"Industrial Metal Night" в "The Black Lodge" на 23 май

22 май 2013, 13:57 ч. 141 / 2 3
пред./следв.
Метъл бар "The Black Lodge" - София, "Rammstein Bulgaria" и "Industrial Metal Bulgaria" организират вечер, посветена на индъстриъл метъл сцената. Ще звучат разнообразни банди от цял свят като RAMMSTEIN, MINISTRY, OOMPH!, DEATHSTARS, PAIN, DIE KRUPPS, FEAR FACTORY, TURMION KATILOT, RUOSKA, RAUBTIER, GOTHMINISTER, THE KOVENANT, EISBRECHER, UNHEILIG, MEGAHERZ, KMFDM, SAMAEL, LAIBACH, MONO INC. и много други. Плейлистът ще бъде подбран от Ludnichar и Gormoth. Датата на събитието е 23 май, началото - в 21:00 ч., входът - както винаги е свободен и някой ще получи награда от традиционната томбола.
Industrial Metal Night

още за:

The Black Lodge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


streetcleaner 22.05.2013 18:05:15 отговори + 0 0
Godflesh - the best!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.05.2013 17:02:53 отговори + 0 0
Те па Godflesh като са един индъстриъл метъл... да заспят всички на него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цветомир 22.05.2013 14:34:30 отговори + 0 0
Ще има ли яко GODFLESH? :p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".