"Indie Recordings" и "Nuclear Blast" издават новия албум на KEEP OF KALESSIN

15 мар 2008, 08:30 ч. 175 / 4 3
пред./следв.
"Indie Recordings" и "Nuclear Blast Records" ще издадат съвместно новия албум на KEEP OF KALESSIN - бандата, в която участва бившият концертен китарист на SATYRICON Obsidian C. Заглавието на предстоящата творба е "Kolossus", като дискът ще се появи през юни 2008 г. Вече се планира и голямо европейско турне в подкрепа на албума.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 15.03.2008 23:10:26 отговори + 0 0
За Армадата съм съгласен,че е супер.Ама Хасан не е блек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пуйо 15.03.2008 18:56:11 отговори + 0 0
Аrmada e най-хубавото нещо случило се на блек метъл сцената последните няколко години (без да броя чичо Ишан) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 15.03.2008 08:43:03 отговори + 0 0
това определено е добра новина,макар че за пореден път ще кажа, дано да е като първия, не като armada, който леко ме разочарова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".