто:
   Решихме да направим това парти, инспирирани от "Large Hadron Collider" или Ускорителя на частици (на флаера). Това е машината, завладяла въображението на индустриалците и редовите граждани: ще открием ли тайните на мирозданието или ще предизвикаме края на света?
  Сетът ми е озаглавен "Ускорител" и е в стил EBM/пауър електроникс/нойз.

още за:

FaultVj GorgonGorgon


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


S-O-D 2.10.2008 09:24:49 отговори + 0 0
яко, яко ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".