Информация за концерта на RUSSIAN CIRCLES в София на 13 ноември

10 ное 2016, 15:26 ч. 530 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Една от най – сензационните пост-рок/метъл групи идват в София за концерт на 13 ноември в столичния клуб "Mixtape 5" по покана на „Грешния Организатор”. Поради почти напълно разпродадената зала с капацитет от 200 човека, събитието се мести в по-голямата зала А-side на столичния клуб "Mixtape 5".

Билетите за концерта могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic - https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или в The Wrong Bar. Струват 30 лв, като в деня на събитието и на входа ще са по 35лв.

RUSSIAN CIRCLES са американска инструментална пост-рок/метъл група създадена през 2004 г. в Чикаго. Вече доказала се като едно от най-големите имена в пост-рока, групата основно е хедлайнер по участията и турнетата си. Дълъг е списъкът с концерти и фестивали, на които са взели участие за 12 годишната си история. Година след участието си на SXSW, Russian Circles правят и първото си турне в Обединеното Кралство, където са подгряващи не на кого да е, а на великите TOOL. В ранните си години са правили турнета с Boris, Isis the band, Red Sparowes, Minus the Bear, Daughters, Coheed and Cambria, MONO (Japan), Pelican и др.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".