Информация за първата "Kavarna Black Sea Battle of the Bands"

19 мар 2014, 12:15 ч. 659 / 15 10
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Kavarna Black sea Battle of the Bands предлага голямата сцена на най-добрите млади рок музиканти
Тази година организаторите на единствения истински рок фестивал в България – Kavarna Rock подготвят едно незабравимо преживяване, както за феновете, така и за тези, които мечтаят да усетят тръпката на голямата сцена. В края на юни фестът ще покаже богата програма, включваща едни от най-големите рок и метъл звезди, както и първия в историята на фестивала Kavarna Black sea Battle of the Bands, който ще се проведе на 27-и юни. Организаторите ще предоставят уникалната възможност на млади рок групи от България, Румъния, Русия, Турция, Грузия, Молдова и Украйна да се впуснат в музикална „битка“.

Бандите, желаещи да се включат в Kavarna Black sea Battle of the Bands, трябва да изпратят демо запис на едно авторско изпълнение на роден език и още едно, което може да бъде и кавър на английски език до 15-ти април във Facebook страницата на Kavarna Rock или на kavarnarock@abv.bg.

Първият победител ще бъде избран от международно звездно жури, а вторият от публиката – по време на живото изпълнение на 27-и юни. Фаворитът на журито ще сложи официалното начало на фестивала на 28-и юни, стъпвайки на една сцена с легендите Europe, Krokus, Pretty Maids, Uli Jorn roth и ще грабне допълнителна материална награда от фестивала.

Спечелилите сърцата на публиката ще имат възможността да стартират вечерта на Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn на 29-ти юни, както и да получат невероятния шанс да запишат свое парче в професионално звукозаписно студио.

„От дълго време обмисляме този проект и се радваме, че ще успеем да го осъществим в рамките на тазгодишното издание. Kavarna Black sea Battle of the Bands обединява млади рок музиканти от различни Черноморски държави, които имат една обща цел – да се качат на голямата сцена. Искаме да им дадем тази възможност!“,споделят организаторите на Kavarna Rock.

Това лято фестивалът подготвя допълнителна изненада и за футболните фенове – тези, които обичат рок музиката и най-популярния спорт в света, ще успеят да съчетаят тръпката на Kavarna rock 2014 и на Световното първенство по футбол. Организаторите са предвидили видео стени, благодарение на които ще бъдат проследени най-интересните моменти на терена.

Закупилите двудневен билет за фестивала предварително, ще получат ексклузивен билет за допълнителния 27-и юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.

Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страната: Piccadilly, Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На Тъмно, Usit Colors и др., както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg

 

kavarna2014



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Неутрален 19.03.2014 19:42:19 отговори + 0 0
И познайте кои ще са жури Звезди, Кмета и още един двама приближени И ако не свириш музика, която им допада ..... Поддържам Неутрален твоето мнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Неутрален 19.03.2014 19:40:04 отговори + 0 0
Тия с конкурсите колко сме ги яли ! Всичко е все още шуробаджанащина ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешко 19.03.2014 18:02:36 отговори + 0 0
Ясно е, просто не мога да се сетя коя е песента на български език на групи като Revenge Project или Odd Crew,Violentory... и т.н. Регламентът за допуск оскатява събитието. Но, щом така са решили...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 19.03.2014 15:15:19 отговори + 0 0
Пу дее*а! Конкурент и Епизод отпадат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефан 19.03.2014 15:02:30 отговори + 0 0
Не е точно така.Хората са го описали - всяка група изпраща по 2 песни(1 на родния си език и 1 на английски език, като тази на английски може да е кавър на известна песен).Кое по-точно не е ясно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пешко 19.03.2014 14:42:20 отговори + 0 0
предполагам, че това е едоразумение, защото всички добри БГ групи пеят на английски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old school 19.03.2014 13:41:56 отговори + 0 0
Точно това означава Стамате, прав си. Но така си е решил Цонко и промоутъра - нека да си правят среща на училищните банди.Аз лично съжалявам за избора на такъв формат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CTAMAT 19.03.2014 13:12:32 отговори + 0 0
Интересно дали това означава, че родни групи, които пеят само на английски (а най-добрите, които ми идват на ум са точно такива) автоматично отпадат от "битката"??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зоне 19.03.2014 13:09:25 отговори + 0 0
Ако победителя в този battle не е Конкурент, няма да ходя на феста. Сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 19.03.2014 12:52:38 отговори + 0 0
Тия нещо се превъзбудиха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".