INFECTED RAIN ще свирят в София на 7 октомври

20 юли 2016, 13:56 ч. 1238 / 2 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Infected Rain е ню метъл група с женски вокал от Молдова. Комбинацията от женския писък, коравите рифове и семплите, създава специфичния стил на Infected Rain.

Групата е формирана през 2008-а г. и прави дебюта си на 3-ти август 2008-а г., на концерт, посветен на Slayer. След дебюта си, бандата свири на 8-и август, на фестивала Red Alert в Крим. В края на същия месец, Infected Rain записват първия си демо диск, състоящ се от три песни: “With Me”, “Parasite” и “No Idols”. Групата е свирила на множество концерти в Молдова и Украйна, включително на Red Alert 2008, Metal Heads’ Mission 2009, RockHausen 2008 и 2009, както и на Fuckin’FuckFest 3.

Infected Rain взимат 1-во място на фестивала Big Up! Urban Fest през 2009-а г. и продължават низа от успешни представяния с Forest Kap през 2010-а и 2011-а г.

През лятото на 2009-а г. бандата издава сингъла си, който включва шест песни: “Judgemental Trap”, “Panika”, “No More”, “Escape”, “Go Away” и “Homeless”. През зимата на следващата година снимат първия си клип, който е на песента “Judgemental Trap”, след което Infected Rain изнасят няколко концерта в Молдова и Румъния. На 25-и ноември 2011-а г. излиза първия албум групата, озаглавен Asylum. Следва турне в Румъния, за промотиране на албума. През януари 2012-а г. групата пуска втория си клип – този на песента “At the Bottom of the Bottle”, a малко след това свирят като хедлайнери на Metal Special Fest. През юни бандата свири на OST fest 2012 в Букурещ, на една сцена с Dimmu Borgir и Motley Crue. Непосредствено след това излиза клипът на песента “Me Against You”. После следва сингъла “Stop Waiting”, който на 8-и март излиза и като клип.
Есента на 2013-а г. бандата тръгва на турне в Румъния, Русия, Украйна и България.

На 15-и май 2014-а г. издават втория си албум “Embrace Eternity”. През септември и октомври същата година групата прави голямо европейско турне в 12 страни от Европа. На 11-и януари 2015-а г. Infected Rain пускат втория клип от албума “Embrace Eternity”.

О.Н. (Оу Ейч) е създадена в началото на 2001г. в гр. Видин от Кики (китара) и Бамби (барабани). Името на групата произлиза от химичната формула на алкохола (C2H5OH). След присъединяването на Антон (бас) и Щипката (вокали) записват първия си демо албум „Will You Make It?!..." (2001). С него започва и засилената концертна дейност. Следва рокада в предните редици и мястото на Щипката е заето от Жоро. С него О.Н. записват втория си демо албум „Under This Pressure" (2006). 2008г. е белязана от участието на фестивала „Spirit of Burgas". След още няколко промени в състава и значителен брой клубни участия, групата записва първия си официален албум „Justice" (2009). През 2011г. О.Н. печелят първо място на музикалния конкурс „4 Шапки", а наградата е запис на албум. Точно една година по-късно (13.09.2012.) те представят „Изкривен Стандарт" с впечатляващо промо. Били са съпорт банда на групи като Soulfly, Brujeria, Jinjer и много други. Днес О.Н. е една от най-активните хардкор/метъл групи в България.

Концертът на Infected Rain и O.H. ще бъде на 7-ми октомври в клуб Live & Loud в София. 100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 13 лв., след това цената ще се вдигне, а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 20.07.2016 21:45:31 отговори + 0 0
Ако Бисквитеното чудовище беше дама... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".