Информация за чешкия фестивал "Masters of Rock 2017"

6 дек 2016, 13:24 ч. 2080 / 6 4
пред./следв.

   Между 13-16 юли 2017 г. във Визовице, Чехия ще се проведе традиционния местен фестивал "Masters of Rock 2017". Вече са ясни повечето групи и изпълнители от лайнъпа на събитието. Може да ги видите на постера. Големите хедлайнъри са германските "пирати" RUNNIG WILD. Освен тях ще участват още: Vince Neil, KREATOR, ZAKK SABBATH, EPICA, STRATOVARIUS, PAIN, MOONSPELL, DELAIN, CREMATORY, RAGE и мн. др.

 

още за:

Masters Of Rock


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 9.12.2016 10:44:07 отговори + 0 0
Ок тенкс! Може би цените на самия фест в Барселона няма да са като на чешкия...Или поне бирата! Но като се върнеш ще разкажеш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 6.12.2016 20:45:56 отговори + 2 0
Любимият ми фест! Ходил съм три пъти. Супер място, яки цени, готини хора. Горещо препоръчвам. Тази година ще го заменя с феста в Барселона, но съм сигурен, че ще продължа да съм редовен посетител.
Един съвет, ако някой се реши. Миналата година за първи път фестът беше разпродаден, което ни изненада и купихме билети "на черно" за доста по-висока сума (доколкото 180 лв. е висока сума за 4-дневен фест), така че купете предварително, те сега цените са доста ниски, но се качват всеки месец. То опасността е не толкова в цената, а че на място може и да няма билети...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CoreyT 7.12.2016 10:02:01 + 0 0
А кой е фестът в Барселона? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 8.12.2016 00:24:28 + 0 0
Ето този: http://english.rockfestbarcelona.com/line-up-2/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".