Информация за съпорт бандите на концерта на WINTERSUN в София

27 сеп 2017, 11:02 ч. 782 / 5 0
пред./следв.

   Преди повече от месец ви съобщихме за двете съпорт банди, които ще гостуват в София на 6 октомври заедно с финландската мело-дет/фолк/блек метъл група WINTERSUN. Днес идва и официалната информация от организатора на събитието:

Първият концерт на WINTERSUN у нас ще се състои следващата седмица в петък, 6 октомври, от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турнето „Forest Tour 2017”, представящо дългоочаквания нов албум на групата „The Forest Seasons”. По рано същата вечер за първи път у нас ще видим и финландските метъл самураи WHISPERED и мелодик дет метълите BLACK THERAPY.

Комбинирайки северен мелодичен метъл с японска народна музика и симфонични елементи WHISPERED са създали собствен стил – самурайски метъл! Групата ще подпали тълпата, изпълнявайки песни от трите си албума, но фокусирайки се върху последно издаденият „Metsutan - Songs Of The Void“.

Mikko Mattila от WHISPERED коментира:
“За нас е абсолютна чест да получим шанс да се присъединим към WINTERSUN! Много фенове ни казваха, че трябва да направим турне с големите W и сега това се случва! Предозирането с епик метъл е гарантирано! Ще се видим на бойното поле!”

BLACK THERAPY са от Рим, Италия. Основана през 2009 групата издаде вторият си дългосвирещ албум „In The Embrace Of Sorrow, I Smile“ през декември 2016 и ще го представят на феновете у нас. Наситената им с емоции музика ще даде начало на петъчната вечер.

BLACK THERAPY добавиха:
“Наистина сме развълнувани да сме заедно с WINTERSUN и WHISPERED. Ще пътуваме до много различни места и сме готови да пренесем нашият изпълнен с тъга мелодик дет метъл през дебрите на най-близката ви гора! ”

Билетите са в продажба в мрежата на Евентим [поръчай онлайн], а някои от местата на които можете да ги намерите са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
В момента и до деня на събитието билетите са на цени от 40 лева. В деня на шоуто и на място в клуба входа ще струва 50 лв.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Не пропускайте една от най-рядко туриращите и дългоочаквана банда у нас!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".