Информация за фестивала "East Noise Attack II"

16 юли 2007, 13:55 ч. 89 / 2 0
пред./следв.
На 18 и 19 август във Варна щес е проведе второто издание на пънк, хардкор и метъл фестивала "East Noise Attack". Организаторите "Зона 51 Booking" уверяват, че този път няма вероятност концертът да бъде прекратен от органите на реда, тъй като - освен уверението на кмета - тежест има и фактът, че в района, отдалечен на 15 минути от центъра на Варна с тролеи 82 и 83 (до спирка "Цирковата площадка", Северна промишлена зона), няма жилищни сгради. Ето и разпределението на участниците в "East Noise Attack II": 18 август (събота) - TRAGIC VISION (Германия), DEADRISE (Сърбия), ON OUR OWN, FACE THE TRUTH, ONE FAITH, ENVY, G.O.T.C., A-MORAL, MANICAL PICTURES, PLASTIC BO., PIZZA, LAST HOPE и INDIGNITY. 19 август (неделя) - THE WANTERS(САЩ), PRF (САЩ), UNDERDOGS, MINDOWN, OVERDAWN, BROTHERS IN BLOOD, EMPTY FACE, SPOT, CROWFISH, DEATH SQUAD, B.F.D.M., COLD BREATH и OUTRAGE. Цената на билетите за фестивала все още не е фиксирана, но най-вероятно ще е 14 лв. за един ден и 20 лв. за двата, а предварителната продажба ще се осъществява в клуб "Зона 51" във Варна.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".