Информация за последните рок нощ и "Фрактура" по телевизия "ММ"

24 дек 2008, 10:21 ч. 320 / 7 11
пред./следв.
Както със сигурност вече сте разбрали - от 1 януари 2009 г. музикалният канал "ММ" променя генерално схемата си, прекратява всякакви предавания и се превръща в подобие на телевизионна радиоточка, която ще излъчва само клипове. Това ни лишава и от най-старото и авторитетно телевизионно предаване за тежка музика "Фрактура", чийто автор и водещ Васко Катинчаров (интервю) успя да го утвърди и задържи на екран над 10 години...
   На 28 декември ще бъде излъчено последното предаване на "Фрактура", а след него - и последната тематична нощ, подготвена от Васко Катинчаров. Ето и информацията за тях:

   Във "Фрактура" ще бъде направена премиера на новия клип на MACHINE HEAD по песен - кавър на IRON MAIDEN. Акцентът в шоуто ще падне върху три концертни изпълнения на RAGE AGAINST THE MACHINE. Специални гости в студиото ще бъдат уебмастърът на "Metal Katehizis" Satyr, който ще представи обновения сайт KATEHIZIS.COM, промоутърите от "Art BG", които ще говорят за предстоящите концерти на SODOM, GRAVEDIGGER и LORDI и мениджърът на столичния "The Club". Освен това, ще бъде излъчен кратък документален филм за българската група FYELD и ще бъдат повторени интервютата с кмета на Каварна Цонко Цонев и филма за METALLICA, в който музикантите представят обстойно последния си албум. В предаването ще присъстват и клипове и концертни материали на TRIVIUM, MOTORHEAD, FIVE FINGER DEATH PUNCH, Bryan "Head" Welch, U.D.O. и много други.
 "Фрактура" ще започне в неделя от 22:00 ч., след което "Касапницата спира"...

   След това ще тръгне и последната тематична рок нощ в ефира на телевизия "ММ". Този път тя ще бъде изцяло посветена на най-емблематичните рок балади от последните 30 години. Началото ще бъде поставено точно в 00:00 ч. и Нощта ще продължи до 06:00 ч. сутринта. В "Rock Ballads Night" зрителите ще видят "разтапящи сърцето" песни на AEROSMITH, METALLICA, DEF LEPPARD, NAZARETH, KISS, GUNS N' ROSES, BON JOVI и много други. 22-рата рок нощ отново е организирана от водещия на "Фрактура" Васко Катинчаров, който по този начин затваря последната страница от едно цяло десетилетие хубава рок музика по "ММ"...

   Екипът на "Metal Katehizis" пожелава весели празници на Васко и се надява възможно най-скоро да го гледа отново - в телевизия с по-висок рейтинг и във "Фрактура" с поне четиричасово времетраене!


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


nikola krasimirov 28.12.2008 22:57:38 отговори + 0 0
много сажелявам че спирате предаването
виесте no1.xa метъл музика korn
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.12.2008 13:30:34 отговори + 0 0
ВАСКО НАПРАВИ СИ СОБСТВЕН МЕТАЛ КАНАЛ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Psychosocial 27.12.2008 21:22:26 отговори + 0 0
ФРАКТУРА КАСАПНИЦАТА ПРОДЪЛЖАВА !!!
Благодаря ти Васко за това което направи за нас феновете на хубавата музика!!!
КАСАПНИЦАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dan40 27.12.2008 11:38:20 отговори + 0 0
Дано се видим...В друго време, в друг свят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermind 26.12.2008 16:20:08 отговори + 0 0
Мноооого кофти...дано наистина да видим Васко скоро в друга телевизия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ники-летеца 25.12.2008 22:42:57 отговори + 0 0
Това е много тъжно и гадно аз се оформих като метъл с това предаване и още го гледам с кеф.Помня и яките уикенди и най-хубаво беше като имаше и уикенд и метъл нощ.Васко не може ли да иде да прави предаването във военниа канал.Там работи като музикален редактор.Аз съм потресен от спирането на"фрактура". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bullet 24.12.2008 21:18:33 отговори + 0 0
Това е единственото предаване което гледам по телевизията, по дяволите. Дано Васко продължи предаването в друга телевизия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

джаста-праста 24.12.2008 17:50:27 отговори + 0 0
Цонко бая ше треа да киха за преместване не Фрактура в ъ-бетър-рейтид тв, щотУ предаването няма толкова висок рейтинг, че да пИчели от рИклами Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2008 13:54:53 отговори + 0 0
КАСАПНИЦАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!МАЙНАТА ИМ НА ММ!`весели празници на Васко и се надява възможно най-скоро да го гледа отново - в телевизия с по-висок рейтинг и във "Фрактура" с поне четиричасово времетраене!` Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.12.2008 11:16:24 отговори + 0 0
както беши на Вучков - 4 часа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 24.12.2008 10:35:56 отговори + 0 0
дано последното да се сбъдне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".