Информация за мото-рок фестивал "Побит камък 2018"

12 юни 2018, 09:56 ч. 2898 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както повелява вече осем годишната традиция на момчетата и момичетата от мото клуб „Калашниците“, да правят незабравими и перфектно организирани рок фестивали, с които да запълват сърцата ни с положителни емоции, така и тази година са решили да заковат усмивките на лицата ни и радостта от страхотно преживяния уикенд с поредния си фестивал.

В периода 06-08-ми юли, в полите на парк Витоша – местноста Побит Камък, до с.Нови хан, ще се проведе Благотворителния рок фестивал „Побит Камък-2018“, организиран от мотоклуб „Калашниците“.

Във фестивала ще вземат участие осем разтърсващи български рок банди.

След откриването на мероприятието на 6 Юли – Петък, от кмета на община Елин Пелин и актьора Красимир Коцупаров, на концертната програма ще положат началото, младата българска група САКАР, която е ново-събрана от членовете на Хасковската банда Different Highway.

След едночасовия сет с кавър парчета на известни рок банди те ще направят и много авторска музика.

След група САКАР и няколкото забавни игри с публиката, следва Врачанската банда – DOCTORS GOGO BAND. Пънкарите с нецензурираните текстове на парчетата си и създаващите пого ритми, ще подготвят публиката за Headliner-а на петъчната вечер – SVETLIO and THE LEGENDS. Заедно със най-нашумелите си от последните години парчета: Полунощ, Ела ми го фани, Гребанйе и др. Се надяваме да чуем и голяма част от репертуара на Светльо в ХИПОДИЛ.

В Събота – 07 юли, след почетната обиколка до гр. Елин Пелин и отдаване почитта на писателя Елин Пелин, мотоклуб Калашниците ще ви забавляват с множество игри с награди до около 16:30 часа, когато на сцената ще се качат HARD COMPANY, които ще направят трибют концерт към великите JUDAS PRIEST.

След HARD COMPANY, трибют бандата на GODSMACK от София "HEDSHOT" ще подгреят публиката за предстоящия концерт на любимците, който ще се състои тази есен в столичната зала „Арена Армеец“.

Спечелилите сърцата на рокаджиите – „БАНДАТА НА ПЕЦАТА“, ще повдигнат настроението на всички в по-късните часове, Пецата – бивш вокал на КОНТРОЛ, не веднъж е карал многобройните си фенове да избухват в див танц, и е изпълнявал желанията на всеки за любими парчета.

На огромната сцена на „Побит камък - 2018“, след 21 часа ще се качат, Кралицата на българския рок – Милена Славова и нейната група, с вечните си, незабравими и луди хитове, тя ще вдигне на крака всички гости и приятели на рока и пънка, присъстващи на фестивала.

В съботната нощ ще избухне снаряда на легендарното, бойно, рок сформирование Б.Т.Р.
Дълго чаканите любимци от Б.Т.Р. са решили да направят огромен сет от най-известните си парчета и да задоволят жаждата за хитове на хилядите гости на фестивал „Побит Камък-2018“

Организаторите от Калашниците са потготвили също много игри с публиката и томболи с награди, пищна заря и светлинни ефекти. На терена на Побит Камък ще има кетъринг предлагащ съблазнителни мезета както и два бара за различни напитки. Терена разполага със няколко поляни, засенчени със липови и тополови дървета предлагащи страхотна сянка на къмпингуващите посетители на фестивала, Ще бъде осигурен и безплатен WiFi интернет.

Както всяка година, мотолкуб Калашниците ще дарят голяма част от средствата от фестивала за лечението на дете, за осем години, те са направили 8 благотворителни акции за болни деца и още над 10 за пострадали и болни възрастни, за леченията им са събрани над 60000 лева които в повечето случаи са дали резултат.

Тази година акцията, за която ще се борят всички е за малката Габриела Ангелова – на 2 годинки, с диагноза „Синдром на вродени аномалии с предимно засягане на крайниците“, която се нуждае от спешно оперативно и след оперативно лечение.

Благотворителен Фестивал „Побит Камък-2018“ ви очаква, от 6-ти до 8-ти Юли – с.Нови хан – на 20км. От Столицата посока Пловдив!!!

За повече информация посетете официалния сайт на клуба: www.kalashnicite.com или страницата във facebook.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".