Индъстриъл проекти от Гърция и др. с концерт в София този петък

16 ное 2010, 06:33 ч. 300 / 3 2
пред./следв.
На 19 ноември софийският бар "After Art" ще бъде домакин на един доста специален концерт. В рамките на няколко часа, всички посетители на заведението ще могат да чуят музика от някои от най-алтернативните стилове, които рядко могат да бъдат чути на живо в България. Събитието ще събере на една сцена български, гръцки и руски артисти. Концертът ще открият родните проекти GOKKUN (харш нойз) и MYTRIP (дарк ембиънт/дроун). Предният ден музикантите ще бъдат в Солун, където след съвместен концерт с гръцките си домакини - |DISTOPIA| (дарк ембиънт) и GAS MASKED LESTAT (дет индъстриъл/ритмик нойз) ще пристигнат в България, за втори общ концерт. Тези две дати са само началото на колаборацията между проектите, тъй като в момента тече работа по общо издание, което ще бъде реализирано вероятно в края на годината. Специален гост ще бъде Николай Калмуков от Русия, който ще представи проекта си HLADNA (индъстриъл/нойз). Музикантът се занимава с нойз/ембиънт/индъстриъл от 1996 г., така че щастливата случайност, поради която той в момента е в България ни представя уникален шанс да се запознаем с музиката на един ветеран в стилове, които са доста далеч от родната ни музикална култура. На събитието ще има импровизиран щанд с експериментална музика. Входът ще струва 4 лв.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


autist 16.11.2010 18:17:55 отговори + 0 0
Точно да си запълня петъка - между Терион и Анатема! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.11.2010 12:10:18 отговори + 0 0
ооо мазало Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".