INFECTED RAIN подписаха с "Napalm Records", гледайте видеото "Passerby"

15 фев 2019, 09:07 ч. 932 / 7 3
пред./следв.

   Гостувалите неколкократно в България молдовски метъли INFECTED RAIN обявиха, че са подписали с австрийския лейбъл "Napalm Records" за издаването на следващия си, четвърти студиен албум, който ще бъде пуснат на музикалния пазар по-късно тази година.

   В допълнение, групата представи новия си сингъл "Passerby", придружен от официален видеоклип, който може да гледате онлайн чрез плейъра по-долу.

още за:

Infected Rain


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хрущящ пърдел на кутийки 16.02.2019 19:21:28 отговори + 0 1
Мацката е много красива, но тези расти я загрозняват... :/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 15.02.2019 14:41:42 отговори + 3 9
Растите в Молдова сега излизат на мода явно. Пък че копират съседите си от Украйна Джинджър - това е ясно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manthorn 15.02.2019 16:02:23 + 8 0
Нищо не ти е ясно. Първото издание на Jinjer е албум от 2013-та година, а Infected Rain имат издадени демо (2008), EP (2009) и албум (2011) като имат изграден и утвърден собствен стил. Как така "оригинала" се появява по-късно от копието? Пишеш глупости по теми с които не си запознат, както всъщност процедират повечето от коментиращите тука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".